Şükrü Hanedar Hakkında Suç Duyurusu

Hakan bizimle anlaştığında daha ortada Fener yokken, çocuğun suratına baktığımda bile yanar dönerlik görüyordum. Pek şaşırmadım.
Takipsizlik çıkar.

biz bu dallama ile protokol imzalamadık mı ,biz de fifaya gidelim o zaman.

eğer yönetim mhy ile protokol imzalamadıysa amatör bir hata yapmış demektir.

Issiz mi? Yerine kim gelecek belli mi?
kimse gelmedi henuz. bu mhy fener haberleri çıkınca pandemi sonrası gönderildi hande hanımdan sonra.
yerine gazişehirden birinin haberleri vardı ama bi gelişme olmadı sanırım

biraz araştırdım kadıköy'deki fener galibiyetimiz sonrası mert hakan yandaş whatsapp'tan şükrü hanedar'a "tebrikler abi, büyü bolzuldu, ellerinde birşey kalmadı artık." demiş. ayrıca fatih terim'e korona teşhisi konduktan sonra son durumunu sormuş ve sarı kırmızı kalp göndermiş. fenerbahçe bizim teklif ettiğimiz maaşın 3 katını vermeseymiş bize gelecekti bu paragöz

Konuşmaların gerçek olduğu ispatlandı :D

Ellerinde bişey kalmaması çok sevindirici abi

Büyük hizmette bulundu bir de bu adamın kaçtığına yanan Galatasaraylılar vardı iyi ki gelmedi allah yüzümüze baktı. Emre Akbaba aptal mıydı yoksa taraftar mı?

Büyük hizmette bulundu bir de bu adamın kaçtığına yanan Galatasaraylılar vardı iyi ki gelmedi allah yüzümüze baktı. Emre Akbaba aptal mıydı yoksa taraftar mı?
Kaçtığına yanmadım üstad ama gelsin isterdim ben. Orta sahada Selçuk dışında sırt dayayabileceğimiz bir yerli uzun zamandır olmamıştı

Geri
Üst Alt