Can Çelik
Tecrübeli Üye
- 2 Ocak 2013
- 6.171
- 1.654
- 428
Olayi bayrak olarak dramatize etme! TFF"nin hali, ulkede adaletin olmamasi, Lucescu ve senol gibi oyuncu secimlerini kendi kafalarina gore yaparak en seevdikleri oyunculara milli takimda yer vermeleri gibi etkenlerden zerre haberin yok! Ulke bu pisligin icinde olmasa, seffaf ve adil olsa bir cok kisi kendi milli takimini secer. Neyin kafasini yasiyorsunuz? Gerceklikle zerre alakaniz yok. Duygusal olman insanlara hain deme hakkini vermez sana. Once kendine bakacaksin ulkene faydan nedir diye. Gotunun uzerine oturup o hain bu hain demek cok kolay dimi? Hic sorguladin mi kendini ben ulkeme ne veriyorum diye? Turkiye Cumhuriyeti kimligine sahip olmani cok buyuk bir avantaj gibi goremezsin! Neler yaptigin onemli. Ulkede,ulkenin ne oldugunun farkinda bile olmayan zeka engelli vatandaslarinda kimligi var..Simdi de benim yuzumden mi alman formasini secti?
Bak herifin onunde cok basit bir secim vardi, bir tarafta alman bayragi diger tarafta turk bagragi. Oyuncu alman bayragini secti ve savunmak da size dustu oyle mi? Onun bu kadar umrunda degil belli ki, bence cenenizi yormayin.