Süleyman Hurma: "Galatasaray'a Amrabat'ın yerine Moses'i önerdim, almadılar"

Harbiden ne kötü bir güreşçi idi Amrabat ya hatırlamak bile istemiyorum sürekli kafasını kaldırmadan açtığı ortalar, sağın atıp solundan koşamamalar... Aklımda tek pozitif anı Manchester'a attığı plase galiba baya iyi vurmuştu ama direkten döndüydü anca o kadar.

Harbiden ne kötü bir güreşçi idi Amrabat ya hatırlamak bile istemiyorum sürekli kafasını kaldırmadan açtığı ortalar, sağın atıp solundan koşamamalar... Aklımda tek pozitif anı Manchester'a attığı plase galiba baya iyi vurmuştu ama direkten döndüydü anca o kadar.
2 cluj macında,real madrid macında asisti var herseye ragmen

Amrabat dan 3,5 bonservis 1m da kiralama bedeli aldık oyuncuyu 8,5m almıştık galiba burada edilen zarar nasıl tarihin en büyük zararı oluyor? Sırf terime sallamak için konuşmak yanlış bruma telles burdaki herkse göre çöp dü satılıncada o paralara veren salak oldu:) daha fazla etmelilerdi.Bizim tarihimizin hatta bana göre türk futbol tarihinin en fiyasko transferi tarık çamdal’dır ünal aysalı sevmeme rağmen oda onun döneminde gerçekleşmiştir.

Ehmet'i bazi arkadaslar cildirtmis gördügüm kadariyla

Amrabat futbolcu degil ama premier lig,ispanya liginde oynamis ve oynamaya devam ediyor,futbolcu olmadigini iddaa eden sahis ta evde poposunu büyütmeye devam ediyor

Bu nasil bir haber yav.

Ne yani adam "yok yok oyuncumu almayin para kazanmiyayim ben sizi kaziklayarak" diyip baska oyuncu önermis öyle mi?

İlk öneri 3.5tu malum, bu da bu paraya gidin bunları alın demiştir, yok deyince 8.5tan kitlemiştir.

Ah o Apo var ya Apo. Futbol cahili herif.

Bu adama yetki metki vermeyeceksin gitsin oyuncularla saklabanlik mi yapacak abilik mi yapacak ne halt edecekse etsin transfer isine karismasin.

İlk öneri 3.5tu malum, bu da bu paraya gidin bunları alın demiştir, yok deyince 8.5tan kitlemiştir.

Ah o Apo var ya Apo. Futbol cahili herif.

Bu adama yetki metki vermeyeceksin gitsin oyuncularla saklabanlik mi yapacak abilik mi yapacak ne halt edecekse etsin transfer isine karismasin.
Bir o değilki, ne çöplere ne paralar verdik hala da veriyoruz.

Zerre akıl yok ama adamlar en kritik kararları veriyor.

adam iyi kitlemişti amrabatı yaw. gelen geçen kitliyordu o ve sonraki 1 sene.

Amrabatlar, hayriler, endoğanlar, crisler, ontiverolar vs.

Neyse ki Bruma Telles gibi adamlar alındı da onlar para etti. Gerçi onları da ucuza satmıştık.

Real maçında Drogbaya çıkardığı pas da iyiydi. (topuk golüydü sanırım)

Geri
Üst Alt