Suicide Squad | Ağustos 2016

çizgi romanlarda da bu jokerden bolca mevcut. bebim de en sevdiğim joker tipidir kendileri
joker efsanesi benim için dark knighttır keşke ölmeseydi o inanılmazdı ama bu da güzel gözüküyor bu Batman R.I.P çizgi roman serisindeki jokerin aynısıdır

Sarisin yavruyu asiri derecede ön plana cikarmislar. Ergenleri avlamak icin sanirsam. Neyse bomba gibi bir film olacaga benziyor.

bok gibi diyorlar

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Vasat film.

Ergen komik olmayan filmleri seviyorsaniz izleyin lakin. Çok komik olmayan sahneleri var.

Jokeri Jared Leto oynaması Heath Ledgere net hakaret oldu.

Filmin hikayesi de vasat.

Aksiyon ara sıra güzel ama filmin büyük bölümü komik olmayan sahnelerle geçtiği için o aksiyon sahneler fazla ön plana çıkamadı

Zack Snyderin en vasat filmlerinden birisi.

Son düzenleme:
Bol bol efektler patlamalar falan filan var Harley Quinn dışındaki karakterler de vasattı.Sonunu görmeden çıktım

Marvel ve DC filmlerini ergenlere göre ayırmasın artık. Tamam para hoş geliyor onlar için ama gerçek super-hero izleyici kitlesini kaybediyorlar.

Sucide Squad'ı izlemedim henüz ama yapılan yorumlara bakılırsa Deadpool'daki gibi ergenlere hitap ediyormuş. Konusu itibariyle ciddi bir şey beklemiyordum zaten tabii ki ama seviyeyi de iyice düşürmüşler para uğruna.

Jack Nicholson un Jokeri Gangster,
Heath Ledger Anarşist,
Bu Kamil de Pisikopat oluyor.

Heralde güldürürken düşündüren, söverken mana bıraktığı için rahmetlik içimizde yer edindi ? Haksız mıyım ?

Hypeı dayayıp aşırı beklenti yükselttiler,Jokeri de bu bir Joker filmi olmamasına rağmen çok gösterdiler fragmanlarda, büyük bir hataydı bu.Şimdi Joker görmedik diye şikayet ediyor millet.Suicide Squadın çizgi roman evrenindeki yeri geyiktir,askerlerin giremeyeceği yerlere yapamayacağı operasyonlara bunları paslarlar ama filmdeki misyonları boylarını aşıyor.Son yarım saat baya bullshit o yüzden.Ama karakterler muazzam olmuş,altyapıları gayet güzel açıklanmış,hepsi de hakkını vermiş Croc ve cüssesi hariç.Amanda Waller müthişti.Jokerin gangster modelini muazzam oynamış Leto az göründü ama öz göründü,fakat genel kitle Nolan'ın Jokerine fazla kaptırdığı için sevmeyebilir muhtemelen.7/10'luk film ,eğlenceliydi ama o hypeın karşılığını veremedi.Gitmemiş olanlar Assault on Arkham animasyonunu izlesin biraz daha karakterlere hakim olarak gidersiniz filme.WB da aklını başına alsın filmleri kafalarına göre kesip biçip içine sıçmaktan vazgeçsinler.

açıkcası filmş beğenmedim. harley başta olmak üzere karakterleri ise gayet beğendim. joker hakkında herhangi bi izlenim edinemedim. saniyelik sahnelerde görünen batmanin taştaşlarına kurban

Vasat film.

Ergen komik olmayan filmleri seviyorsaniz izleyin lakin. Çok komik olmayan sahneleri var.

Jokeri Jared Leto oynaması Heath Ledgere net hakaret oldu.

Filmin hikayesi de vasat.

Aksiyon ara sıra güzel ama filmin büyük bölümü komik olmayan sahnelerle geçtiği için o aksiyon sahneler fazla ön plana çıkamadı

Zack Snyderin en vasat filmlerinden birisi.
Snyder kadar taş düşsün lan kafanıza.:DDBu filmin yönetmeni David Ayer, Snyder değil.

Filmin climax sahnesi neydi öyle abi.

O cadı için o kadar zaman harcadılar, büyüttüler, abarttılar. Dünyayı yarım saatte bitirme gücüne sahipti ama o sarışın kizla muhabbete girecem diye herşeyi kaybetmesi filmin mallığı özetliyor gerçekten.

Geri
Üst Alt