Suat Kaya: "UEFA Kupası'nı kazandığımız kadro ile şu anki kadro maç yapsa, mevcut kadro kaleye gelemez"

Kaleye gidemezdi de çok absürd bir açıklama olmuş. O kadar da değil hocam.

2000 GS ile şimdiki kadro maç yapsa muhtemelen 3-2 falan 2000 kadrosu kazanır.

Bülent Korkmaz Osimhen'i tutana kadar ohoo.
Ayrıca Emre B. Leeds maçında yaptığı gibi kırmızıyı yerdi muhtemelen.
Ayrıca maç öncesi yapacağı paylaşımlardan dolayı muhtemelen Hagi sinirini tutamayıp kırmızı yerdi. O zamanlar VAR yoktu, hakem görmezken çat diye ceza sahasında rakibin karnına dirsek atardı Hagi.

Futbol bu belli olmaz. O kadro leş fenere sami yende yenilmedi mi? 🙄

o takimi izleyen, suat kayanin dogru dedigini bilir, cok farkli bir kadro ve cok daha iyi bir oyun anlayisi vardi, toplu halde hücüm toplu halde defans yapan bir takimdi, o dönem belki avrupanin en iyi orta sahasi bile denebilirdi onlar icin. tabi kariyer anlamda suanki takim daha agir basar o ayri konu.

o takimi izleyen, suat kayanin dogru dedigini bilir, cok farkli bir kadro ve cok daha iyi bir oyun anlayisi vardi, toplu halde hücüm toplu halde defans yapan bir takimdi, o dönem belki avrupanin en iyi orta sahasi bile denebilirdi onlar icin. tabi kariyer anlamda suanki takim daha agir basar o ayri konu.

Efsanelerimiz olduğu için çok dillendirmeyiz bunu ama Galatasaray'ın o dönem ve efsanevi Juventus performanslarının olduğu dönem eğer ŞL'de final oynayamadıysa sebebi maalesef stoperlerdir.

Popescu çok büyük bir stoperdi okey. Amma velakin Bülent ve Popescu gibi iki ağır stoper ki özellikle Bülent maşallah ağır takozdu, çok kez Galatasaray'ın elenmesindeki esas sebep olmuştur.

Bir de Fatih Terim'in oyun stilini överiz övmesine de, Galatasaray o zamanda maalesef oyunu soğutup top çevirebilen, oyuna hakim olayım, soğutayım, top bende kalsın olayını pek yapabilen bir takım değildi. Bas allah bas, koş allah koş. Çoğu oyuncunun pili dk 70 tükenirdi.

Haklı , o kadro kolay kolay kimseyle mukayese dahi edilemez derecede hem fiziksel hem de kreatif olarak üstündü , hakan şükürden başlayan o pres futboluyla 13-14 kişi gibi oynuyorduk
şimdi ki takımın avrupa da tüm foyası ortaya çıkıyor işte

Abartmış. Kaleye giderdi de, isabetli şut atamazdı diyelim.

Yaw Selcuk-Melo-Baytar-Colak orta sahasi bugunkunun eline tersten verir. 89 orta sahasi Yusuf - Muhammed ayaklarini kirardi cocuk gibi sahanin ortasinda agladiklariyla kalirlardi.

ya dayı sallama chelseadan niye 5 tane yediniz.
Milan maçında bala göte beraberlik aldık.
Mevcut oyunun iki level üstünü oynuyordunuz altı üstü ya herro ya merro press babam pres.
O zaman da rakip bizim kalede bitiyordu şimdi de.

Yav reis şimdi şu denklemi kurmak isterim,

Bugün dünyada Galatasaray'ı kalesine getirtmeyecek takım kim? Ciddi bi maç düşünüyorum, valla ya City derim.

Şimdi o halde 2000 GS şimdiki City seviyesi mi oluyor?

Ben şimdiki City vs 2000 GS'yi düşünüyorum da, öttürürler öttürürler

Biraz abartılı olmuş ama o takımı statda izleyen birisi olarak söylüyorum iç sahadaki maçlar genelde tek kale oynanırdı.

kolpa geldi ama swat hocamın canı sağolsun

Geri
Üst Alt