# Sulley Muntari

Cevap: # Sulley Muntari

yuru git arsenal forumuna o zaman,

michael-jackson-eating-popcorn.gif

muntari bu ligde kral olur kral tekniği üst düzey oyunun 2 yönününde kralını oynar uzaktan iyi şutlar atar sol ayağı iyidir oyun temposu agresifliği müthiştir sadece keitada olan ondada var maç içinde ne yaptığını bilmiyor bazen saçma sapan rakibe hareketlerde bulunabilir

Basında geçen isimler tam bir hayal kırıklılığı..Bu adam tam bir kazma.Üstelik inanılmaz sorunlu bir adam..

Bu işbilmez yönetici profilleriyle bize başarı haram.

Gelsin. Bu sezon başarısız olmamızı çok istiyorum.

İyide bu bir fikir beyanı değilki,şimdi çıkıp sana bir kardeşimiz bassa küfürü ceza alırmı,sanmıyorum.Neden ağır tahrik var.

Yanlış anlaşılmasın hedef göstermiyorum tabiki,kimseye gazda vermiyorum,çünkü kendisi muhatap alınacak bir kardeşimiz değildir,kimseninde muhatap olmasını istemem şahsen aksi halde kalaylamıştım zaten.Neyse mesajın can sıkıcı herne kadar yazdıklarına değer vermesemde göz tırmalıyor.

Bu arada Muntari gelsin veya gelmesin demem için yanında kim oynayacak bunu bilmem lazım.Cana,Selçuk,Muntari ise kurgu o iş olmaz diyeyim,tabi bence.Ben kendisini ön liberonun önünde ileri geri çalışan ortaya sertlik katan bir adam olarak görmek isterim.Cana+Muntari+Diego tarzı bir kurguda oyanayacaksa şahsi fikrim gelsin olur.Cana'nın yerine daha oyun kurucu bir ön libero daha iyi olur tabiki.

Fenerliler basmış forumu. Muntari'yi bize getirecekler el birliğiyle, başarısız olmamızı istiyorlar.

Zenci orta sahalara pek sıcak bakmıyorum :o çok üst düzey değillerse Essien gibi filan, koşmaktan başka bir halt yedikleri olmuyor genelde. Bonservisi de elinde değilmiş zaten, bu biraz daha rahatlatıyor adamı.

Alt sınırım Lass.

Lass'dan kötü olan ama Galatasaray'a ve Türkiye'deki hatta Avrupa'daki herhangi bir takıma ilaç olacak "zenci" ortasaha/önliberolar:

Fransa

Etienne Capoue

Alou Diarra

Matuidi

Mavuba

Moussa Sissoko

M'bia

N'Koulou

N'Guemo

Sadece Fransa'dan aklıma gelenler bile bu kadarsa bence yanlış bir bakış açısı bu düşünce.

Maç kasetlerini izleyerek transfer yaptıklarını duymuştumm...O zaman muntari gelmemeli ?

Cana'nın yerine bu yıl kiralanan Muntari'yi alıp Cana'yı satmak farklı bir bakış açısı..

Cana'dan bu sezon ne kadar fayda sağladıysak Muntari'den de daha fazlasını alabileceğimize inanmıyorum.

herkes sallamış muntariye .ama her zamanki gibi gsc kalitesine yakışır bir şekilde , sebep-sonuç göstermeden , sadece ya övmüş ya da yermiş.

ben kendisini biraz izlemiş biri olarak forumda kendisi hakkında rastlamadığım bazı bilgileri , olumlu/olumsuz bir şekilde kendi çapımda paylaşayım ;

inter'e gelene kadar performansını hep yükselterek devam etti , üst düzey liglerde , üst düzey takımlarda / turnuvalarda oynadı .

interdeyken jose mourinho her zaman şans vermiştir muntariye , güvendiği bir oyuncu olmuştur .

çok güçlü bir oyuncudur ve bir afrikalı "çapa" ya göre ortalama üstü tekniği vardır ( abartı bir tekniği yoktur ama fena değildir), sürpriz ,sert ve isabetli şutlar atar .

kendisinin gece hayatı falan gibi durumları yoktur , ayrıca müslümandır .

sorunlu falan denmiş , ama takım içinde sorun yaratan bir yapısı yoktur , sempatik bir adamdır ,hatta taffarel ile birlikte florya da en az onun kadar sevileceğine eminim. tek sorun sayılabilecek özelliği ; bazen oyunda kopmalar yaşayabiliyor .

ayrıca , herkesin bildiği üzere catania maçındaki hatası ( oyuna girer girmez , faul yapıp sarı kart görüp , faul sonrası kullanılan serbest vuruşta da ,top eline çarpınca 2. sarıdan kırmızı görüp ,takımı aleyhine penaltı kazandırmıştır , ve bunların hepsi top ayağına dokunmadan 1 dk içinde olmuştur )

böyle hatalar maç içinde olabiliyor , burada olayı trajikomik hale dönüştüren , oyuna girer girmez böyle bir şey yaşaması .

mesela buna bir benzer örnek , benim de çok sevdiğim ve bu başlıkta da muntari ile karşılaştırılan , lorik cana'nın başına gelmişti . bütün tirbün hep bir ağızdan haklı olarak kendisini alkışlarken , o da biraz daha hırs yapıp penaltı yaptırmıştı sami yen ' de .olabiliyor bazen böyle şeyler yani , futbolcu şanssızlığı .

sonuç olarak kişisel fikrim , iyi oyuncudur ,kariyeri sabittir , istikrarlıdır . orta 3lünün selçuktan sonra biraz daha defansif ve direnç arttıran gücü olacaktır .

kallströmden farklı oyuncudur.

şu anda geleceğini varsayarsak ,

selçuk-muntari-xxx yapısının 2. önemli parçası olur . (yekta ve culio da bu ikisinin alternatifi olur )

dip not : 3. isim yani xxx ;kallström olursa idda ediyorum , ligin en az gol yiyen takımı oluruz .

Geri
Üst Alt