Şu Ana Kadar Yaptığın En Büyük Çılgınlık?

İstanbul ve Türkiye'nin en yüksek binası olan Saphhire ( yüksekliği 261 metre) yürüyek merdivenlerden çıktım toplam 57 kat.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alaska’ya gittim Amerika’nın en işsiz ipsiz tipleriyle çalıştım 2.5 ay. Sonra seattleda striptiz bara gittim newyork manhattan gezdim o zamanlar daha 20 yaşındaydım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alaska’ya gittim Amerika’nın en işsiz ipsiz tipleriyle çalıştım 2.5 ay. Sonra seattleda striptiz bara gittim newyork manhattan gezdim o zamanlar daha 20 yaşındaydım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne iş yaptın Alaska'da

Alnitak Alnilam Mintaka

11000 euroya tek zar attım.
21 bin küsür Euroya dolarsa atarım dedim.
Dolduramadılar.
Parayı 1 haftada çatır çutur yedim.
O 1 hafta hayatımda eksik.
Hayal meyal hatırlıyorum.
London'da bir limuzin bizi hava alanından almıştı. Kendime geldiğimde Pragdaydım.

Gscimbom

Yok dalgasınaydı herkes kartopu attı aslında.

Neyse bu sıradan bir durumdu diğerlerinin yanında.

Benim de otobüs camı kırmışlığım var. Ancak şiddetten değil sakarlıktan. Almanya'dan kuzenim adidas top getirmişti bana. Aylarca kullanmamış, hatta şişirmemiştim. Çocuk aklı. Şişirdiğim ilk gün. Top çok sertti. Apartmanın önünde arkadaşla oynuyoruz. Topa abandım ve caddeye uçtu. Ayarlasan mümkün değil top o şekilde çarpmaz. Otobüs hızlı. Top caddeye ulaştığında ön cama çarptı. Topun peşinden koşmak için caddeye gittiğimde uzaktan adamın biri bana doğru koşuyordu. Kaçtım gittim. Babam gelmiş adamı göndermiş. Topu babama sorduğumda dayak yiyecektim.

Benim de otobüs camı kırmışlığım var. Ancak şiddetten değil sakarlıktan. Almanya'dan kuzenim adidas top getirmişti bana. Aylarca kullanmamış, hatta şişirmemiştim. Çocuk aklı. Şişirdiğim ilk gün. Top çok sertti. Apartmanın önünde arkadaşla oynuyoruz. Topa abandım ve caddeye uçtu. Ayarlasan mümkün değil top o şekilde çarpmaz. Otobüs hızlı. Top caddeye ulaştığında ön cama çarptı. Topun peşinden koşmak için caddeye gittiğimde uzaktan adamın biri bana doğru koşuyordu. Kaçtım gittim. Babam gelmiş adamı göndermiş. Topu babama sorduğumda dayak yiyecektim.
Gomis misim sayın Kaya.

Olayı eksik anlattın bence. Otobüs şoförü yakaladı seni bir güzel dövdü. Sonra da böyle oldun işte, açıklayabilirsin.

Geri
Üst Alt