Şu Ana Kadar Yaptığın En Büyük Çılgınlık?

Üstadım senin gibi bir psikopatla aynı forumda bulunduğum için onore oldum.
Müsaden ile bir şey soracağım. Biz evlilik konusunda Kaya beyin aklını almaya çalışıyoruz ama bir şey dikkatimi çekti. Evlilik ile ilgili yazılan her mesaja sen de reaksiyon veriyorsun ve bu reaksiyonlar bana biraz tedirgin gibi geliyor. Hayırdır Keramettin?

Müsaden ile bir şey soracağım. Biz evlilik konusunda Kaya beyin aklını almaya çalışıyoruz ama bir şey dikkatimi çekti. Evlilik ile ilgili yazılan her mesaja sen de reaksiyon veriyorsun ve bu reaksiyonlar bana biraz tedirgin gibi geliyor. Hayırdır Keramettin?
Evlilik konusunda hep tedirginim zaten, özgür kafa yapısı olan biri olduğum için kendimi o noktaya tam uyduramıyorum bir türlü.

.
c1282d615602b5ce03a2765916ac9766.jpg
ne var renktaş fotomda

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri adım atmayacağımı biliyor, atmam da. Alırım ceketimi hayatıma bakarım.
Daha bu sabah kız elindeki oyuncak dış fırçasını sağa sola sürdü diye fırça yedim ve gıkımı dahi çıkaramadım. Halbuki hiç suçum yok, çünkü görmedim.

Saygı duydum abi, benim içinn bundan sonra evliliğin dalaylamasısın.

Son düzenleme:
Daha bu sabah kız elindeki oyuncak dış fırçasını sağa sola sürdü diye fırça yedim ve gıkımı dahi çıkaramadım.

Saygı duydum abi, benim içinn bundan sonra evliliğin dalaylamasısın.

Şakaysa çok komik ciddiyse hiç komik değil Kenan Bey. Böyle bir şeyden dolayı kavga çıkarsa düşünmek dahi istemiyorum olacakları.

Şakaysa çok komik ciddiyse hiç komik değil Kenan Bey. Böyle bir şeyden dolayı kavga çıkarsa düşünmek dahi istemiyorum olacakları.
Yoo kavga çıkmadı ki. Fırçamızı yedik olay kapandı. Pek ciddi bir fırça değil idi. Evlilikte her şeye cevap verilmez zaten.

Bahane arama bahane, o damatlık giyilecek düğünde Hatay usulü Dürüm yenilecek.

Düğün yemeği dürüm mü :asd22:

Gerçi düğünleri öncesinde kebapçıda dürüm yiyen şizo olduğundan emin olduğum gelinleri, damatları gördüm; hem de çok.

Bence düzenli hayat her türlü iyi. Kafana göre özgürce yaşama dediğin şey hamurunda yoksa yine bir şey yaşayamıyorsun. Hayatı ıskalamaktansa erken sorumluluk almak her zaman iyidir. Kendimden biliyorum.

Bu da doğru. Benim de 30 yaşıma akdar evlenmesem de çok eğlenceli bir hayatım olur muydu şüpheli açıkçası. Ama şu anki düşüncem 10 yıl önce olsa farklı olabilirdi.

Düğün yemeği dürüm mü :asd22:

Gerçi düğünleri öncesinde kebapçıda dürüm yiyen şizo olduğundan emin olduğum gelinleri, damatları gördüm; hem de çok.
Senin düğününde Hatay usulü Dürüm olur, olmalı, olacak. Ama ketçap ve mayonez sıkmayın, masalara şişe olarak dağıtın.

Bu da doğru. Benim de 30 yaşıma akdar evlenmesem de çok eğlenceli bir hayatım olur muydu şüpheli açıkçası. Ama şu anki düşüncem 10 yıl önce olsa farklı olabilirdi.

O düşünceye gelmek için de o kafaya gelmen gerekiyor. Her konuda tam olamıyoruz. Ham ve çekingen bir insansan yine olmuyor.

Geri
Üst Alt