# Sulley Muntari

Cevap: "G.Saray Muntari'ye teklif yaptı"

bu adam fena futbolcu degil mücadeleci en azından ama 5 milyon euro'dan fazla etmez bana göre. bence galatasaray bunu alıcagına valencia'dan Ever Banega'yı almalı.Bonservisini almak kolay olmıyacaktır ama 10 15 mılyon euro arası bir teklifi reddediceklerini sanmıyorum kaldı ki adam 22 yaşında uzun yıllar faydalı olur.

orta saha ve kaleci'den sonra yabancı transferının bıtıcegını soyluyorlar umarım defansın göbegıne bir adam daha alırlar!

fatıh terım 8 yabancıyı geçmıycez dedigi için;

ujfalusi,forlan(gelmez ise baros) ,reyes , ever banega,elmander,viktor bagy(pek bi fikrim yok bu kaleciyle ilgili başka bi kalecide olablir), pino ve yabancı defans

cana lazio'ya satılır(6M'ye.).stancu avrupada herhangi bir takıma kiralanır.culio turkiyede takasta kullanılır.forlan gelirse baros satılır (9M). (Baros'u Forlan'a tercih ederim..Forlan'ın isteyerek oynıyacagını dusunmedıgım ıcın yoksa yaşını sorun yaratmıyorum isteyerek oynarsa en az 15 gol atar..)

ever banega(15M)+viktor(6M)+defans(7M) 28M ayırsalar..cana ve baros'u 15M ye satsak super olrrrrr..

banega nedir ya. morinhonun interinde degişilmez adamdı muntari. bence selcuk kalstörüm muntari olmalı orta saha. arda ve reyes var zaten birde forlan olacak. orta göbek saglam olmalı.

valencia nın hemen hemen butun maçlarını izledim bu sene biraz düşüsteydi bana göre ama muntari'den çok daha faydalı olucagını dusunuyorum.

kallström de bence muntariden iyi ama onlarında oyun stilleri farklı =)..

banega'yı hiç izledin mi ki...?

Vallahi ya çok tanımıyorum ama Banega'ya talip olsak ne güzel olurdu.Gerçi 22 yaşındayken getirilebileceğini pek sanmıyorum ama yine de bir zorlamak gerek.Çünkü tam Fatih Hoca'nın sevdiği tipte oyunculardan.Çok kaliteli adam 2 dakikalık videodan bile akıyor resmen.

Muntari'yi beyenmeyip beni acımasızca eleştiren hatta alaya alan arkadaşlarım heralde bizi her sene Şampiyonlar liginde de en az çeyrek final oynayan ve İspanya La Liga'da mücadele eden bir takım sanmış olmalılar... Beyler! Uyanında kendinize gelin Türkiye ligini 8. sırada bitirmiş, Avrupa kupalarına bile gidemeyen, 6 yıldır Türkiye kupası kazanamayan takımız biz! bize Muntari gelirse yatıp kalkıp Allah'a şükretin! Cambiasso gibi hayalle de kurmayın derim. Dediğim gibi Champions lig oynamayacaksın alttarafı türkiye süper ligi oynıcaksın! onda da orta sıralarda yer alan bir takımsın! Muntari gibi bir yıldızı beynemiyosun adama bir tarafıyla gülerler.

valencia nın hemen hemen butun maçlarını izledim bu sene biraz düşüsteydi bana göre ama muntari'den çok daha faydalı olucagını dusunuyorum.

kallström de bence muntariden iyi ama onlarında oyun stilleri farklı =)..

banega'yı hiç izledin mi ki...?

evet güzel sarı kart görüyor. sen muntariyi izlediysen banegadan daha iyi oldugunu anlaman lazım.

Muntari'yi beyenmeyip beni acımasızca eleştiren hatta alaya alan arkadaşlarım heralde bizi her sene Şampiyonlar liginde de en az çeyrek final oynayan ve İspanya La Liga'da mücadele eden bir takım sanmış olmalılar... Beyler! Uyanında kendinize gelin Türkiye ligini 8. sırada bitirmiş, Avrupa kupalarına bile gidemeyen, 6 yıldır Türkiye kupası kazanamayan takımız biz! bize Muntari gelirse yatıp kalkıp Allah'a şükretin! Cambiasso gibi hayalle de kurmayın derim. Dediğim gibi Champions lig oynamayacaksın alttarafı türkiye süper ligi oynıcaksın! onda da orta sıralarda yer alan bir takımsın! Muntari gibi bir yıldızı beynemiyosun adama bir tarafıyla gülerler.

6 yıldır türkiye kupasını alamadıgımız söylemen komik olmuş gerisi dogru.

Muntari'yi istemeyenlerin sebebi nedir ? Inter'de oynayan, çok yetenekli bir defansif ortasaha, bizim en büyük eksiklerimizden biridir bu adam, hele Cana gidecekse..

Mükemmel olur bence.

Muntari'yi istemeyenlerin sebebi nedir ? Inter'de oynayan, çok yetenekli bir defansif ortasaha, bizim en büyük eksiklerimizden biridir bu adam, hele Cana gidecekse..

Mükemmel olur bence.

Abi izlemeden yorum yapmayın ya, cidden yapmayın, komik oluyor yani.

adam gibi oynayacaksa her türlü iş yapar ki terim oynatır gibi geliyor muntariyi

Siyahi oyuncu deyip duruyordu taraftar yönetim duydu sonunda :D

Muntariye yetenekli diyen mi dersin oyun zekası kallström den iyi diyen mi dersin.Millet sıcaktan kafayı yemiş.

Seninde bi tarafın açıkta kalmış heralde! utanmasan Inıestayı Fabregası Türkiyeye transfer edecen birde Muntariyi beyenmiyosun. Real Madrid Forumu mu burası yoksa? uçmayın beyler kendinize dev aynasında bakmayın sonra hayal kırıklıgı olur...

Muntariye yetenekli diyen mi dersin oyun zekası kallström den iyi diyen mi dersin.Millet sıcaktan kafayı yemiş.

Toplasan 2-3 maçını izlemiştir( o da Ntvspor'da falan özet haa ), bi de Youtube'dan video falan. Sonra buraya gelip alınsın ya cahil misiniz falan diyorlar daha.

Seninde bi tarafın açıkta kalmış heralde! utanmasan Inıestayı Fabregası Türkiyeye transfer edecen birde Muntariyi beyenmiyosun. Real Madrid Forumu mu burası yoksa? uçmayın beyler kendinize dev aynasında bakmayın sonra hayal kırıklıgı olur...
Muntari'den iyi adam bulmak, senden mantıklı konuşan adam bulmak kadar kolay.

evet güzel sarı kart görüyor. sen muntariyi izlediysen banegadan daha iyi oldugunu anlaman lazım.

ben muntari'yle bi kıyaslama yapmadım bile çünkü stilleri farklı oyuncular ben banega'nın Galatarayımıza daha faydalı olucagını söyledim.

Sarı kart meselesıne gelınce muntari 1099 dakika oynamış 6 sarı kart görmüş. Banega 2649 dakika oynamış 10 sarı kart görmüş (kaynak : transfermarkt )

Banega oyunu çok iyi okuyabilen ve mükemmel paslar atan bir futbolcu ve ayrıca oldukça dirençli.

Geri
Üst Alt