Süleyman Hurma: "Bizim insanımız fakir"

Mesele para değil zaten bazı arkadaslar futbol kültürümüzün olmadığını belirtmiş. bence asıl problem tribünlerde Fink atan maganda oluşumlardır. Bunlar temizlenmedikce hangi bir baba eşini çocuğunu alip maça gidebilir
Ben baya oluyo alsancak stadı duriyodu o zmn karşıyaka adanaspor macına gitmiştim erkek olarak utandım edilen küfürlerden oraya gelde cocugunu eşini götür

Yayıncı kuruluş kıytırık bir lig için aylık 150 lira para istiyor. Eskiden La Liga, Premier Lig vardı en azından şimdi o da yok. Bu şartlar altında bu kadar parayı yayıncı kuruluşa ödemek yerine dijitaldeki S Sport'a aylık 20 lira ödemek daha akıllıca.

Galatasaray için konuşursak o stada gitmek çile. Metro falan geçin.

Lige güven yok. Saçma tiplerin elinde oyuncak olmuş.

Seyir zevki yok. Medya çöplük. Rekabet sahada değil.

Kim niye kendisine çile çektirsin bu ortamda.
Ben Arena'ya ilk ve tek gelişimde aşırı zorlanmıştım o nasıl yol öyle ya. Allah'tan yanımda birileri vardı da stada ulaşabildim. Düşünüyorum da ilk defa giden için de her defasında giden için de büyük çile, insanı hayattan bezdirir.

Son düzenleme:
Süleyman Hurma: "Efendim yurt dışında şöyle yapılıyor diyorlar. Almanya'da adam alıyor 5.000 Euro maaş, 150 Euro bir bilete veriyor. Ben Karagümrük'te 20 lira yaptığım zaman bileti, insanlara pahalı geliyor. Bunu kabul etmemiz lazım, bizim insanımız fakir."
5000 euro maasi nerede aliyormus, soylesin bizde muracaat edelim

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

5000€ annemgil harclik verirdi her hafta, onunla gider her kulübün yillik kombinesini, formasini, hasortmanini alirdiik. Simdileri artik kesmiyor, her ay maasimla bir 2. lig takimi aliyorum. O kadar futbol bagimlisiyiz biz

Süleyman Hurma: "Efendim yurt dışında şöyle yapılıyor diyorlar. Almanya'da adam alıyor 5.000 Euro maaş, 150 Euro bir bilete veriyor. Ben Karagümrük'te 20 lira yaptığım zaman bileti, insanlara pahalı geliyor. Bunu kabul etmemiz lazım, bizim insanımız fakir."
5k maaş kimse almıyor.
Karagümrük gibi bir takımın bilet fiyatı da 15-35 Euro arası değişir.
O zaman bundan ne çıkar, hepimiz öyle ya da böyle fakiriz.

Gscimbom mobil

5k maaş kimse almıyor.
Karagümrük gibi bir takımın bilet fiyatı da 15-35 Euro arası değişir.
O zaman bundan ne çıkar, hepimiz öyle ya da böyle fakiriz.

Gscimbom mobil
5 bin net eline gecmesi icin 7500 euro civari brüt kazanman lazim evli+cocuk sahibiysen.
bekar biri 1.vergi klasmanina giriyor. orada 9 bin brüt kazanan biri anca net 5 alabiliyor, neredeyse yari yariya kesinti yani.
5 bin brüt desen o da ülke genelinin cok cok üstünde bir rakam

bekar biri brüt 5 kazandiginda eline net 3 geciyor. bekar olup da 3 bin üstü net alana plaket vermek lazim. kolay degil. hatta cok büyük sans olmasi lazim. yazildigi gibi orta kesim okadar para kazanmiyor ama paranin degeri var en azindan. istedigini yiyip icme durumu var. ev sahibi olamasan da araba falan alabiliyorsun.

combine sanırım bahsettiği.

hemen aliyim karagümrük combinesi 20 tl bulunsun

Ben Arena'ya ilk ve tek gelişimde aşırı zorlanmıştım o nasıl yol öyle ya. Allah'tan yanımda birileri vardı da stada ulaşabildim. Düşünüyorum da ilk defa giden için de her defasında giden için de büyük çile, insanı hayattan bezdirir.

Bir ara metro'da kapaliydi o zaman gitmisken cile bulbulum cile durumu vardi. Sonradan o bitti nefes aldik. Sonradan da arabayla gittim birkac kez onda da otopark cins bir yerde. Her acidan cile. Mecidiyekoy zamani trafik disinda sorun yoktu eger arabayla/taksi ile geliyorsaniz (3 saat bekledigimizi bilirim gunun sonunda). Konumu biraz baltalaniyor, daha da iyilestirilebilir ancak bunun icin yonetimin belediye ve ulastirma ile calisip gerekli lobiyi yapmasi gerekiyor. Polat donemi bildigin cezalandilirdik o hakli protestolu acilista. Simdi yine iyi yani.

Mevzu para futbolcular bundan 20 sene önce bu kadar para kazanmıyolardı taraftar ıslıkladımı utanıyolardı şimdi öylemi ıslıkla inadına daha kötü oynuyor elinde kapı gibi sözleşme hangi patron çalışmayan işçisini 1 dk durdurur bu saçmalık futbolda var

Aman Sülüman ne yapıyorsun?Silivri'ye don atlet taşımak şahsımı üzer.

Sende fakirdin bir zamanlar üçkağıtçı

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

almanyada kim aliyor bana biri aciklasin 5.000 euro maas, en iyi akademisyen bile net eline 2.500 gelir, normal kasiyerin eline net 1.500 gelir. biletler 50-100 euro arasi, iskembeden konusayim diye konusuyorlar, biraz düsünerek hareket edin.

Bizim insanımız fakir değil kelime olarak hoş bulmuyorum bizim insanımız ekonomik olarak avrupa ya gör yetersiz kalıyor ancak insanımızin ekonomisinden once bizim ligimiz temiz mi değil mi buna bakmak Lazım.Ayrıca taraftar artık bilinçli ıvır zıvır adamlara milyon euro lar verdiler yıllarca taraftarlar cebindeki parayı sırf kulübe destek olmak amacıyla her sene forma aldı. Sonuç olarak insanlar bu kadar zor günler geçirirken cebindeki parayı vermemeleri doğal biraz dönüp biz neden Avrupa da başarılı olamıyoruzun cevabını düşünmek lazim

Geri
Üst Alt