Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.487
- 21
- 313
vurmayın öldüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkincisi normal yaw, bütün sene temizlik yapmayıp final haftasında temizlik yapan öğrenci psikolojisi işte, sen de uçak fobini yenmek için doktora yeterlilik sınavını beklemişsinley:
Sizo kontenjanindaki boslugumuzu dolduruyor bence muhim 1 herifŞu Fuat'ın ergenliklerinden bıkan kaç kişi var forumda?
Like butonunda buluşalım.
Sen tek başına yetip de artıyorsun diye düşünüyordum.Sizo kontenjanindaki boslugumuzu dolduruyor bence muhim 1 herif
Yaslandik be kank ama yaptiklarimdan pisman degilim aklim hala yapmadiklarimdaSen tek başına yetip de artıyorsun diye düşünüyordum.
Mesela yapamadıklarından bir örnek ver bakalım.Yaslandik be kank ama yaptiklarimdan pisman degilim aklim hala yapmadiklarimda
429'da buluşalım canımŞu Fuat'ın ergenliklerinden bıkan kaç kişi var forumda?
Like butonunda buluşalım.
Sarper Yıldırım ismi kesin listede de dir.Mesela yapamadıklarından bir örnek ver bakalım.
Yazmadığına göre var bir şeyler.Sarper Yıldırım ismi kesin listede de dir.
Alp çok kafa açıyor onun yerine sen gel.
Aslında çok mantıklıydı 1 hafta kalmış 3 gün için kalacaksam o sınavdan zaten iyi çalışmamışım demektir. Tatile gitmeyip kalsaydım da sınavdan her türlü kaybedensin. Tatile gidip geçersem pastanın üzerinde krema olacaktı. İlk uçağa tek başıma binmemiş olacağım için bir misyonu da tamamlamış olacaktım.
Çılgınlık gitmemek olurmuş böyle bakınca.ley:
Peki o coğrafyada, öyle bir soğukta randıman veriyor muydu? Yani işemek dışında varlığından haberdar olabiliyor muydunuz?
Alnitak Alnilam Mintaka