STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

rıjkaardı en çok savunanlardan biriyim ama onda da hata yok diyemeyiz..en büyük suç yönetimin o ayrı konu..rıjkaardı da körü körüne savunmanın manası yok..tamam sisteminden vazgeçmiyorsun anladık ta cana-m.sarp-ayhan gibi 3 tane dümdüz orta saha oyuncularıyla sahaya çıkmak da ne demek oluyor.yahu bari cana-m.sarp-e.çolak yap arda sola kewell sağa m.batdal forvete koy..yenilsek te ezilmeyelim..bu ne ya..baştan beri söylüyorum bu takımda oynamayı haketmeyen bir sürü kendini futbolcu zanneden adam var..bu kadroyla böyle olacağı önceden belliydi skora göre yorum yapmıyoruz biz..gidişat çok çok kötüü

Rijkaard'ın yapabileceği çok fazla şey yoktu. Elinde malzeme yok ki düşündüklerini yapabilsin. Ayrıca dediğin dizilimde, Çolak'ın orta sahanın ortasında ezilip gideceği aşikardır, hele ki rakip Sivas gibi orantısız sertlikle oynayan bir takımsa. Futbol, FM'deki gibi adamı koy oynasın mantığıyla oynanmıyor artık. Futbolculara fiziğin dışında, biraz da zeka gerekiyor. Bugünkü 3'lü orta sahamız sadece yana pas yaparak rakip kaleye gitmeye çalıştılar. Aralarında sadece Mustafa Sarp didindi, aralara kaçmaya çalıştı, ancak onun da yeteneği, oyun zekası bir yere kadar.

Ha, tam gol atmamız gereken zamanda Arda'yı neden çıkardı bilemeyeceğim. Belki değiştir işareti yapmıştır, birşey olmuştur, bunu bilemeyiz. Zaten Arda da olsaydı ne değişirdi bu da tam bir muamma. Sadece Arda ve Kewell ile olacak iş değil bu.

Yönetimin hatası çok daha büyük kabul ediyorum ama ciddi anlamda Rijkaard konusunda endişeliyim ben artık.

Fatih Terim fotoğrafı paylaşmak provakasyon sebebi olmuş. Vay be ancak Antu' da duyacağımı sanırdım bunu.

Geçen hafta forumda provakasyonun allahı yapıldı o zaman. Açılış sayfası Fatih Terimdi.

Hakaret etmediğiniz kimse kaldı mı ? Bulun ona da söyleyin diyeceklerinizi. Sinirinizi kontrol edip, mantıklı düşünmeye çalışsak iyi olur sırf laf atmak için atıyorsunuz.

Sanirim maci milletin izledigi organiyla izlememisim. Kaka Mustafa Sarp, pis Sarp, hep senin yüzünden yenildik, hep!

Barış bile daha iyi oynardı sağ açıkta :D

Sana Barış'la mutluluklar, Emre'nin kredisi sonsuz bende.

Emre Çolak'a da büyük alkış iki senedir fiziksel hiçbir gelişim gösterememesi, merkezi ofansif ortasaha dışında başka HİÇBİR bölgede oynayamaması kanat da buna dahil. Mental olarak kesinlikle Arda'nın ilk seneleriyle alakası bile yok.

2 sene ? Bu çocuk daha kadroya gireli 1 sene olmadı. Belki Arda kadar büyük bir oyuncu olmaz ama 2 sene sonra Türkiye'nin en iyi ''merkezi ofansif orta saha'' olucak. Bu yetenek var bu çocukta, sadece fizik lazım.

Forumda baya temizlik olacak provoke ediyor millet.

Sayın Aydın Kay, benim mesajımı editlemeyi biliyorsun bir yönetici olarak. O zaman Fatih Terim resmi koyulan mesajlar niye editli değil, iki dakika önce gördüm alayını.

Proveke ediyorlar. Editlediniz, editlediniz yoksa olay çıkartmayı düşünüyorum. Çok acaip suikast girişimlerim var.

Kardeşim senin mesajın üyeler tarafından rapor edildi.Gördüğün birşey varsa rapor et gerekeni yapalım.

Rejikaarda ne kadar laf edebilirsin ki adamın elinde malzeme yok.

denize düşen yılana sarılır mantğıyla her başarısızlıktan sonta fatih terime sarılma ahlakını bırakın artık ya.

Hakaret etmediğiniz kimse kaldı mı ? Bulun ona da söyleyin diyeceklerinizi. Sinirinizi kontrol edip, mantıklı düşünmeye çalışsak iyi olur sırf laf atmak için atıyorsunuz.

En ufak bir problemde yönetim ya da teknik kadroyla alakalı forumun yaş seviyesi bir anda 10-11'e iniyor. Bu kadar içi boş,hiç bir mantığa sığmayan eleştiriler yapılmasına izin verilmemeli,çok büyük kirlilik oluyor. Mantıklı yorum yapan insanları okuyamıyorum.

Bürke Aycan

Oğuzhan Türkmen

Liseli Alert.

ben ama aykutun on direge sasirtici kosusunu bir izlemek istiyorum namik:)

yakalarsaniz paylasin lutfen:)

Fatih Terim fotoğrafı paylaşmak provakasyon sebebi olmuş. Vay be ancak Antu' da duyacağımı sanırdım bunu.

Geçen hafta forumda provakasyonun allahı yapıldı o zaman. Açılış sayfası Fatih Terimdi.

Adnan sezgıne en ufak bıseyde ceza alıyoruz Fatıh terıme suratsız dıyolar bısey yok helal olsun :cool::cool:

Sen beni forumdaki 17-18 yaşındaki renkdaşlar ile karıştırdın heralde! Sen daha kısa pantolonla gezerken bizler "İmparator Fatih Terim" diye Ali Sami Yeni inletip, dünya devlerini titrediyorduk. Tutturmuşsunuz bir 2. dönemiymiş de, miş miş de miş miş. La fontaine' den masallar.

He! Şakayız biz.

Ben 28 yaşında adamım bende o maçlardaydım şorttan pantolana geçeli epeyce olmuştu. 2. dönemi, milli takımın başındaki rezaleti beni doğruluyor anladın mı arkadaş.

Ben bu sezonu kafamda bitirdim artık ne yapacaklarsa yapsınlar umrumda değil..

Geri
Üst Alt