Simdi de benim yuzumden mi alman formasini secti?

Bak herifin onunde cok basit bir secim vardi, bir tarafta alman bayragi diger tarafta turk bagragi. Oyuncu alman bayragini secti ve savunmak da size dustu oyle mi? Onun bu kadar umrunda degil belli ki, bence cenenizi yormayin.
Olayi bayrak olarak dramatize etme! TFF"nin hali, ulkede adaletin olmamasi, Lucescu ve senol gibi oyuncu secimlerini kendi kafalarina gore yaparak en seevdikleri oyunculara milli takimda yer vermeleri gibi etkenlerden zerre haberin yok! Ulke bu pisligin icinde olmasa, seffaf ve adil olsa bir cok kisi kendi milli takimini secer. Neyin kafasini yasiyorsunuz? Gerceklikle zerre alakaniz yok. Duygusal olman insanlara hain deme hakkini vermez sana. Once kendine bakacaksin ulkene faydan nedir diye. Gotunun uzerine oturup o hain bu hain demek cok kolay dimi? Hic sorguladin mi kendini ben ulkeme ne veriyorum diye? Turkiye Cumhuriyeti kimligine sahip olmani cok buyuk bir avantaj gibi goremezsin! Neler yaptigin onemli. Ulkede,ulkenin ne oldugunun farkinda bile olmayan zeka engelli vatandaslarinda kimligi var..

Hicbir seyin garantisi yok musap ama alman bayragini secince onundeki imkanlar dogal olarak daha cok olacak. Belki de bu sekilde turkiye'ye katkisi bile turk bayragini secmesinden daha cok olabilir. Ama bu yaptigi tercihi degistirmez, herif secimini yapmis sizene yaw? Herif alman olmayi secmis iste.
eskisi gibi degil dedigin. nuri,hamit,merih,caglar,arda,ozan bunu coktan kirdilar. ama dedigim gibi alman mt secmesi kadar dogal ve dogrusu yok. u bilmem neyden beri almanya icin oynuyor. suc türkiye ve alt yapi sisteminde. hele büyükler en son ozan cikti adam akilli. ondan öncede ardaydi galiba. bjk ve hele fb tam ölü anlaminda

Olayi bayrak olarak dramatize etme! TFF"nin hali, ulkede adaletin olmamasi, Lucescu ve senol gibi oyuncu secimlerini kendi kafalarina gore yaparak en seevdikleri oyunculara milli takimda yer vermeleri gibi etkenlerden zerre haberin yok! Ulke bu pisligin icinde olmasa, seffaf ve adil olsa bir cok kisi kendi milli takimini secer. Neyin kafasini yasiyorsunuz? Gerceklikle zerre alakaniz yok. Duygusal olman insanlara hain deme hakkini vermez sana. Once kendine bakacaksin ulkene faydan nedir diye. Gotunun uzerine oturup o hain bu hain demek cok kolay dimi? Hic sorguladin mi kendini ben ulkeme ne veriyorum diye? Turkiye Cumhuriyeti kimligine sahip olmani cok buyuk bir avantaj gibi goremezsin! Neler yaptigin onemli. Ulkede,ulkenin ne oldugunun farkinda bile olmayan zeka engelli vatandaslarinda kimligi var..
Benim katkimla ne alakasi var? Issizim, ulkeye bir katkim yok.

Bu konunun duygusallikla da bir alakasi yok bu herif kararini verirken bir secim yapti ve almanyayi secti, duygusal bir karar degildi ve ben de su an da duygusal olarak yorumlamiyorum. Realist olarak Almanya formasinin onun icin daha faydali olacagini dusundugu icin o formayi secti, zaten ihanet de boyle olur. Turk milli takim formasini giyse ac kalmazdi merak etme, kendini turk olarak hissetse ve katkisi olmasini istese zaten turk milli takim formasini giyerdi. Alman formasini secti ve o formayla belki gelip turkiye'ye karsi oynayacak. Buna gonlu elveriyorsa haklisin hain bile degildir zaten Almandir. Herif kendini Alman olarak tanimliyorsa size ne oluyor onu anlamiyorum. Yarin menfaatleri Turk olmayi gerektirirse belki Turk gibi davranir bu sefer Almanlar hain der, anlarsin ne oldugunu.

Bu memleketin imkanlarıyla okuyup sonra abd de büyük şirketler çalışma ya da yurtdışın da eğitim hayatına devam etme hayali kuran arkadaşlarımız var mı?

Alman milli takımında selpak mendil gibi 5-6 kere kullanılıp bir kere atılmayı tercih etmiş futbolcu.
Alman milli takımında eşdeğeri en az 20 tane isim vardır. her sene 4-5 milli takıma futbolcu yetişmesini saymıyorum bile.

Hakkidir Almanyadan faydalanan Turkun Alamanyada oynamak
Hakkidir Hansa kucak acanin bahti acik olmak

JJ | MP

Suat Serdarın Türkiyeye attığı golden sonra dizleri üzerinde kayarak yapacağı gol sevincini görmek için sabırsızlanıyorum..

Geri
Üst Alt