Namik, bak bu 2 oldu. Genelden, özelden beni tehdit ediyorsun. Beni tehdit edip durma, benim eskiden yapmis oldugum hatalar seni ilgilendirmez. Ikidebir bana eskiden olan seyleri yüzüme atip duruyorsun, resmen tehdit ediyorsun. Gecen günlerde bir üye ile tartisirken, konuyu kapatacagina tam tersine tartismayi dahada uzatip durdun. Bunun üzerine ben sana "bunu neden yapiyorsun, bir üye bunu yaptigi zaman hemen cezayi kesiyorsun. Kücük olaylar yüzünden milleti cezalandirip duruyorsun ama kendin de hic dikkat etmiyorsum" dedigimde de "kes sesini, bir dahaki sefer banlarim" dedin RESMEN.
Simdi ben genel olarak "Rijkaardin yerine Yilmazi getirelim diyen kisi ciddiye alinacak biri degil, bos ver" dedim diye alinan olmus, sende gelip beni tehdit ediyorsun, eskiden sunu yaptin, bunu yaptin diyip duruyorsun.
Artik canimi sIkmaya basladin, rahat birak beni. Ceza vermek icin kasiniyorsun. Söyle, bir gicikligin varsa, beni burda görmekten kafayi yiyorsan söyle, bu aralarda benim elim kolum bagli oldugu bildigin icin yapiyorsun bunlari, bunu görmiyor degilim. Ben senin gibi adamlarla ugrasip bir daha ceza yemicem diye söz verdim, lütfen pesimi birak, burda rahat zaman gecireyim.