Ergün Yılmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2013
- 7.964
- 1.962
- 1.798
O kadar papazın içinde Erden Timur barınamaz. İki aya istifayı basar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ucan kuşa borc takmisti herif
Alkolik kim Alkolik Yorumlar mı?Eşrefe 1
Sana 2
Alkolik çakalları destekleyin siz
Yok desteklediğin kişiAlkolik kim Alkolik Yorumlar mı?
Ekibi iyi değil dedik ve bazı olaylarından dolayı seçilmesini istemedim dedim yaYok desteklediğin kişi
Bir insan eşrefi nasıl destekler yav
Muslerayı gönderip uğurcanı alacağız diyen herif
Erden timur baştan çalışmaz zaten çekilir kenara okan buruk da Kasım gibi milli takıma gider.Süheyl Batum: "Erden Timur & Okan Buruk yapısını bozmadan başlarına Ünal Aysal'ı getireceğim
2ay surmez anlaşmazlik haberleri cikar, aysal erdenide okani da tasviye eder
Geç bu işleri, seçimi kazanmak için tek ayakta 40 yalan salliyor
2 tarafta 0 guven veriyor. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Insallah erden baskan birakmaz
Allah senin gibileri iyi ki üye yaptırtmamış yoksa bjkden beter olurdukEkibi iyi değil dedik ve bazı olaylarından dolayı seçilmesini istemedim dedim yaSadece şampiyonluk yarışındayken desteklediğine dair örnek verdim konuyu nerelere getirdin ulan
![]()
Konyaya koyup kutlamalara gidelim knks.Ekibi iyi değil dedik ve bazı olaylarından dolayı seçilmesini istemedim dedim yaSadece şampiyonluk yarışındayken desteklediğine dair örnek verdim konuyu nerelere getirdin ulan
![]()
Gel İskenderun'a seç istediğin sahili gidelim kanks.Her zaman beklerim..Konyaya koyup kutlamalara gidelim knks.
Secim bizim isimiz dgl
Olm cok iyi teklif ama ben hatunla takilacam.Gel İskenderun'a seç istediğin sahili gidelim kanks.Her zaman beklerim..
Her zaman beklerim kanksOlm cok iyi teklif ama ben hatunla takilacam.
Söz verdi fener formasi giyecek
Ekibi iyi değil dedik ve bazı olaylarından dolayı seçilmesini istemedim dedim yaSadece şampiyonluk yarışındayken desteklediğine dair örnek verdim konuyu nerelere getirdin ulan
![]()