Süleyman Rodop: "Galatasaray ilk iki maçını Olimpiyat Stadyumu'nda oynayabilir"

Bu ne ya. Ya saha yetismez, ya da transfer yetismez, ya yönetim ya hoca yetismez :)

Yuh saha iyileştirme çalışması 3 ay sürer mi.millet devre arası yenileme yapıyor

Demekki olimpiyatta oynamayacağız onu anladik.

Komple yenilenmesi önemliydi, sadece çimlerin yenilenmesi bir şey değiştirilmez kış aylarında yine aynı sorunları yaşama ihtimali yüksek olurdu o yüzden 2 maçı Olimpiyatta oynamak önemsiz yeter ki düzgün şekilde yapılsın. Olimpiyat stadı da sonuçta çok iyi hale gelmişti.

Şampiyonlar ligi olimpiyatta olmaz. Orası için en azından Başakşehir stadında oynansın maçlar. Lig bir şekilde bir yerde oynanır geçilir.

Yönetim ancak hoca ile uğraşsın.

Bu kararı ilk günden alsalardi belki şampiyonluk gitmezdi ve Avrupa elemelerine düzgün bir şekilde evimizde girerdik.

İyi ve en önemlisi sürdürülebilir birşey olacaksa bence sorun yok.

Yeter ki çabuk çabuk olsun diye ucuz ve kalitesiz bir iş çıkarmasınlar. Doğru yapalım bir defa yapalım.

Hicbir sey yapamadan devam etsek daha iyiydi. Yapacaklari zeminin de muhtesem bir sey olacagini sanmiyorum. CL elemesinde zurnayi avuclayacagiz ayrica

Ulan lig mayısın başında bitti haziran ayına geldik ve hala -cak -cek. Bu kadar kepazelik fazla artık ya, utanmadan aynı ekip seçime giriyor.

Geri
Üst Alt