Suat Arslanboğa'nın Profesyonel Hakemlik Sözleşmesi Feshedildi

Alanya fener macinin VAR hakemi diye biliyorum

Maci tekrarlatmak icin bir bahane

Fb lobisi calisiyor olarak yorumluyorum.Bakalim fb lehine net hata yapani hakemlikten atacaklar mi

erman toroğlu amcam hadi bakalım yak ortalığı

Kulupler birliginin bldirisini resmi sitemizden yayinlayalim

bizim 13 macimizi yönetmis, 11 galibiyet 2 beraberlik

İyi gelişme. Bu haberde mağdur olmaya çalışmak yerine doğru bir uygulamayı tebrik etmeyi bilmek gerek. Rezil bir hakemdi ve artık hayatımızda yok önemli olan kısmı bu. He başka rezil hakemler niye hala aramızda derseniz evet onu hep birlikte sorgulayalım

İyi gelişme. Bu haberde mağdur olmaya çalışmak yerine doğru bir uygulamayı tebrik etmeyi bilmek gerek. Rezil bir hakemdi ve artık hayatımızda yok önemli olan kısmı bu. He başka rezil hakemler niye hala aramızda derseniz evet onu hep birlikte sorgulayalım
Digerleri cokmu iyi?
Yapilan seyi göremiyormusunuz?

Digerleri cokmu iyi?
Yapilan seyi göremiyormusunuz?
Neymiş yapılan şey? Adam bilerek kırmızı kart vermemek için kaçar gibi maçı bitirdi yav daha bir hafta önce, biletini kesmişler işte nasıl olduysa Türkiye de bu işler pek olmaz fıtratında var deyip geçerler.

Neymiş yapılan şey? Adam bilerek kırmızı kart vermemek için kaçar gibi maçı bitirdi yav daha bir hafta önce, biletini kesmişler işte nasıl olduysa Türkiye de bu işler pek olmaz fıtratında var deyip geçerler.
O mac yüzündenmi hakemligi gitti yada alanya fenerde VAR hakemligi yüzündenmi?

Vay kahpeler fener maçının var hakemiymiş demek

Başakşehir aleyhine hata yaptı diye kariyeri bitti adamın. Biz halis bıraksın dediğimiz zaman hepsi hakemlerimiz diye geziyordu.

O mac yüzündenmi hakemligi gitti yada alanya fenerde VAR hakemligi yüzündenmi?
Ben ne bileyim yav Alanya maçı oynanalı kaç hafta oldu adama gayet maç bile vermişler Bjk maçı çok daha olası mantıken iki maçtan dolayı da olabilir gayet yine normal yani

Geri
Üst Alt