Süheyl Batum: "Erden Timur & Okan Buruk yapısını bozmadan başlarına Ünal Aysal'ı getireceğim"

O kadar papazın içinde Erden Timur barınamaz. İki aya istifayı basar.

Kendini yalanliyor daha gecen hafta erden timur’un olmayacagini söyledi

Ayrica aysal’in sportif as ile yönetim arasinda köprü olacagini anlatmak istemis galiba ama aysal oda tv’ye daha farkli konustu ekip kuracagini baslarinda duracagini söyledi

Secimi kazanmak icin her tusa basiyor gibi geldi bana ama hayirlisi diyelim

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    32 KB · Görüntüleme: 15
Bizim ve takımın gündemi şampiyonluk olmalı. Seçim bizim işimiz değil. Kongrenin takdirine bırakmak lazım.

Yok desteklediğin kişi
Bir insan eşrefi nasıl destekler yav
Muslerayı gönderip uğurcanı alacağız diyen herif
Ekibi iyi değil dedik ve bazı olaylarından dolayı seçilmesini istemedim dedim ya :D Sadece şampiyonluk yarışındayken desteklediğine dair örnek verdim konuyu nerelere getirdin ulan :D

Süheyl Batum: "Erden Timur & Okan Buruk yapısını bozmadan başlarına Ünal Aysal'ı getireceğim

2ay surmez anlaşmazlik haberleri cikar, aysal erdenide okani da tasviye eder

Geç bu işleri, seçimi kazanmak için tek ayakta 40 yalan salliyor

2 tarafta 0 guven veriyor. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Insallah erden baskan birakmaz
Erden timur baştan çalışmaz zaten çekilir kenara okan buruk da Kasım gibi milli takıma gider.

corba gibi aciklamalar tum tuslara basmis

Şu kongre tarihi 20 gün sonra olmalı.
15 haziran gibi olsa ve lig bitince yani 1 haziranda adaylık başvuruları alınsa çok daha iyi olur.
Adam dursunun riva da yaptıklarını görüyor ve florya için endişeli aday olmuş.neymiş efendim takım şampiyonluğun en önemli adayıyken neden başkan adayı oldun?
Dursun gibi geçmişi şaibeli kapasitesi belli koçun şamar oğlanına çevirdiği pasif başkan yerine bu adamı 100 defa tercih ederim.

Okan Buruk - Erden Timur - Ünal Aysal üçlüsü mü hayali kaldırdı demir gibi

Ünal Aysal ve sen bize üniversite okutamazsınız. Sorry ama istemiyoruz.

Ünal neredeymiş kaç zamandır. Ne zaman kasa doldu gelir arttı hemen parsayı toplamaya geldi. Bu adam ne kadar çer çöp varsa dolduran biri, zamanında taraftar isyan etmese Muslera yerine Lauro denilen birini getirecekti.

Vala erdensiz dursun boka saracakmış gibi duruyor ne yalan söliyim
Bu adam ne zaman az konuşsa erden ön planda olsa işler yolunda gitti sportif manada en azından
Medya önüne çok düşmeye başlayınca boka sardık. Ne konuştuğunu biliyor ne de konuşmayı. Koca bir sacmalık adamın her konuşması. Holiganvari yöneticilerden sıkıldım valla. Samimi değiller taraftarı konsolide etmenin çabasıdalar sanki. Asıl amaçlarından şaşıyorlar bu şekilde de. Aslında işini layıkıyla yapsan oturmasını kalkmasını bilsen kendini oksatmasan falan taraftar daha da bağlı kalacak o yönetime ama tam tersi politika izliyor dursun

Cengiz öyle bir baskandı. Son yıllarda gördüğüm en oturaklı konuşmasını bilen söyledikleriyle yaptıkları çoğunlukla tutarlı misyonunu bilen ona göre davranan biriydi rahmetli.

O yüzden kısa kesmek gerekirse, değişse yönetim acaba iyi olur mu acaba demeden geçemiyorum.

Bu arada futboldan anlamam ben yönetirim diyen Aysal ı futbol şubenin başına geçirmek de ne bileyim akıl tutulması.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt