STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

2 sene önce Bursa maçında Yusuf bize karşı çok iyi oynayınca yardımcı Hocalar kovulmuştu.Hemen hemen aynı maçı izledik.Sadece rakibimiz Sivas'tı ve oyuncu Ceyhun'du.Ama Ümit Davala ve Edwin Boekamp'ı göndermek o zaman için çok kolay bir kaçış yöntemiydi.Şimdi Neeskens'i göndermek aklın ucundan bile geçmez.Çünkü o adam Neeskens.Yani demek istiyorum ki yönetimin artık bahanesi kalmadı.Çok sıkıntılı bir noktadayız ne yazıkki.

Bence tam tersi Yönetim, Rijkaard, futbolcular ama dolaylı olarak hepsinde yönetimin parmağı var!

Futbolcular 1 numaradır. En azından rakip kadar mücadele etsek, maçı kazanma arzumuz olsa maçı alırdık.

Malesef bizimkilerde bu uzun zamandır süregelen bir hastalık. Eskiden hatırlıyorum da, yenik durumda oldugumuzda son saniyeye kadar karsı takımı kalesinin önüne hapis eder , gol atabilmek için bastırırdık. Atamasak bile, mac sonunda cıldırsak bile, en azından basımız öne düşük olmazdı. Ugrasmıs cabalamıs , sonuna kadar savasmıs olurduk . Son zamanlarda malesef, mac sonlarında hep bitik durumdayız. Oyuncularda sanki mac bitse artıkta gitsek havası var.

malesef çok doğru ne zamamn yenik duruma düşsek, karşı takım geri çekiliyor ve biz karambol diyebileceğimiz posizyonlar bile bulamıyoruz. bunun sebebi ise çok açık. Bu belki 100. kez söylüyorum ama takımda yaratıcı orta saha yok.

2 sene önce Bursa maçında Yusuf bize karşı çok iyi oynayınca yardımcı Hocalar kovulmuştu.Hemen hemen aynı maçı izledik.Sadece rakibimiz Sivas'tı ve oyuncu Ceyhun'du.Ama Ümit Davala ve Edwin Boekamp'ı göndermek o zaman için çok kolay bir kaçış yöntemiydi.Şimdi Neeskens'i göndermek aklın ucundan bile geçmez.Çünkü o adam Neeskens.Yani demek istiyorum ki yönetimin artık bahanesi kalmadı.Çok sıkıntılı bir noktadayız ne yazıkki.

Yıllar boyunca bu hatalar yapıldı. Gönderildiler, yenileri getirildi, sonra onlar gönderildi vs.

Durum ne kadar vahim olsada, kimsenin gönderilmesine, istifasına falan gerek yok.

Orta sahaya 1 hafta içinde adam akıllı 2 transfer yapsınlar, işler ciddi anlamda düzelir.

malesef çok doğru ne zamamn yenik duruma düşsek, karşı takım geri çekiliyor ve biz karambol diyebileceğimiz posizyonlar bile bulamıyoruz. bunun sebebi ise çok açık. Bu belki 100. kez söylüyorum ama takımda yaratıcı orta saha yok.

Yaratıcı ortasaha değil, bize yenilmeyi hazmedemeyecek adamlar lazım.

Geçmişten örnek vermeyi pek sevmesem de

Morgan De Sanctis Fernando Meira Hakan Balta Sabri Sarıoğlu Servet Çetin Barış Özbek Cassio Lincoln Mehmet Topal Harry Kewell Arda Turan Milan Baros

Morgan De Sanctis Fernando Meira Emre Aşık Hakan Balta Sabri Sarıoğlu Servet Çetin Cassio Lincoln Ayhan Akman Arda Turan Milan Baros Ümit Karan

Benfica,H.berlini ve Hamburgu ezen kadronun orta saha oyuncuları Topal-Ayhan-Barışdı.Şimdikinden 2 kat daha fazla pas 2 kat daha fazla pozisyon buluyordu bu takım ve bu orta saha oyuncularıyla.Geçen yıldan bu yana çıkışta olan 1 futbolcu bile yok .Neden hepsi öncekinden daha beter

Feneri 2 maçta ezdiğimiz maçta da bu orta saha oyuncuları vardı.Hepsinin performansı geriledi

Sivas bize karşı oleeeey çekti ya!Kabul edilir bişey değil.Kabul eden varsa anlatsın biri bana bunu.

Sezon sonu " Seneye mücadele eden, hirsli, savasan, sahaya Galatasarayin ruhunu ortaya koyaxcak bir kadro kuracagiz" dediler ya, o günlerde böyle olacagini tahmin etmistim, hatta burda forumda ben degil, cogu kisi isin farkindaydi.

Futbolcular 1 numaradır. En azından rakip kadar mücadele etsek, maçı kazanma arzumuz olsa maçı alırdık.

2. yarının ilk 15 dakikası o kadar istekliydi ki takım, topu alıp vermemek için yırtınıyorlardı ama takım gerçekten hazır değil. Düşüyor hemen ortasah. Ayhan tek başına mücadele etti.

Bence tam tersi Yönetim, Rijkaard, futbolcular ama dolaylı olarak hepsinde yönetimin parmağı var!

Mehmet, şu zaman'a kadar bende yönetimi çok fazla savundum ama, şu anda cidden bir zaafiyet sözkonusu.Adnan Polat sonrası gelecek başkan, bu işin kaymağını yiyecek.Halbuki biraz daha akıllı davransalar, diğer seçimi de kazanıp güzel günleri kendileri görebilirler.

Transfer konusunda inanılmaz geç kalındığı da ortada. ''5 transfer yapacağız'' dedikten sonra Kewell'ı 3. transfer olarak göstermek de taraftara yapılmış bir yanlış diye değerlendiriyorum.Yalnız bugün şunu da gördüm, orta saha dışında da ciddi eksikler var.Önyargı'ya kurban giden Sabri'nin de kıymeti bugün anlaşılmıştır sanırım.

1 numaralı sorumlu futbolcular, sonra teknik adamdır. Yönetim de gereken transferleri zamanında gerçekleştirmediği için 3. sorumludur bu yenilgide. Bizim futbolcular sahada gezdiler resmen. Hiç bir hırs yoktu adamlarda. Fazlasıyla hak ettik yenilgiyi ve farktan kurtulduk. :sad007:

gerçekten inanılmaz birşey. Nereye tutunmaya çalışsan yıpranmış bir yapı var karşımızda.İşlerin hiç iyi gitmediği belli.Değişim desen nereden başlayacaksın? Belli şeyler artık kemikleşmeye başlamış kulüpte.Birşeyler yapılmalı ama kim yapacak,nasıl yapacak herşey kocaman bir soru işareti? Sadece örnek olarak veriyorum F.terim zamanında ne kadar kötü gitsekte hatta sorumlu f.terim olsa bile ben hep F.terime sınırsız güvenirdim ama bu takımda taraftarın güvenip tutunabileceği kimseyi göremiyorum

Yaratıcı ortasaha değil, bize yenilmeyi hazmedemeyecek adamlar lazım.

2-1 mağlubuz, 30 dakikalık süre var önümüzde ve maçı lehimize dahi çevirebiliriz.RAkibi baskı altına almayı bırak, pozisyonları yine biz verdik. :o

2. yarının ilk 15 dakikası o kadar istekliydi ki takım, topu alıp vermemek için yırtınıyorlardı ama takım gerçekten hazır değil. Düşüyor hemen ortasah. Ayhan tek başına mücadele etti.

Aynen.İlk 15 dk yı görünce dedim kazanacağız sorun yok ama dk 60 oldu yürüyecek halimiz kalmadı.

Aynen.İlk 15 dk yı görünce dedim kazanacağız sorun yok ama dk 60 oldu yürüyecek halimiz kalmadı.

Fiziki olarak geçen yılda da bu tip izler vardı neden böyleyiz anlamıyorum. Kondüsyonerlerde mi sorun bilmiyorum artık ama o noktada sorunlu olduğumuz yadsınamaz bir gerçek.

Geçen seneyi analiz edemeyen yönetimin suçu çok fazla. Futbol bir endüstri haline geldi fakat Holding mantığıyla yönetmenin de bir anlamı yok. Öncelikle her mevkide alternatif oluşturulması gerekiyordu. Ayrıca bu kadar taraftarın görebildikleri nasıl fark edilemez. Bazı oyuncuların bu takıma zarar verdiği belli. Sisteme uymuyorlar.

Geçen sezon Rijkaard Hakan'ın yerine Caner'i oynatarak sol bek için alternatif istediğini belli etti. Servet'in yerine de Hakn'ı oynattı. Bu takviye Çağlar mı olmalıydı acaba?

Sağ kanatta Sabri gayretli fakat alternatif olarak gelen devşirme sağ bek transferi yeterli mi?

Orta saha tamamen değişmeliydi. Ne oldu Memet gitti Cana geldi, gerisi aynen devam.

Forvete takviye yapıldı sayılır. Yeterli olup olmadığı ise tartışılır.

Keita gönderildi. Hadi diyelim tamam. Yeri doldurulabildi mi? Kısmen belki ama 2 oyuncuda oynayacak durumda değil.

Bu saatten sonra bu kadar çok takviye yapılamayacağı için bu sene de bir şekilde geçecek artık.

Transferlerdeki son durum ise tam anlamıyla komedi oldu artık. 1 tane alabiliriz belki bu 2'de olabilirmiş. Miş miş miş... Ligin başladığının farkında da değiller sanırım. 2-3 milyon Euro ucuza alacağız diye bu kadar büyük bir camiayı oyalamak hiç hoş olmuyor açıkçası. Bu kulübün gelirlerini yaratanlar bizleriz ve birilerinin çıkıp bu sese kulak verme zamanı geldi artık. Bu taraftar 3 milyon Euro'yu bir günde kulübe verir gerektiğinde. Galatasary sadece bir kulüp ya da şirket değil, 30 milyon taraftardan oluşan bir camiadır.

Bu arada bugün gerekli takviyeler yapılmış olsaydı, Rijkaard nasıl bir onbir çıkaracağını da bilirdi elbet....

Panik havasıyla saçma sapan transferler yapmazlar umarım.Şu an bizim takımın durumu hamur gibi.Nereyi sıksan dağılıyor:o

Geri
Üst Alt