Suicide Squad | Ağustos 2016

Çöp. Ayaklı seks objesi Margotu görmek ve 1-2 tane DeadShot espirisi için gidecek varsa gidebilir.

Eh işte diyelim. Zaman geçirmek için izlenir. En azından sıkmıyor. Tabi kurgusu epey bir zayıf. Çok fazla beklentiye girilmemeli.

Tapa

Ben Jason Bourne izlemek istiyorum ama arkadaşlar buna girmek istiyor. Ulan grupta o kadar kişi içinde sadece ben Bourne'u görmek istiyorum şaka gibi.

Ama gördüğüm ve okuduğum yorumlara göre bu film de aynı batman vs superman gibi çok abartıldı, insanlar memnun kalmamış.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ben Jason Bourne izlemek istiyorum ama arkadaşlar buna girmek istiyor. Ulan grupta o kadar kişi içinde sadece ben Bourne'u görmek istiyorum şaka gibi.

Ama gördüğüm ve okuduğum yorumlara göre bu film de aynı batman vs superman gibi çok abartıldı, insanlar memnun kalmamış.

ben de bourne'u tercih ederim

sacma sapan bir hikayesi olan bir film suicide squad bence

Margot Robbie'nin hatrına yarın izlemeyi düşünüyorum bakalım.

Senaryoyla alakali degil spoiler, film hakkindaki yorumum:
Seyir zevki olan, keyifli bi film. Ama "Suicide Squad" icin iyi bi film degil, memnun kalmak zor.

Filmin climax sahnesi neydi öyle abi.

O cadı için o kadar zaman harcadılar, büyüttüler, abarttılar. Dünyayı yarım saatte bitirme gücüne sahipti ama o sarışın kizla muhabbete girecem diye herşeyi kaybetmesi filmin mallığı özetliyor gerçekten.

Hemen "aile" moduna girmeleri de sacmaydi. Bu Deadshot'un Harley'i "iskalamasi" ve Diablo'nun "bi ailemi kaybettim, bi tane daha kaybetmeyecegim" romantikligi gibi. Daha bi araya geleli 2 gun olmus, aralarinda bi bok gectigi yok dogru durust o son olaydan once biseyler icerken ettikleri muhabbet haric, ama hemen "aile".

Film gayet güzel boklanacak bi yanını görmedim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt