Şu An Hangi Kitabı Okuyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sherlock-holmes--suphe-Front-1.jpeg

John Verdon'un bu serisi çok iyi; sürükleyici, etkileyici, gizem dolu:

1) Aklından Bir Sayı Tut
2) Gözlerini Sımsıkı Kapat
3) Şeytanı Uyandırma
4) Peter Pan Ölmeli

1 ve 2'yi bitirdim 3'e yeni geçtim, tavsiye ederim kitap severlere.

yazar kitabın finaline kadar çok iyi ama finalleri hep basit bitiriyor. her kitabında hadi bunun sonu basit olmasın diye diye aldım :D ama giriş ve gelişmede ki akıcılık güzel

Cüneyt Tanman : Shining Eyes of a Fan

Hamza Hamzaoğlu : Balance & Harmony

Empati -Adam Fawer( diğer kitabı Olasılıksız) çok iyidir

oruçluyken okuduğumu anlamıyorum
o yüzden tutunamayanlar'a az ara verdim

Dün D&R de en çok satanlar listesinde kitabın içeriğini biraz okuyup ilgimi çekti 207 sayfalık kitap 13 liraya aldım. Şuan 40 sayfayı okuyorum okurken birkaç kez duygulandım. Üzerimde baya baya kitabın etkisi var. :coffee:

8150803790334571689.jpg

Çok övdüler bu kitabı. Filmi de gösterime girecekmiş.Sen nasıl buldun Arda ağabey ?

Çok fazla kimya ve fizik terimi var, benim gibi bir sosyal bilimci için biraz ağır geldi işin açıkçası ama yine de sürükleyici, henüz bitirmedim 100 sayfası falan kaldı. Abartıldığı kadar değil ama yine de iyi. Filminin daha güzel olacağını düşünüyorum.

Çok fazla kimya ve fizik terimi var, benim gibi bir sosyal bilimci için biraz ağır geldi işin açıkçası ama yine de sürükleyici, henüz bitirmedim 100 sayfası falan kaldı. Abartıldığı kadar değil ama yine de iyi. Filminin daha güzel olacağını düşünüyorum.

Anladım...Mars'ta Zaman Kayması var ağabey o kitabı bulabilirsen tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt