# Sulley Muntari

Cevap: "G.Saray Muntari'ye teklif yaptı"

hay allahım muntariyi beğenmiyolar sanki elimizde çok zeki,mükemmel oyuncular var..

fatih terimde oyuncudan anlamıyo o anlamıyo bu anlamıyo. banega kardeşim işte ever banega biliyoruz adını. izledim ben adamı nereye izlemedim. muntariye zekası düşük demek komedi. zekası düşük adamın interin 11inde ne işi var morinhoyada anlamıyor bu işten yazıklar olsun sana morinho muntari gibi zekası düşük adamı interin 11 inde oynatıyosun hakketen kepazelik. seni kim dünyanın en iyi hocası sectiyse yazıklar olsun..

Sakin champ.

Zekası düşük demedim kardeşim adama zekası düşüklükte bi zekadır sonuçta, düşükte olsa vardır. Muntari olsa olsa beyinsiz olur. Çirkefliğini falan saymıyorum bile bu adamın faul olmadan top çalamıyor pek. 10 dakkada bi kırmızı görür bizim ligde.

Zekası düşük demedim kardeşim adama zekası düşüklükte bi zekadır sonuçta, düşükte olsa vardır. Muntari olsa olsa beyinsiz olur. Çirkefliğini falan saymıyorum bile bu adamın faul olmadan top çalamıyor pek. 10 dakkada bi kırmızı görür bizim ligde.

ona bakarsan cirkef luganonunda görmesi lazım. emre beleşoglununda görmesi lazım. orta saha oynuyor bu adam kırmızı görmesi normal.

Fransa Liginde 40 tane Muntari bulurum size,daha iyisini.ciddiyim.

var la mustafa sarp ve ayhan var. ondan bile kötü zekaya sahip muntari.

Herkezi sarp ilen Ayhan ilen kiyasliyacaksan, 1 ve 2inci ligde oynayan dunyadaki butun oyuncular geldin galatasaray a... Mourinho mecburen koydu.

Inter taraftari ne dusunuyor bal. Ama nedense sen hayatlari Inter olan adamlardan daha cok biliyon.

Sulley Muntari

Adamlar ililendigimiz icin bizle dalga geciyor. Basit bir takimmisiz.

Herkezi sarp ilen Ayhan ilen kiyasliyacaksan, 1 ve 2inci ligde oynayan dunyadaki butun oyuncular geldin galatasaray a... Mourinho mecburen koydu.

Inter taraftari ne dusunuyor bal. Ama nedense sen hayatlari Inter olan adamlardan daha cok biliyon.

Sulley Muntari

Adamlar ililendigimiz icin bizle dalga geciyor. Basit bir takimmisiz.

inter taraftarı kendinden giden ibrahimovicede demedigini bırakmamıştı. milli takımında 57 macta 16 gol atmış bu adam. bende dünya starı demiyorumki zaten. kim gelriki bize avrupa yok birşey yok. daha iyisi kimdir söyleyin bilelim.

inter taraftarı kendinden giden ibrahimovicede demedigini bırakmamıştı. milli takımında 57 macta 16 gol atmış bu adam. bende dünya starı demiyorumki zaten. kim gelriki bize avrupa yok birşey yok. daha iyisi kimdir söyleyin bilelim.

Ibrahimovic takimi birakti gitti diye kufur ettiler. Bu adamlar Muntari takimda diye ona kufur ediyorlar. Sunu yapmis, bunu yapmis, gec bunlari. Performansina bak sen, gecen sene Sunderland gibi bir takimda ilk 11'e girmekte zorlanan bir adam.

Ibrahimovic takimi birakti gitti diye kufur ettiler. Bu adamlar Muntari takimda diye ona kufur ediyorlar. Sunu yapmis, bunu yapmis, gec bunlari. Performansina bak sen, gecen sene Sunderland gibi bir takimda ilk 11'e girmekte zorlanan bir adam.
türkiye liginde star olan tuncay stoke cityde 18 e zor giriyordu. emre interde ilk11 e zor giriyordu. adamlar süper futbolcular görmüşler. muntariyide o kıvamda göremeyince kötülüyorlar işte.

Muntari 08 09 da 27 maç ta ilk 11 oynamış İnterde.Aynı şekilde 09 10 dada 27 maçta 11 cıkmış.Bu kadar kötülemenın anlamı yok.Morinho salakmı bu adam ı bu kadar maç 11 de oynatmıs ve inter başarılı olmuş o sezonlarda.

interliler muntari kötülüyor diyorlar. biz burda ardaya kendi futbolcumuza agır cok yavaş bu temposuyla avrupada oyanayamaz diyenlerle dolu.

en başından beri diyorum kötü oyuncu degil ama futbol zekası pek yok.Kuvvetli oldukça dirençli iyi top çalabilen ve arada şut çekmeyi seven bi tip. eğer orta sahaya 2 oyuncu alınacaksa onlardan biri muntari olucaksa sevinirim.Muntari ve Ever Banega mesala. Yoksa göbekte selçuktan başka pas atabilen adam olmıyacak.

interliler muntari kötülüyor diyorlar. biz burda ardaya kendi futbolcumuza agır cok yavaş bu temposuyla avrupada oyanayamaz diyenlerle dolu.

Bergkamp Interden ayrildiginda haftanin esegi oylamasinin adini haftanin Bergkampi diye degistirmislerdi. Bergkamp diyorum, Muntariyi elestirmeleri cok sasirtmiyor beni.

Geri
Üst Alt