Şu Ana Kadar Yaptığın En Büyük Çılgınlık?

9 yaşında bisiklet ile cebimde 50 kuruş para bir lt su dolu matara ile Çınarcık-Yalova'dan Bursa'ya gitmeye çalışmak

Doktora yeterlilik sınavından 8 gün önce uçak fobimi yenmek adına Antalya'ya tatile gitmek

arasında kararsızım.
Bence ikincisi.

Buraya yaptığı en büyük çılgınlığı yazacak adamın yaptığı çılgınlık değildir zaten.

Bir keresinde tatile gitmek için uçağa binmek :red: En son Sübhaneke'yi tersten okuyordum sanırım hatırlamıyorum.

uçaktan korkan erkek ne bileyim biraz eksik sanki

Erkekliğin kitabını yazdın da mı geldin.

Kaç yıldır şuradasın biraz büyü artık ya. Troll olmak için zorlama çabalarını bırak da biraz kendini bul. Sempatik olmaya zorlayarak antipatik oluyorsun farkında değilsin.

Uçak korkusu mu var renktaşım?
Ben biraz mübalağa ettim tabi ama tam anlamıyla korku değil de tedirginlik var diyelim. Yani çıldırmadım kriz geçirmedim o kadar değil. Öyle saatlerce değil topu topu 50 dakika uçtum zaten amma ve lakin tüm yolculuk boyunca diken üstünde gittim hatırlıyorum. On binlerce fit yükseklikte, o derece yeryüzünden kopuk, kontrolün bende olmadığı bir şekilde metal bir kutunun içinde olmak hissi hoşuma gitmedi sanırım. Millet mesela haklı olarak kalkış ve inişlerden korkar, tam tersi onlar benim hoşuma gitti :D Yeryüzüne ne kadar yakınsam o kadar iyi hissettim sanırım.

Hani 1-2 saatlik uçuşları da bir şekilde hallederim diye düşünüyorum da öyle 12 saat 15 saat falan ben uçamam herhalde bilmiyorum büyük de konuşmayayım :D

Böyle başlıkları görünce ne kadar sıradan ve boktan bir hayatım olduğu aklıma geliyor.

Çocukken arabaya çarpmak (ben çarpıyorum, o çarpsa burada olmazdım zaten) gibi mallıklar dışında hiçbir çılgınlığım yok herhalde.

Ben biraz mübalağa ettim tabi ama tam anlamıyla korku değil de tedirginlik var diyelim. Yani çıldırmadım kriz geçirmedim o kadar değil. Öyle saatlerce değil topu topu 50 dakika uçtum zaten amma ve lakin tüm yolculuk boyunca diken üstünde gittim hatırlıyorum. On binlerce fit yükseklikte, o derece yeryüzünden kopuk, kontrolün bende olmadığı bir şekilde metal bir kutunun içinde olmak hissi hoşuma gitmedi sanırım. Millet mesela haklı olarak kalkış ve inişlerden korkar, tam tersi onlar benim hoşuma gitti :D Yeryüzüne ne kadar yakınsam o kadar iyi hissettim sanırım.

Hani 1-2 saatlik uçuşları da bir şekilde hallederim diye düşünüyorum da öyle 12 saat 15 saat falan ben uçamam herhalde bilmiyorum büyük de konuşmayayım :D
Bire bir aynı durumdayım, kontrol edemediğim her şey beni tedirgin ediyor.

9 yaşında bisiklet ile cebimde 50 kuruş para bir lt su dolu matara ile Çınarcık-Yalova'dan Bursa'ya gitmeye çalışmak

Doktora yeterlilik sınavından 8 gün önce uçak fobimi yenmek adına Antalya'ya tatile gitmek

arasında kararsızım.

İkincisi normal yaw, bütün sene temizlik yapmayıp final haftasında temizlik yapan öğrenci psikolojisi işte, sen de uçak fobini yenmek için doktora yeterlilik sınavını beklemişsin :oley:

Geri
Üst Alt