İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.649
- 7.630
- 1.123
Çöp. Ayaklı seks objesi Margotu görmek ve 1-2 tane DeadShot espirisi için gidecek varsa gidebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leş diyorlar. Neyse nete dussede izlesek.![]()
Torrent'de var mi? Bulamamistim.Düştü r'taş.
Torrent'de var mi? Bulamamistim.
Ben Jason Bourne izlemek istiyorum ama arkadaşlar buna girmek istiyor. Ulan grupta o kadar kişi içinde sadece ben Bourne'u görmek istiyorum şaka gibi.
Ama gördüğüm ve okuduğum yorumlara göre bu film de aynı batman vs superman gibi çok abartıldı, insanlar memnun kalmamış.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Senaryoyla alakali degil spoiler, film hakkindaki yorumum:Ben Jason Bourne izlemek istiyorum ama arkadaşlar buna girmek istiyor. Ulan grupta o kadar kişi içinde sadece ben Bourne'u görmek istiyorum şaka gibi.
Ama gördüğüm ve okuduğum yorumlara göre bu film de aynı batman vs superman gibi çok abartıldı, insanlar memnun kalmamış.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Filmin climax sahnesi neydi öyle abi.
O cadı için o kadar zaman harcadılar, büyüttüler, abarttılar. Dünyayı yarım saatte bitirme gücüne sahipti ama o sarışın kizla muhabbete girecem diye herşeyi kaybetmesi filmin mallığı özetliyor gerçekten.