# Sulley Muntari

Cevap: "G.Saray Muntari'ye teklif yaptı"

Muntari İnter'de oynamış olduğu için bu kadar istiyorsunuz.Eğer orta sahaya Muntari tarzında futbolcu isteniyorsa Cana kalmalı.Cana Muntari'den kat kat iyi bir futbolcu.

Muntari'ye iyi diyenler Muntari'yi izledi mi hiç harbi merak ediyorum? Hayır izleyipte iyi diyen varsa Sergen stayla sıkıntı var harbiden.

Herkezi sarp ilen Ayhan ilen kiyasliyacaksan, 1 ve 2inci ligde oynayan dunyadaki butun oyuncular geldin galatasaray a... Mourinho mecburen koydu.

Inter taraftari ne dusunuyor bal. Ama nedense sen hayatlari Inter olan adamlardan daha cok biliyon.

Sulley Muntari

Adamlar ililendigimiz icin bizle dalga geciyor. Basit bir takimmisiz.

koydugun linke bak cay demle

Sulley Muntari

Lan geçen yaz basığ, Barış Özbek videoları koyduğumuz forum bu :D

I'd even pay for the club who wants to buy Muntari

süper yorum.

Galatasarayı çok seviyorum filan yazmış biri :asd: biri de belki muntari için para filan bile öderler demiş :asd: Muntariyi alırsak iyi kazık yicez demek

İlginç olan da italyan takımının fan sitesinin ingilizce olması :D

iki ülke arasındaki farkı böylece daha iyi görebiliyoruz

Inter taraftarı icin Muntari = Mustafa Sarp

En cok koyanda, bizi ve ligi haklı olarak Katara benzetmeleri.

Cevap: # Sulleyman Ali Muntari

yönetim lütfen taraftara bir iyilik yap ve bu adamı ne al ne kirala oynadığı takıma hürmeten detaylarına bakmıyorum ama barış özbekin zencisi olduğunuda bu sene interin seri a da yırttırdığı kuponlardan biliyorum her yüzlüğe kan doğrarmı bi takım allah aşkına

yönetim lütfen taraftara bir iyilik yap ve bu adamı ne al ne kirala oynadığı takıma hürmeten detaylarına bakmıyorum ama barış özbekin zencisi olduğunuda bu sene interin seri a da yırttırdığı kuponlardan biliyorum her yüzlüğe kan doğrarmı bi takım allah aşkına

muntari o kadar da kötü değil (barış kadar):D

muntari-beckham.jpg

Napıyor bu liseli

Geri
Üst Alt