Sugar Mama Nedir, Nasıl Bulunur?

Serhan Artemis

Liboş - Mr. Tier99
10 Numara!
Görece olgun bir kadının, genç erkeklerin istek ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla maddi destek veren bunun karşılığında kendi ihtiyaçlarının da giderilmesini(cinsellik, süs köpeği gibi yanında gezdirme, çeşitli fanteziler vb.) isteyen kişidir Sugar Mama. Kısaca yazılı olmayan karşılıklı bir ihtiyaç giderme anlaşmasıdır diyebiliriz.
win/win durumudur her iki tarafta mutlu olur.

Nasıl bulunur?

Bu kısmı da engin derin bilgilere sahip olan GSC üyelerinden bilgi ve varsa deneyimlerini aktararak konuya ilgi duyan arkadaşlarımıza yardımı dokunmasını beklemekteyim.

Not: Her türlü tavsiye değerlendirilecektir.

Görece olgun bir kadının, genç erkeklerin istek ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla maddi destek veren bunun karşılığında kendi ihtiyaçlarının da giderilmesini(cinsellik, süs köpeği gibi yanında gezdirme, çeşitli fanteziler vb.) isteyen kişidir Sugar Mama. Kısaca yazılı olmayan karşılıklı bir ihtiyaç giderme anlaşmasıdır diyebiliriz.

Nasıl bulunur?

Bu kısmı da engin derin bilgilere sahip olan GSC üyelerinden bilgi ve varsa deneyimlerini aktararak konuya ilgi duyan arkadaşlarımıza yardımı dokunmasını beklemekteyim.

Bodrum'da jigololuk yaptığım günler aklıma geldi hey gidi günler hey 20'li yaslardaydim 40'li yaşlarda İngiliz bir bayanla tanıştım birlikte olduk bedava tatil yeme içme telefon bilgisayar derken kadın aşık oldu evlenirsek aldığı 600 bin sterlinlik evi üstüme yapacağını söyledi ama ailem karşı çıktı aynı yıl o defter kapandı sana tavsiyem bodrum Marmaris veya Antalya'ya git İngilizce biliyorsan

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

alyssa-edwards-drag-queen.gif

Nasıl bulunur?

Nasıl bulutsunuz bilmiyorum ama dekşk deliktir ben parama bakarım diyorsanız zamanında bu tarz başlık açan be partner arayan gay bireyler vardı forumda , cüzdanı dolgun belki başlık hala duruyordur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu jigololuk değildir çıkar ilişkisidir eğer ahlaksız bir durum olduğunu düşünüyorsanız konuyu silelim kimseyi germek istemem

Ayrıca tavsiyeyi bana değilde genel konusarak yazarsanız minnettar olurum

Geri
Üst Alt