STTK Yarı Final | Galatasaray LH 64-69 Anadolu Efes | M.S | 7 Şubat

Bizim başkan kimsenin gözünün yaşına bakmaz başarı yoksa bunun sorumlusu da yoktur Ergin Ataman ile sezon sonu yollar ayrılır

Ben açıkcası son 2 seneden hiçbir heyecan , zevk almadım . Ayhan Şahenk'teki günler bana daha güzel geliyordu . Cemal Nalga olayından sonra takım bana daha inançlı geliyordu . Ama artık şimdi anlamsız geliyor basketbol branşında . Ne yalan söyleyeyim son topa kadar savaşan , ligde 2 yabancıyla 5 yabancılı feneri yenen , eksi puanla başlayıp play-off'a girmeyi son maçta kaçıran takımı özledim .

Bf5pYIoCUAASrLC.jpg

3-4 sene önce Shipp'in son salisede attığı basketle Fülkeri deplasmanda yendiğimiz zamanki foto

Bf5qYmDCYAAdRki.jpg

Shipp'in son saniyesinde attığı basketle kazandığımız maçın ertesi günkü haberi

Bf5qKpUIQAAMrn2.jpg

Çok değil bu görüntü en üstte Shipp'in son saniyesinde attığı basketle yendiğimiz maçın sadece 3 gün sonrasındaki maç ve ezeli rakibimize şampiyonluğumuzu verdiğimiz maç . Taraftarın ve oyuncuların ruh halini görüyorsunuz .

Bf5uIwSCMAA9751.jpg

İkincilik şildi benim için belki de bir çok Galatasaraylının TBL kupası tenekesinden daha büyük gördüğü maç .

Pek takip etmiyorum tamam da hangi önemli maçı kazanacağız acaba ?

Piyasada büyük koc kalmadi zaten. Obradovic Fener´de, Ivkovic Efes´te.

Digerlerinin de Ataman´dan pek farki yok bana göre. Ha bi Messina var iste biraz.

Bu sene kadroyu iyi kuramadik zaten futboldaki gibi. Sakatliklar da eklenince raydan ciktik.

Ersin ve Marko 1 ay içinde oynayabileceklermiş herhalde. Play-off'a kadar bu eziyeti çekicez, yapacak bir şey yok. Bu takım anca play-off'ta toparlayabilir, normal sezon işkence şeklinde geçer.

Takimin acil toparlanmasi gerek bu böyle gitmez, birde sezonbasi bagirdik durduk bu takima sakat adamlari doldurmayin diye!

Geçen sene yine aynı şekilde birçok eksik olmasına rağmen kaybettiğimiz maçlarda bile hiç değilse mücadele ediyorduk. Takım olgusu oturmuştu. Bütün oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini yaparak yararlı olmaya çalışıyordu. Ne olduysa artık ne oyuncularda ne de koçta mücadele etme arzusu, hırs kalmamış. Bütün takım Arroyo'nun eline bakar olmuş, şu takımda Furkan'dan başka ribaund alacak adam yok mu? Geldiğinde göklere çıkarılan bonsu şimdi nerede? Gordon'a laf ediyorduk ama o sakatlandıktan sonra savunma da yapamaz olduk. Hoca çıkmış Markoishvili'nin sakatlığını anlatıyor yahu sen oynadığın maça konsantre olsana. Çıkıp taraftarına sallayacağına şu kaprislerine bir son ver de takımı adam et. Gözün milli takımdaysa da açıkla artık eyvallah der göndeririz.

Cumhurbaşkanlığı kupası, türkiye kupası gitti zaten. El'de de bu halde bir üst tura çıksan ne yazar. Ligden de çok umudum kalmadı.

Oyuncuların maaşları ödenmiyor, şubede sorunlar var deniyor. Bir şey varsa bize de açıklayın. Şu durum gerçekten çok canımı sıkıyor. Bütçe kesintisine gidilecekse de gidilsin, hedefleri rafa kaldırırız. Biz yine takımımıza gereken desteği veririz.

ksk ile yarı yarıya karşılaşma fırsatı gitti bir yandan da yanarım yanarım ona yanarım

yahu abartmayın hemen sene sonu yıne sampıyon bız oluruz..kadromuz kısıtlı sakatlıktan dolayı eurolig tr kupası lıg derken normal boyle sonuclar...

Geri
Üst Alt