STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Lan lun lu konusma hakeret edıp durma burdakı ınsanları gorusune saygı duy sen cok bılıyosun da noluyo ılk once karsındakıne terbıyelı ol orkun

Alıntıladığın mesajımda bir tane bile "lan" kelimesi yok.

- Okuyoom ben yaa!

Adnanla Rijkaard yüzünden avatarları kapatmak zorunda kaldım kusura bakmayın :o

Ooo Rijkaard gibi adamı hemen haşlamışlar.. Yazık.. Tutarsız olan Rijkaard mı yoksa bizim yönetim mi? Bu adam demedimi ortasahaya transfer şart diye? Siz geçin bakalım takımın başına yapabiliyormusunuz?

ARKADAŞLAR ÇARŞAMBA GÜNÜ "ADNAN SEZGİN İSTİFA" tezarühatı yapılmalı. Bu yönetimede ciddi bir uyarı olur.Polat aklına başına alır belki. :(.Bu adamdam "ADNAN SEZGİN" kurtulmadan bizemutlukluk hayal.Yaşıolanlar 1994-1995 seneleriniiyihatırlar. Aklımao günlergeliyor.Bu adamresmen bizimtakımakabus gibi çöktü :(

geçen yıl ilk 8 maç dışında bana maç göster o zman renktaş.

bak kardeşim ben takımı savunmuyorum. Yönetimin hata yaptığı bariz belli ama terim dönemi eskide kaldı artık zaman onun zamanı değil. Terime hakaret etmem ettirmemde ama artık onun zamanı bitti. Rijkaard ın oynamamasının sebebi 4-3-3 dışında düzgün oynamış mı adamın bildiği 4-3-3 değiştirmeye çalışırsanız hata yaparsınız bu belli.

Geçen yıldan bu yıla değişenlerini söylüyüm.

Takımın sağ kanadı dinamo gibi çalışırken maçlarda keita'yı sattılar serdar özkanı aldılar. Defansta ikili uyumu yeni yakalamışken emre güngörü sattılar. Yenilgiyi hazmedemeyip karşı takımın dizine vuran barış yerine topa kafasını sokan uğuru sattılar. 10 numara transfer yapıcaz dediler yapmadılar. Delikleri doldurcakları yere rağmen yeni delikler açtılar takımda. Kampın ilk 2-3 gününe transfer yapacaz diyenler transfer yaptı mı.

Rijkaard takımda 1 sezon daha durmaz zaten. İstifada etmez ederse Galatasaray'a 2 milyon € ödemek zorundadır. Yeni sezonda rijkaard olmayacaksa takımda Lucesu yada Avcıyı görmek isterim.

Ali Turan'ı kadro dışı bırakıp, 6 ay top oynatmıyanlar utansın.

belliydi böyle olacağı.yönetim biliyordu hep öteledi.hatta rijkaarda bile güçsüz takımlarla hazırlık maçı yap taraftarı oyalayalım bile denmiştir.şimdi ne olacak?daha ne kadar oyalayacaksınız taraftarı.artık maç seçme ayarlama şansınızda yok.görelim ne kadar profosyonellere emanet kulüp

Kim ne derse desin.Frank Rijkaard bu ligin Teknik direktörü değil.2. yarı resmen döküldü takım.Fizik güçleri bankasya takımları ayarındaydı.Malesef Rijkaardla olmayacak.Bu acı gerçeği anlamak için bakalım daha kaç maçımız heba olacak...

Yahu nasıl bir mantık bu anlamıyorum gerçekten. Yani anlamak istiyorum ama mümkün gözükmüyor. Yanlış anlama, sana karşı bir kötü eleştirim yok, düşüncendir sonuçta. Ancak ikinci yarıda dökülmesini Rijkaard ile ne alakası vardı acaba? Adam tüm fizyoterapistleri aracılığıyla futbolcularına tatil için çalışma programı verdi. Buna uyanın fiziği, kondisyonu yerindedir, uymayanın yerinde değildir, bu kadar basit. Ayrıca bu maçtaki teknik hatamız fizikle alakalı değildi, her zaman yaptığımız hata olan, defans-orta saha ve forvet arasındaki aralığın dakika geçtikçe genişlemesi, artmasıdır. Futbolcular topu zekasıyla oynayacak, disiplini elden bırakmayacak, kondisyonunu 90 dakikaya doğru şekilde yayacak. Bunları teknik direktör söyler, ve bunu uygulayacak olanlar futbolculardır. Adamlar bunun için milyonlar alıyor. Teknik direktörün görevi onlara tek tek pas yapmayı, disiplini, zeki olmayı öğretmek değildir. Bu nedense hep karıştırılıyor.

Ayrıca hadi Rijkaard'ın teknik bilgisi yerlerde sürünüyor diyelim. Yahu o kulübede koskoca Neeskens var, ey insaf, bir saygı gösterin, adamın son verdiği röportajları okuyuni düşünün ne demek istiyor. Ayıptır bu kadarı, cehaletten başka da birşey değildir, affedin beni.

Lucescu'nun kadrosu diyor hala bazı cahiller.

Lucescu o kadronun aynısını (H. Şükür ve Jardel değişikliği vardı sadece) ve 4 sene üst üste şampiyon olan takımı, o sene avrupa'da başarılı olsada, ligde şampiyon olamadı.

İkinci sezon ise kadroda, Mondragon-B. Korkmaz-E. Aşık-Ergün Pembe-Suat Kaya-Hasan Şaş- Ergün Pembe- Ümit Karan- S. Perez-Sergen Yalçın gibi isimler vardı.

Üzgünüm ama Fatih Terim, İtalya'da tutmuş ve geri dönmüştür. Milli Takım ile ettiği fıtık ise hala geçerli. Sağolsun.

2. GS dönemi ise başka bir olay.

Peki 1996-2000 arası neydi bu adamın başarısının sırrı.

Söylüyorum, bariz üstün kadro, yetenekli türk oyuncular ve türk oyuncuların fazlalığı.

1996-2000 yılında iş Fatih Terimde değildi, kadro süperdi dersiniz.

Ama, Barcelona gibi takımda o oyuncularla herkes başarılı olur, iş Rijkaard' da değildi denildiğinde tepki gösterirsiniz.

Ben de bunu anlamıyorum.

guti yilani birakti araya

Açıkçası sorun Rijkaardaymış, yönetimdeymiş beni bağlamaz zira bu sorunu ben çözemeyeceğim için. Takım oynamıyor, adam akıllı 3-4 pas yapamıyor ben bunu gördüm. Yönetim ve Teknik Ekibe mâl ederim.

geçen sene kadro iyiydi.o kadroya 2 tane orta saha transferi çağ atlatırdı.ama ne yaptılar.iyileri sattılar.kötülerini aldılar.takım iyice güçsüzleşti.

Bak elin oğlu aldı gutiyi quaresmayı. Alda at diyor adamlar forvetlerine sende al musayı al Ali turanı al serdar özkanı beleş nasıl olsa.

Geri
Üst Alt