STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Zaten bunu sen kötü niyet algılıyorsan bundan sonra diyecek de değilim. Konu içinde de bu yaptığın son laf atma olsun lütfen. Bir şikayetin varsa özel mesaj ile bana iletirsin. Konu burada kapandı. İyi forumlar.

Ne sana özel mesaj atmak, nede senin bana özelden mesaj atmani istiyorum.

Benim tek bir sikayetim var o da sensin. Bunu ilk ve son kez burda herkesin önünde paylastim ve artik bu konu burda kapanirsa (ki bu konu burda kapandi diyorsun) cok sevinirim. Sana da iyi forumlar.

2. yarının ilk 15 dakikası o kadar istekliydi ki takım, topu alıp vermemek için yırtınıyorlardı ama takım gerçekten hazır değil. Düşüyor hemen ortasah. Ayhan tek başına mücadele etti.

Evet ikinci yarıya iyi başladık, tek kale oynuyorduk. Ama bu oyun 10 dakika kadar sürdü. Sonra Sivas tehlikeli gelmeye başladı. Ceyhun'un attığı gol komediydi resmen. Sonra çöktük zaten. Gol atmak için bile çabalamadık.

Mehmet, şu zaman'a kadar bende yönetimi çok fazla savundum ama, şu anda cidden bir zaafiyet sözkonusu.Adnan Polat sonrası gelecek başkan, bu işin kaymağını yiyecek.Halbuki biraz daha akıllı davransalar, diğer seçimi de kazanıp güzel günleri kendileri görebilirler.

Transfer konusunda inanılmaz geç kalındığı da ortada. ''5 transfer yapacağız'' dedikten sonra Kewell'ı 3. transfer olarak göstermek de taraftara yapılmış bir yanlış diye değerlendiriyorum.Yalnız bugün şunu da gördüm, orta saha dışında da ciddi eksikler var.Önyargı'ya kurban giden Sabri'nin de kıymeti bugün anlaşılmıştır sanırım.

Sabri'nin adı çıkmış daha ne oynarsa oynasın söylenecek şu "Sabri mi ya orta açmayı bilmiyor" bitti. Yönetim kendi ayaklarına kurşun sıktı.

2-1 mağlubuz, 30 dakikalık süre var önümüzde ve maçı lehimize dahi çevirebiliriz.RAkibi baskı altına almayı bırak, pozisyonları yine biz verdik. :o

Ben bu kadronun yenikken top cevirdiğini gördüm yahu, daha söze gerek var mı ?

Rijkaard şunu demek istiyor:

Ben bildiğimden vazgeçmem 4-2-3-1 e dönmem kolay kolay, 4-4-2 de sevmem

benim sistemim 4-3-3, sisteme uygun oyuncu var mı orta sahada?

Yok.

Niye yok?

Onu da yönetim bilir.

Ne sana özel mesaj atmak, nede senin bana özelden mesaj atmani istiyorum.

Benim tek bir sikayetim var o da sensin. Bunu ilk ve son kez burda herkesin önünde paylastim ve artik bu konu burda kapanirsa (ki bu konu burda kapandi diyorsun) cok sevinirim. Sana da iyi forumlar.

Sana uyarı yapılması gerekiyorsa mesaj atarım. Bak Barış, hoş görüyorum biri birinin canını sıkıyorsa o da sensin daha fazla canımı sıkma. İyi niyet gösteriyorum su istimal ettin de ettin. Konu kapandı diyorum neden cevap veriyorsun üzerine ? Yahu senle takışan kim varsa haklıymış başka da bir şey demiyorum bu dakikadan sonra. İyi forumlar.

Galatasaray takımının bekleri stoper..Cana'yı da say tam 5 defans adamı hiç çıkmadı.. Bunun nedeni ne? Takımda hiç bir yerde oynayan adam nerdeyse 1. kalite değil. Arda ve Kewell olmasa topu taşıyamayacak kadar kötüyüz.

Adnan Başkan yapamadın kabul et artık. Ne takım istikrarı ne hoca istikrarı hiç bişey getiremedin. Evet iyi projeler yaptın ve onlar sana projeler sana seçim kazandırdı. Artık yeter..Hocayı da bitirdin malesef. Muhtemelen sezon sonu toptan gideceksiniz çok açık ama bence sen bekleme daha fazla..İyi ayrılalım.

Vallahi bu sonuç deplasman fobimizin eseri. Deplasmanlarda motivasyonumuz hep düşük, iyi oynayamıyoruz nedense. Geçen sene de şampiyonluğu böyle kaybettik.

Katılıyorum deplasman fobimizi yendiğimiz zaman bişeyler olcak bu takımdan :) Bir ara hatırlarım deplasmanın en iyi takımı oldugumuzu deplasmanda iyi oldugumuzda daha iyi yerlere geliriz umarım :)

Koskoca kulubün geldiği noktaya bakın.

Takımda yaratıcı futbolcu olarak isimlendirilebilecek Arda ve Kewell haricinde, istediği topları alabildiği takdirde Baros'un dışında adam yok.

Söylenebilecek başka bir şey de yok.

2012'ymiş peh peh peh

Bugünlerimizi bize ver, 2012 senin olsun Adnan Polat

Valla kim ne derse dersin iyi oldu bu yenilgi. Hic degilse yönetim artik rahat hareket edemeyecek, herseyi en iyi bilen biziz diyemcek.

Ne deplasman fobisi yahu...Sanki içerde çok iyiyiz..2 senedir Sami Yen'de yenilmediğimiz takım kaldı mı? Kocaeli,Belediye,Eskişehir,Bursa,Fener,Antalya vs..Hepsi geldi elini kolunu sallaya sallaya puan veya puanlar aldı gitti.

Ahh Keita.

Çok konuştuğumuz "skor taraftarlığı" meselesine bir örnek:

Şu anda Kanaltürk'de moderatörlük yaptığını sanan adam.

Nasıl bir çelişki var anlamıyorum.

İçeride Lig maçı olur %80 kazanır

Dışarıda Lig maçı olur %60 puan kaybeder

İçeride Avrupa maçı olur %50 puan kaybı

Dışarıda Avrupa maçı olur %80 kazanır.

Deplasman fobimiz var,Avrupa'da son 3 yıldır sadece 1 kez kaybettik o da iddiasız bir maçta.

İçeri de çok iyiyiz diyeceğim,ne lig de ne Avrupa'da önemli ve HAYATİ hiç bir maçı kazanamamışız.

Hamburg

Madrid

Fenerbahçe

Bursa

Antalya

vs vs

Valla kim ne derse dersin iyi oldu bu yenilgi. Hic degilse yönetim artik rahat hareket edemeyecek, herseyi en iyi bilen biziz diyemcek.

Geçen sene de acı kaybettiğimiz maçlar sonrasında iyi oldu artık takımın açıklarını görsün bu yönetim demiştik ama yönetimde gereksiz bir laubalilk var. Herşey kontrol altında, herşeyi biz biliriz kimse merak etmesin derken senleri harcıyorlar maalesef.

Hala deplasman fobisi diyorsunuz bu olay rijkaardda bitiyor. türkiyede herzaman ilerde güçlü uzun boylu top tutabilecek santroforun olacak.. bu iş bukadar basit uzun boylu güçlü forvetin olursa ilerde topta tutarsın top tuttunmuda baskıda yemessin ama rijkaard hala emre çolakla oynuyor adamın fiziği yok bildiğin yok çöp gibi her maç ezerler başla bakalım her maç ilerde çift forvet batdal baros bakalım baskı yiyormusun ama rijkaard takmış tek forvete yahu olmuyor işte burası ispanya ligi değil burda futbol değişik oynanıyor..

işalla ilerki maçlarda batdalı 11 de görürüz ve cift forvet oynarız bu kalitesiz kadroya rağmen çift forvet oynarsak hiç biryerde baskı falan yemeyiz bıktım artık tek forveten olmuyor işte..Ayrıca batdalın uzerine cok düşmemiz lazım müthiş bir oyuncu bence gayette güçlü cok top aldı kolay yıkılmıyor ayaklarına hakim rijkaard onu oynatsın yeterki ozellikle barosla birlikte oynarlarsa cok uyumlu bir forvet hattı olabilirler..

Ne deplasman fobisi yahu...Sanki içerde çok iyiyiz..2 senedir Sami Yen'de yenilmediğimiz takım kaldı mı? Kocaeli,Belediye,Eskişehir,Bursa,Fener,Antalya vs..Hepsi geldi elini kolunu sallaya sallaya puan veya puanlar aldı gitti.

Özellikle deplasmanlarda kötüyüz ama. İç sahada tatmin edici puanlar toplayabiliyoruz. Geçen sen dış sahada rahat kazandığımız ya da iyi oynayıp kazandığımız kaç tane maç sayabilirsin?

O değil de Rijkaard'ın açıklamasına kızdım diyebilirim. "Fiziki olarak bizden iyilerdi." demek ne demek arkadaş ya. Böyle bahane ya da açıklama olmamalı. Rijkaard'a ilk kez bugün çok kızdım ve çok üzüldüm. Artık transfer gelecek de takıma katkı sağlayacak falan, ne ara olacak bunlar.

Geri
Üst Alt