Süheyl Batum: "Erden Timur & Okan Buruk yapısını bozmadan başlarına Ünal Aysal'ı getireceğim"

Ünal neredeymiş kaç zamandır. Ne zaman kasa doldu gelir arttı hemen parsayı toplamaya geldi. Bu adam ne kadar çer çöp varsa dolduran biri, zamanında taraftar isyan etmese Muslera yerine Lauro denilen birini getirecekti.
Lauroyu Ünal Aysal bulup alacaktı zaten :D Taffarel tavsiye etmemişti, terim onaylamamisti.

Lauroyu Ünal Aysal bulup alacaktı zaten :D Taffarel tavsiye etmemişti, terim onaylamamisti.
Sonuçta başkan oydu rengim. Ünal Aysal bize Çamdal kazığını,Ontivero'yu,Hajrovic'i geçiren adamdı en nihayetinde. Dursunu savunmuyorum hatta Dursun ilk seçildiğinde ilk dönemi yazdıklarım ortada ama bu Ünal Aysal'ın çer çöpü doldurmasını söylememize engel değil. Erden bence Dursun'un yanındaysa o kazanmalıdır. Ünal Aysal 80 yaşında AIG de bizi öpen yine Ünaldı.

Sonuçta başkan oydu rengim. Ünal Aysal bize Çamdal kazığını,Ontivero'yu,Hajrovic'i geçiren adamdı en nihayetinde. Dursunu savunmuyorum hatta Dursun ilk seçildiğinde ilk dönemi yazdıklarım ortada ama bu Ünal Aysal'ın çer çöpü doldurmasını söylememize engel değil. Erden bence Dursun'un yanındaysa o kazanmalıdır. Ünal Aysal 80 yaşında AIG de bizi öpen yine Ünaldı.
AIGde Ünal Aysal seni öpmedi, seni yok olmaktan kurtardı. Bunu basimiza AIG belasini saran Faruk Süren söylüyor. Senin kafan çok karışmış rengim.

Vala erdensiz dursun boka saracakmış gibi duruyor ne yalan söliyim
Bu adam ne zaman az konuşsa erden ön planda olsa işler yolunda gitti sportif manada en azından
Medya önüne çok düşmeye başlayınca boka sardık. Ne konuştuğunu biliyor ne de konuşmayı. Koca bir sacmalık adamın her konuşması. Holiganvari yöneticilerden sıkıldım valla. Samimi değiller taraftarı konsolide etmenin çabasıdalar sanki. Asıl amaçlarından şaşıyorlar bu şekilde de. Aslında işini layıkıyla yapsan oturmasını kalkmasını bilsen kendini oksatmasan falan taraftar daha da bağlı kalacak o yönetime ama tam tersi politika izliyor dursun

Cengiz öyle bir baskandı. Son yıllarda gördüğüm en oturaklı konuşmasını bilen söyledikleriyle yaptıkları çoğunlukla tutarlı misyonunu bilen ona göre davranan biriydi rahmetli.

O yüzden kısa kesmek gerekirse, değişse yönetim acaba iyi olur mu acaba demeden geçemiyorum.

Bu arada futboldan anlamam ben yönetirim diyen Aysal ı futbol şubenin başına geçirmek de ne bileyim akıl tutulması.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dursun gitmeli bence

Aysal&erden birlikteliğinden korkan dursuncular görüyorum

Burak Elmas döneminde takım 13. Olmuş adını sanını duymadığımız isimler başkan adayı olurken kimse iki başkan adayına da destek vermezken, kötünün iyisi hangisi olursa o kazansın derken, bir şekilde seçim ertelenip dursun adaylığını koyarken sn. Aysal niye hiç bir göreve talip olmadı? Çok merak ediyorum bunu? Riva da ne olduysa o zaman da olmuştu. Dursun un başa geçme ihtimalini onzaman niye göze aldı? Şimdi ne değişti de başkan adayından fazla Aysal konuşulur oldu?

Niyeyse 2 sene şampiyon olup bir seçim döngüsüne giriyor ve kümede kalma mücadelesi, Avrupa'ya gitme mücadelesi içerisine giriyoruz. Ardından baba isimler orada gözükmüyor. Yine geri plandan birileri çıkıp şampiyonluklar almaya başlıyor ve yeni seçim dönemi ve babalar ortaya çıkıp yeni başarısızlıklara yelken açıyoruz.

Süheyl Batum ve Ünal Aysal’a sormak istediklerim:

1. Florya arazisini siz mi aldiniz? Birakin aldınız mı sorusunu, alma ihtimaliniz var miydi? Bence sıfır ihtimal. Ne emlak biliyosunuz, ne devlet ve belediyelerle manalı bir iliskiniz var. Hukukla ilgili ahkam kesmekle olmuyor bu işler.

2. Madem siz almadınız ve alamazdınız zaten, neden baskasının başarısı üstüne konmaya çalışıyorsunuz?

3. İcardi’yi, Mertens’i, Torreira’yı, siz mi getirdiniz? Getirebilir miydiniz? Efenim biz Drogba’yı Sneijder’i getirdik diyebilirler, haklılar. Ancak Ontiverioları, Hayroviçleri de siz getirdiniz. Üstelik ne zaman? Sizi başarıya götüren Terim’i, Albayrak’ı ve Dürüst’ü arkalarından bicaklayip kendi bildiginizi okudugunuz donemde. Demekki bu oyuncuları da onlar getirdi. Siz tek basiniza kalinca, gorduk sizin transfer kapasitenizi.

4. Sizden sonraki Galatasaray başkanı, Ünal Aysal Galatasaray uçağından paraşütle atlamıştır dedi. Hakkında bir Galatasaray Başkanı’nın bu kadar ağır sözler sarfettiği bir eski başkan olarak, hangi yüzle herhangi bir yönetimin yanından geçebiliyorsunuz?

5. Bir sermaye artışını bile beceremeyen başkan olarak hangi finansal konuda hangi basariyi elde etmeyi umuyorsunuz?

Kendini hatip zannedip her konusmayi kendi yapmak isteyen, aldigi yetki sinirlarini asacak islere soyunup BB diye yedirmeye calisan bir baskanimiz var ama yine de size 100 basar bence.

Galatasaray Yönetimi, Hak Hukuk’un kalmadigi ulkemizde Hukukla ilgili ahkam kesmekle olmaz. Baslanan isleri de bozarsiniz.

Siz bu isleri yakindan takip edin, hakkimizi yedirmeyin, o kadar. Bundan fazlasi sizin elinizden gelmez Süheyl Bey. Bu da ciddi bir katkidir zaten.

Maşallah her gün değişiyor kadrolar. Twitter'da en çok kim ön plana çıkarsa.

3. İcardi’yi, Mertens’i, Torreira’yı, siz mi getirdiniz? Getirebilir miydiniz? Efenim biz Drogba’yı Sneijder’i getirdik diyebilirler, haklılar. Ancak Ontiverioları, Hayroviçleri de siz getirdiniz. Üstelik ne zaman? Sizi başarıya götüren Terim’i, Albayrak’ı ve Dürüst’ü arkalarından bicaklayip kendi bildiginizi okudugunuz donemde. Demekki bu oyuncuları da onlar getirdi. Siz tek basiniza kalinca, gorduk sizin transfer kapasitenizi.
Adil olmak gerekmez mi rts. Drogba sinayderi siz getirdiniz ama ontivero, hayrovici de siz getirdiniz diyorsun lakin diğer tarafa sadece tutanları yazıyorsun. Seferovic, Yusuf, Sergio, Zaha, Endombili, Aurier, Halil, Tete, Vinicyus, Angelino, Kohn, Mata, Aduket gibi adamları da yazmak vicdanen daha rahat hissetirmez mi yoksa hayradinovic ontiverodan devam mı.

Adil olmak gerekmez mi rts. Drogba sinayderi siz getirdiniz ama ontivero, hayrovici de siz getirdiniz diyorsun lakin diğer tarafa sadece tutanları yazıyorsun. Seferovic, Yusuf, Sergio, Zaha, Endombili, Aurier, Halil, Tete, Vinicyus, Angelino, Kohn, Mata, Aduket gibi adamları da yazmak vicdanen daha rahat hissetirmez mi yoksa hayradinovic ontiverodan devam mı.

Tabii ki adil olmak lazim, FT, AA ve AD varken geldi butun iyi oyuncular. Butun kotu oyuncular da bunlar yokken geldi.

Demekki UA’nin becerebildigi tek sey bu kulube katki yapan insanlari bir araya getirmekmis, sonra da arkadan bicaklamak.

Hakkaniyet bu benim gordugum. Bu sene transfer gercekten kotuydu ancak ET’nin surekli anlattigi gibi transfer butcemiz yoktu. Seneye deli gibi butcemiz var ve bu butce ET’nin hakkı. O kullanmali, beceremzse de birakmali bence.

Tabii ki adil olmak lazim, FT, AA ve AD varken geldi butun iyi oyuncular. Butun kotu oyuncular da bunlar yokken geldi.

Demekki UA’nin becerebildigi tek sey bu kulube katki yapan insanlari bir araya getirmekmis, sonra da arkadan bicaklamak.

Hakkaniyet bu benim gordugum. Bu sene transfer gercekten kotuydu ancak ET’nin surekli anlattigi gibi transfer butcemiz yoktu. Seneye deli gibi butcemiz var ve bu butce ET’nin hakkı. O kullanmali, beceremzse de birakmali bence.
Konu arkadan bicaklamaysa Dursun da ETyi florya konusunda arkadan bıçakladı ve ET buyuk ihtimalle görevde olmayacak.

Pek sevmediğim hatta güvenilmez bulduğum Rezan' ın Fatih Altaylı ile yaptığı söyleşiyi de izledim; doğrusu hocadan daha tutarlı buldum konuşmalarını. Hoca iyi hazırlanmamış mı, çok şey anlatmak istediğinden mi neyse, konuları dağıtıp çorbaya çeviriyor sanki.

Bu arada Rezan, Burak Elmas yönetiminden ayrılış hikayesini net şekilde anlattı, hak vermemek elde değil; o konuda kendisine ettiğim lafları geri çekiyorum. Burak hakikaten tahmin ettiğimden de sakat adammış...

Konu arkadan bicaklamaysa Dursun da ETyi florya konusunda arkadan bıçakladı ve ET buyuk ihtimalle görevde olmayacak.

Spekulasyon sonucata, sen olmayacak dersin, ben olacak derim. Bilmiyoruz.

Zaten olmayacaksa, iki yonetim de at cope gitsin.

Seferoviç, zaha, angelinho tete ve köhn transfer başarısızlığı mıdır? Sergio geçen sezonun sonuna kadar maestro olarak görülmedi mi?

Vinicius aurier ve ndombele kiralık olarak gelmedi mi?

Ontiverio hajredinoviç tarık üçlemesi daha fazla zarar getirmiştir bence.

Mesele sadece transfer meselesi de değil ayrıca. Olaylara sadece transfer gözüyle bakmak çok saçma.

İşleyen bir sistemin egolar yüzünden bozulması yanlış olan. Erden Timur un Dursun Özbek yüzünden ayrılacağı söyleniyor ama neyin ne olduğunu kimse bilmiyor. Gidecek mi kalacak mı sorusunun cevabı bile net değil.

Erden Timur bence kendi kişiliği yüzünden ayrılmak istiyor. Siyasetin içerisindeki pisliklerin de kendini yıprattığının farkındalığıyla bu işlerden uzak kalmaya çalışıyor. Erden Timur iyi bir insan. Ben Haldun üstünel e benzetiyorum. Ama futbol camiası kokuşmuş. kendisi de bu kokuşmuşluğa alet olmak istemiyor gibi geliyor.

Bir ekip olsa Ali dürüst, Erden Timur, Haldun üstünel gibi adamlar olsa ihya oluruz.

Ünal Aysal gibi yürüyen egoyu getirip aklındakini uygulamayı düşünmek saflık mı desem yoksa...

Geri
Üst Alt