STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Neill ile Servet bir daha yan yana oynamamalı, ikisi çok uyumsuz bir ikili. Birisi Rijkaard'a Ali Turan'ın stoper olduğunu hatırlatmalı, Neill ile Ali çok iyi bir ikili olur. Ayrıca Hakan Balta'ya katlanamıyorum ben, Çağlar bir an önce o bölgede denenmeli ! Orta sahada M.Sarp oynatılmamalı, Ayhan'ı biraz daha önde oynatması şart Rijkaard'ın.

pos kesiyor gaddar gaddar :(

B_05c6b40440394ca93a15b7db83dbeffc.jpg

her şeye rağmen yenilmemiz iyi oldu herkes aklını başına alır umarım

Daum gelsin, o gitsin, bu gitsin.Sorunun halen teknik direktör olduğunu düşünenlere saygım yok gerçekten.Her sene hoca kovalım, sonra eski efsanelerimizi haşat edelim, sonra gene birini bulalım onuda kovalım.Ama yöneticiler,Florayı at çiftliğine döndüren kalitesiz yerliler kalmaya devam etsin.Oh ne güzel.

Behcet sen nasıl suratsız dersın sevmez etmezsın anlıyorum ama Fatıh terıme hakeret ettırmem cocuklugumun teknıkdrektoru kımsenın hayalını yapamadıgı kupaları getıren suan 1 tane sampıyonlugu susamısken 4 sampıyonluk yasatan Galatasarayın efsane bır ısmıne hakeret ettırmem sayın modlar gorev basına

istedigimi derim babayin oglu degil fatih terim bence suratsizin teki digeride adnan sezgin

3 transfer en az...lazım gelen bu.Pasla rakibi bunaltacak mantalite lazım önce oyunculara.Oynadıkları oyundan zevk alacaklar.İzleyenlerede keyif verecekler.Takımın genel yapısı bu tarz oyunculardan olacakki yenildiğimizde bile keyif alabileceğimiz bir takım olalım.E tabi Servet'le ileri uç arasındaki fark 70m olursa değil 3 pas tek pas bile yapamazsın...Merak ettiğim en önemli şeyde ; yıllardır futbolun içindesin ve bir Galatasaray taraftarısın herşeyden önemlisi bu takımın kadrosunu bu şekilde görmekten oynadığı futboldan nasıl zevk alabilirki Adnan x2 ? Off of yeni bir sıcak Ağustos ayında kederlere gark ettin bizi şanlı Galatasaray...

bu takımın basına morınho gelse bugun sonuc farklı olmazdı beyler rahat olun

buca bizden kat kat iyi oynuyor yazık...

Sadece kadroya suç bulmak komik olur.Oyuncu değişikliklerine bak kurulan ilk 11 e bak.A.turana çok kızdıysan çıkar o zaman

Vallaha yazık,billaha yazık.İlk maçtanb sezona yönelik tüm umutlarımı çöpe attım.Umudumu emdiler adeta bir vampir gibi.İsyanım saha da ruh gibi dolaşan futbolculara değil,onları bizim takıma layık görüp transfer eden yönetime.

Adnan Polat

Adnan Sezgin

Yeni stadın boş tribünlerine bekleriz sizi,misafir olarak.

Fatih Terim diyenlere gülüyorum ya, saka misiniz )))))))

Allah korusun ya, Allah korusun.

ilk maç sezgin istifa diye bağırmayan adam takımına ihanet ediyordur

B_a871ae71514bbcf7aca79b625f36cd09.jpg

Allah aşkına tipe bakın oyuncu gelir mi bu adama :D

Geri
Üst Alt