Şu Ana Kadar Yaptığın En Büyük Çılgınlık?

Su an aklima gelen 15 yaslarindayken arkadaslarla gezerken hizimizi alamayip baya uzaklara gitmek. Vardigimiz yerden eve en kestirme donus yolunun henuz tamamlanmamis bi metro projesi olmasi. Ve gozun gozu gormedigi o metro yoluna girip 20 dakika boyunca raylarin uzerinde yurumek. Fena karanlikti yalniz. Hicbirsey gozukmuyordu.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
vay be
deli yüreği yemişsin

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aranızda evli mutlu ve çocuklu yok mu? Durum o kadar mı vahim?

Keramettin çok şükür mutlu bir evliliğim, dünya güzeli bir kızım, iyi bir kariyer başlangıcım, kısa sürede aldığım ev ve arabam var. Nankörlük etmekten de endişe ederim hep. Şükrediyorum ama benim içimde hep hayatı yeterince yaşayamama hissi kaldı. Sürekli ciddi büyüyen liseyi, üniversiteyi öyle geçirip sonra da evlenen biri olarak hayatımda tamamen kendime ayırabileceğim 3-5 sene eksikliğim var. Evlilik ve özellikle de çocuk olumlu veya olumsuz bir anlam kastetmeden söylüyorum ki geri dönülemez bir tercih. Büyük çılgınlık yani :)

Keramettin çok şükür mutlu bir evliliğim, dünya güzeli bir kızım, iyi bir kariyer başlangıcım, kısa sürede aldığım ev ve arabam var. Nankörlük etmekten de endişe ederim hep. Şükrediyorum ama benim içimde hep hayatı yeterince yaşayamama hissi kaldı. Sürekli ciddi büyüyen liseyi, üniversiteyi öyle geçirip sonra da evlenen biri olarak hayatımda tamamen kendime ayırabileceğim 3-5 sene eksikliğim var. Evlilik ve özellikle de çocuk olumlu veya olumsuz bir anlam kastetmeden söylüyorum ki geri dönülemez bir tercih. Büyük çılgınlık yani :)

Bence düzenli hayat her türlü iyi. Kafana göre özgürce yaşama dediğin şey hamurunda yoksa yine bir şey yaşayamıyorsun. Hayatı ıskalamaktansa erken sorumluluk almak her zaman iyidir. Kendimden biliyorum.

Bu soruya verecek bir cevabımın olmaması kadar monoton bir hayata sahip olmak çılgınlık olarak değerlendirilebilir bence. Altı üstü 50 yıl ömrümüz var hayatta ve bununla ne yapacağımı bilmiyorum sanırım olmaması daha iyi olurdu.

Bayramda tatile gitmiştik, çoluk çocuk, hanım yolun yarısında dırdırından beni çileden çıkardı, arabayı sağa çektim indim aşağıya, seninle daha fazla muhatap olmak istemiyorum, siz gidin ben geleceğim deyip dağın başında kalmıştım.

Ama huzurluydum.zorla bir minibüse attım kapağı en yakın il merkezi afyon oraya gittim, tatil dönüşü yer yok otobüslerde, taksi tuttum Eskişehir e geldim. Taksiciye de anlaştım yol boyu kafayı çektim

Güzel bir gündü

429'da buluşalım canım

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
.
c1282d615602b5ce03a2765916ac9766.jpg

Bayramda tatile gitmiştik, çoluk çocuk, hanım yolun yarısında dırdırından beni çileden çıkardı, arabayı sağa çektim indim aşağıya, seninle daha fazla muhatap olmak istemiyorum, siz gidin ben geleceğim deyip dağın başında kalmıştım.

Ama huzurluydum.zorla bir minibüse attım kapağı en yakın il merkezi afyon oraya gittim, tatil dönüşü yer yok otobüslerde, taksi tuttum Eskişehir e geldim. Taksiciye de anlaştım yol boyu kafayı çektim

Güzel bir gündü

shit testten geçememişsin rtash

Allah bağışlasın.
Aranızda evli mutlu ve çocuklu yok mu? Durum o kadar mı vahim?
Mutluluk ne bize anlatır mısın?

Güzel bir gündü
Yani abi sen dağın başında Yengeye tavır yaptın ve buna rağmen eve alındın öyle mi?

Güzel bir gündü
Üstadım senin gibi bir psikopatla aynı forumda bulunduğum için onore oldum.

Geri
Üst Alt