Şu Ana Kadar Yaptığın En Büyük Çılgınlık?

Şu Fuat'ın ergenliklerinden bıkan kaç kişi var forumda?

Like butonunda buluşalım.

İkincisi normal yaw, bütün sene temizlik yapmayıp final haftasında temizlik yapan öğrenci psikolojisi işte, sen de uçak fobini yenmek için doktora yeterlilik sınavını beklemişsin :oley:

Aslında çok mantıklıydı 1 hafta kalmış 3 gün için kalacaksam o sınavdan zaten iyi çalışmamışım demektir. Tatile gitmeyip kalsaydım da sınavdan her türlü kaybedensin. Tatile gidip geçersem pastanın üzerinde krema olacaktı. İlk uçağa tek başıma binmemiş olacağım için bir misyonu da tamamlamış olacaktım.

Çılgınlık gitmemek olurmuş böyle bakınca. :oley:

Ahmed Arif: "Pozitif içerikli bir mesaj yazdım GSC Forumunda."

Son düzenleme:
sn. @Muzaffer SÜTÇÜOĞLU başlığa davet etmemiş kimse ayıptır.

Aslında çok mantıklıydı 1 hafta kalmış 3 gün için kalacaksam o sınavdan zaten iyi çalışmamışım demektir. Tatile gitmeyip kalsaydım da sınavdan her türlü kaybedensin. Tatile gidip geçersem pastanın üzerinde krema olacaktı. İlk uçağa tek başıma binmemiş olacağım için bir misyonu da tamamlamış olacaktım.

Çılgınlık gitmemek olurmuş böyle bakınca. :oley:

Geçtin sanırım. Geçmesen 3 günlük ekstra çalışmayla bir şey olmayacak olsa bile inceden bir vicdan yapabilirdin. :)

Su an aklima gelen 15 yaslarindayken arkadaslarla gezerken hizimizi alamayip baya uzaklara gitmek. Vardigimiz yerden eve en kestirme donus yolunun henuz tamamlanmamis bi metro projesi olmasi. Ve gozun gozu gormedigi o metro yoluna girip 20 dakika boyunca raylarin uzerinde yurumek. Fena karanlikti yalniz. Hicbirsey gozukmuyordu.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt