STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Ayhan Mustafa beraber iyi oynuyorlar ama barış girince ikisinede birşey oluyor. işte şu takıma adam gibi 2 orta saha alınsa yada 1 tane alınıp önlerine elano konulsa Mustafayı alırsın 70 de 75 de köpek gibi koşar orta sahada.

Ntvspor açın futbol nasıl oynanıyormus hemde kalaslarla futbolcuyu ayıralım.

Hepiniz sakinleşse anlatıcam Rijkaard'ın niye suçu yok diye.Ama yok hepiniz sinirden kaynaklı salaklık yapmaya başladınız(kusura bakmayın).

Fatih Terim resmi koyup durmayın, gerizekâlılığın luzmu yok!

Şimdi s ile başlayan ve n ile biten bir kelime yazmak çok isterdim.

Alayınıza inat destekliyorum ulan takımı. Sizin gibisi olmaz olsun. Fitneci cahiller.

Teşekkürler övgü dolu yorumun için...

Rijkaard'a da alkış. Emre Çolak'ı sağ kanatta oynatmak büyük bir başarı, bravo (!) :tiphat: :005:

Emre Çolak'a da büyük alkış iki senedir fiziksel hiçbir gelişim gösterememesi, merkezi ofansif ortasaha dışında başka HİÇBİR bölgede oynayamaması kanat da buna dahil. Mental olarak kesinlikle Arda'nın ilk seneleriyle alakası bile yok.

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | İkinci Yarı

yazik rijkaard'a aciyorum valla, aykut-servet-hakan balta-ayhan bu oyunvularla mourinho bile bi bok yapamaz

Sayın Aydın Kay, benim mesajımı editlemeyi biliyorsun bir yönetici olarak. O zaman Fatih Terim resmi koyulan mesajlar niye editli değil, iki dakika önce gördüm alayını.

Proveke ediyorlar. Editlediniz, editlediniz yoksa olay çıkartmayı düşünüyorum. Çok acaip suikast girişimlerim var.

Bu riykart futboldan anlıyosa ben de aynşıtaynım. Geçen yıl da aynı haltları yiyodu, oyuncu değişiklikleri yep negatif etkiliyor takım, taktik değiştirmek yok, rakibin ne yaptığını görmek yok, yok yok....sahada tek bir kişinin bişey yapabilme ihtimali varsa o da ardadır, adam onu cıkarıyo ya anlam veremiyorum hala. Dediğim gibi geçen yıl da beğenmez ve yaptıklarına anlam veremezdim arkadaş tamam teknik direktör diiliz ama 25 yıldır da futbol izliyoruz ya aklın yolu bir.

hojgeldin albert

Sizler şaka mısınız? 2. döneminde takımı malamat etti bıraktı! ilk dönemi bilmem ne diyorsunuz ama bir laf var geçmişe mazi derler. Adam artist kadroyu kıyma yapar gelir ilk işi olarak, sonra ne kadar abuk transfer varsa yaptırır, Al Pacino'culuk oynar sonra. Geçenlerde İstanbul'da bir düğünde görüldü kameralara bakarken kamera araken, poz atarken ayapı bir takıldı takla atıyordu ne sevindim karizması darmadağın oldu. Yeter artık adam bırak poz atmayı! Taktik bilmez kaos futbolu oynatır kalsın bir Tafo, bir Popescu, bir Hagi, bir Hakan daha bulamaz işte bu yüzden başarılı olamaz!

Sen beni forumdaki 17-18 yaşındaki renkdaşlar ile karıştırdın heralde! Sen daha kısa pantolonla gezerken bizler "İmparator Fatih Terim" diye Ali Sami Yeni inletip, dünya devlerini titrediyorduk. Tutturmuşsunuz bir 2. dönemiymiş de, miş miş de miş miş. La fontaine' den masallar.

He! Şakayız biz.

Maç maç değerleriyorum ben senin gibi ön yargılı değilim. 1 maça bakıp yorum yapacağım tabi. Bundan sonra yine kötü oynarsa yine yazarım. Aşın kendinizi ön yargılı olmayın.

bizdeki önyargı değil arkayargı var. sarp ayhan batış koskoca 1 sene boyunca oynadıkları rezalet futbolla biri verem etti ben 1 yıl daha bunları izleme eziyetine katlanamam

Bu riykart futboldan anlıyosa ben de aynşıtaynım. Geçen yıl da aynı haltları yiyodu, oyuncu değişiklikleri yep negatif etkiliyor takım, taktik değiştirmek yok, rakibin ne yaptığını görmek yok, yok yok....sahada tek bir kişinin bişey yapabilme ihtimali varsa o da ardadır, adam onu cıkarıyo ya anlam veremiyorum hala. Dediğim gibi geçen yıl da beğenmez ve yaptıklarına anlam veremezdim arkadaş tamam teknik direktör diiliz ama 25 yıldır da futbol izliyoruz ya aklın yolu bir.

Abi kamp başlamadan transfer isteyen adama sadece Cana alındı.. Elindeki takım bu Rijkaard'ın.. Yapabileceği başka ne var?

Sayın Aydın Kay, benim mesajımı editlemeyi biliyorsun bir yönetici olarak. O zaman Fatih Terim resmi koyulan mesajlar niye editli değil, iki dakika önce gördüm alayını.

Proveke ediyorlar. Editlediniz, editlediniz yoksa olay çıkartmayı düşünüyorum. Çok acaip suikast girişimlerim var.

skin ol renkdasssss:)

gelir gecer bunlar ceza yeme

su takımda bı keıta bı gıo olduğunu dusunsenıze hatta bı JO .skor boyle olmazdı hucum bakımından cok dhaa ıyı olurdu ama orta saha aynı hep aynı kac yıldır aynı adamları ızlıyoruz.yonetıım ıstıfa dıyorum

Orkun Akyıldız

Kardesım elestırıyoz dıye cahıl mı olduk fıtnecı mı olduk hakaret etmeyı bırak yakısmıyor...

forumda yazmayı öğren sonra gel.

Zaten Barcelona'nın başına kim koysan takımı Şampiyon yapar, CL'ni kazanırdı değil mi hocam ?

Geri
Üst Alt