STTK Yarı Final | Galatasaray LH 64-69 Anadolu Efes | M.S | 7 Şubat

Eren Arslan

10 Numara!
77da0spor-toto.jpg

7181fgalatasaray.png
v.png
eb6d2EfesPilsenSKnewLogo.png

Spor Toto Türkiye Kupası
Yarı Final

Galatasaray LH - Anadolu Efes

Ankara Spor Salonu, Ankara

7 Şubat

20.30

Çok ama çok zor maç olacak . Bugünkü maçta Domercant da sakatlandı . Macvan da yok . Cenk'in bacağında çekme sorunu oldu . Arroyo bileğinden sakatlandı . Fark yemesek iyi .

Macvan haricinde diğer sakat oyuncularımızın oynayacağını düsünüyorum. Umarım Macvan'da beni yanıltır. Mac icin birseyler söylemek gerekirse bundan 10 gün önce ki Efes macında taraftarımızın mantıksız tutumları sebebiyle mac boyu kovalayan taraf olup, kaybetmistik. Hoca-taraftar gerilimin bu kadar uzaması kendi sahamızda deplasmanı yasamamıza sebep olmustu. Efes'te o günden bu güne yakaladığı savunma ritmini kaybetmedi. Hafta basında hocamızın hatalarıyla kaybettiğimiz Besiktas'a karsı dün çemberin yüzeyinede ağ ördüler. Bu savunmayla bu aksam mutlaka bizide zorlayacaklardır ama tek maclı eleminasyon icin büyük avantaj olan Ataman-Arroyo ile kazanacağımza inanıyorum ben. Yazılan senaryolar - olusan tablo bakımından gecen seneki mac gibi olur tahminen.

macvan finalde oynarmi. hairstonuda 4 te oynatabilir. erceg üzerinden baya sayi yiyoruz biz. hoca ercegi öyle uzun süre oynatmamali. dün fazla oynadi zaten. attigi gibi yediriyorda.

Şu maç sakatlardan sadece Ersin bile olsa çok rahat ederdik. Adamların 4 numaraları çok iyi, bizde bi tek Erceg var.

Dünki performans devam ederse Efes zorlanmadan fark basar.

Geri
Üst Alt