GSC Haber - Süheyl Batum: "Bundan önceki yönetim projelerin büyük kısmını yapamadı" - Sayfa 6 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber Süheyl Batum: "Bundan önceki yönetim projelerin büyük kısmını yapamadı"


valla az küfür etmedik, yerin dibine sokmadik pamuk gibi adam dursun özbeki, bu defa taraftar bir olup baskana sahip cikilmali. nezamanki kulüp degerini arttirdi hemen yamyam gibi ucusmalar baslamis. ünal aysal yillardir yan cizmedimi, görev cagrirsa seve seve gelirim, yerlerde sürünürken takimin elini kimse tutmak istemedi, simdide biz istemiyoruz. dursun özbek ve erden baskan devam etmeli.
 
valla az küfür etmedik, yerin dibine sokmadik pamuk gibi adam dursun özbeki, bu defa taraftar bir olup baskana sahip cikilmali. nezamanki kulüp degerini arttirdi hemen yamyam gibi ucusmalar baslamis. ünal aysal yillardir yan cizmedimi, görev cagrirsa seve seve gelirim, yerlerde sürünürken takimin elini kimse tutmak istemedi, simdide biz istemiyoruz. dursun özbek ve erden baskan devam etmeli.
Yorumlarının ana fikrine katılmakla birlikte. Lakin taraftarın Erden Timur dışında herhangi bir isim ve adayı destekleyici bir kampanya yapması yada baskı olması çok yanlış olur. Bu konuda ders almalıyız bence yorumlarımızı kendimizce burada yapalım ama Özbek veya Batum konusunda sosyal medyada direk bir taraf olması destek için tag çalışması falan yapılması çok yanlış olur. Bunu daha önce Elmas'ta yaptık adlık boyumuzun ölçüsünü. Erden Timur dışında toplu bir destek o yüzden olunmamalı kim seçilirse seçilsin beklenilir baktık gidişat iyi destek baktık kötü tepki olmalı. Bu seçimde karşı tarafın listeyi de görünce ben de Özbek'in seçilmesi gerektiğini düşünüyorum ama dediğim gibi asla sosyal medyada destek çalışmasına falan katılmam işin sonunda mevcutta Erden Timur dışında hiç birine %100 güvenmem. Sağ olsun Elmas ve Aysal bu konuda iyi ders verdiler bana.
 
Açıkçası Ünal Aysal in böyle bir kadro da olmasını anlamıyorum Başkan olarak çıksa anlayabilirim ama sportif AŞ basinda olmak felan olmadı.Suanki yönetime destek çıkılmalı çünkü parayı gören geliyor.
 
Abi bu zamana kadar neredeydiniz. Yok anayasa profesörüymüş yok avukatmış. Abi aylardır Galatasaray camiasına kurucusuna terör örgütü muamelesi çekilirken çıktınız mı ortaya yok. O zaman boş yapmayın bakın dalganıza

Bu yönetiminde eleştirilmesi gereken hataları oldu..Peki başkan adayı olacak şahıs ve yönetici adayları bunlar hakkında genel kurulda hiç konuşdumu tabikide hayır.

Bunların alayı sözde Galatasaraylı..Bunların önceliği Galatasaray falan değil.Bunlar ilk önce kendi menfaatini düşünen ,kendisini ön plana çıkarmak isteyen , bu işlere sadece hobi niyetine giren tiplerdir.Senelerdir böyle tiplerden gına geldi..Egosunu Galatasarayın önüne koyan adamlardan nefret ediyorum.
Alp yalman falan kaç yaşında yahu..Adam sağlıklı düşünemiyordur bile.Hatta haberi bile yokdur listede olduğundan.
Ünal aysal sözde Galatasaraylı tanımının vücut bulmuş hali.Egosuuu tatmin etmekten başka bir halt yememişdir bu klüpde.






iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Erden Timur'u yıldırıp bıktıran buna vesile olan kim varsa seçilmemelidir.
daha beteri - albayrak kravat seçimi falan yapıyordur belkide şu an...

çok daralıyorum negatif anlamda gidilecek süreçte.

bir tarafta ET olmazsa Drusun MÖ + Albayrak...

diğer tarafta %1 ihtimal (ET denklemde değilse) kazanma şansı gidip tutarsa, mevctu proje süreçlerinin hepsinde durma olacak bir süre. oda negatif.

şu an en sağlıklısı madem listeye girdi Ali Yüce , Erden Timur'u ikna edip dursun tarafının projelerdeki süreçlerin hızlı ilerlemesi adına tam yol ilerlemesi 2 sene daha . Tabii ilk iş olarak karşı tarfın iddaalarına apaçık şeffaf yanıtta vermeliler rahat ortam olması için.
 
Murat Kurum fotoğrafı hiç hoşuma gitmeyen bir foto idi

GS başkanlığı siyasallaştırılmamalı asla. her zaman net eşit sınırda durmalı. 1 milim bile yakın olsa medyaya malzeme. kalki Belmasta arka plandaydı orda - kişisel işdünyası bile olsa pozisyon ağırlığından dolayı verilmemesi gereken fotoydu.

Hiç bir siyasi ile yanyana poz vermemeli başkan(lar) -yani tabii zorunlu davettir vs gerektiğinde olacak ama "iş dünyası" vs giydirmesi bile olsa resmi görüşmeler hariç olmamalı- asla politik muhabbete çekilmemeli bu türkiye ortamında. büyük hata.

burda da politikleştirmememiz lazım bu konuları.
 
Riva projesi gereği dursun başkana soguktum. Otel vsde olumlu yansımadı kulübe. Yeniden başkan olduğunda mutahit olduğu için Erden Timur ve Dursun Özbeke mesafem ve önyargim vardı. Sportif başarılar bu onyargimi yıktı. Koç ve avaneleri yüzünden ve Erden beyin duruşundan dolayı destekler oldum. Fakat Erden beyin yöneticiliği mesafeli durması, dursun beyin Riva ve otel fiyaskosu aklımı kurcalamiyor değil.
Dipnot: Ünal Aysali ve Alp yalmani sevsemde yaşı gereği yapamayacağını düşünüyorum. Rezan bey ise kulübe yaklastirilmamali. Birde ortada Albayrak problemi var
 
Dursun Özbek'in başkanlığını beğenen biri olmamakla beraber, Süheyl Batum'dan başarılı bir başkan olacağı enerjisini alamıyorum.

Kaldı ki Özbek seçilecektir zaten. Öyle ya da böyle 2 sezon üst üste şampiyon olan başkana "tamam bırak artık" denmez.
 
Ben hala aynı düşünüyorum. Süheyl Batum, yönetime girmek için yapıyor bunları. Aklında başkan yardımcılığı olabilir. Bir çok kişiyi de kullanmış oluyor tabi. Ama onlar da kendilerini kullandırmaya meraklılar demek.
 
şampiyon olursak özbek seçilir lakin daha gücsüz bir listeyle secime giriyor daha dogrusu listesini güclendirmesi gerekirken stabil tuttu
üstelik erden varmı yokmu
sportif a.ş de kim olacak
Yani dursun başkan nasıl böyle hazırlıksız şekilde bir seçime giriyor ilginc
 
Dursun başkan verdiği hemen hemen bütün sözleri tuttu, hangi projesini yapamadı ki?
-100. yıl şampiyonluk geldi
-Ada yapıldı
-Mecidiyeköy yapıldı
-Kemerburgaz bitmek üzere
2 yılda ancak bu kadar olur bence.
 
Bazı seçimler elinde değildir ya insanın
Erden Timur'unki de o hesap
Taraftarla gönül bağı kurduktan sonra yönetimde yer alması kaçınılmaz olmalı normalde
Yok yer almıyorsa orada Erden Timur dışında faktörler devreye giriyor demektir
Diğer ihtimali düşünmek bile istemem, ''Bizi sevenleri üzmeyelim'' sözünü en iyi bilenlerden biri Timur olsa gerek.
 
Zamanında sevdik saydık da, 10 senedir ortalıkta görünmeyip tarihin en başarısız lig sıralamasında taraftar tutunacak dal ararken 3 ay gazetede prim yaptırıp seçim zamanı gelince ehehe başkanlık düşünmüyorum diyen adama da benim zerre inancı yok.

Yok Aysal sportife gelecekmiş, alp yalman projeleri yönetecekmiş geçelim bunları. Suyu bulandırmaya gerek yok.

Olay peşkeşlik değil siyasi savaş olduğu ortada. Mevzu Galatasaray olduğunda ortalıkta olmayan adamlar mevzu iktidarın güçsüzleşmesinde ortaya çıkıp kendilerinin reklamını yapması bana masum gelmiyor. Dursun ne kadar samimiyetinden yaptırmaması gereken bir yanak muhabbetini yaptırıp siyasete karıştıysa karşı taraf da en az bununun kadar siyasi çıkarcı.

Ha rivadan dursuna karşı acayip bir kıl durumum var ancak orada da tek başına dursun suçlu değil Genel kurula gelen tasarıya o gün ehehe diyip onay verenler de suçlu. Bir iki kişiye bölmemek lazım bazı şeyleri.
Mevcut yönetim maximum başarılı olabilece kadar başarılı. Kişisel hayatımda belki bu adamların hiç birinden haz etmem, etmek zorunda da değilim. Ama saygı duyup başarılı olana başarısının hakkını vermek zorundayız. 1. dönem ne kadar kötüyse ki transfer ve başarı konusunda da fena değillerdi kardeş vb olaylarla sıçtı batırdı. 2. dönemi ise yönetimiyle birlikte başarı bakımından son 24 senenin en başarılı yönetimidir.
 
Olay peşkeşlik değil siyasi savaş olduğu ortada. Mevzu Galatasaray olduğunda ortalıkta olmayan adamlar mevzu iktidarın güçsüzleşmesinde ortaya çıkıp kendilerinin reklamını yapması bana masum gelmiyor. Dursun ne kadar samimiyetinden yaptırmaması gereken bir yanak muhabbetini yaptırıp siyasete karıştıysa karşı taraf da en az bununun kadar siyasi çıkarcı.

 
Üst Alt