Turan Sagan
Parçalı Üye
- 14 Aralık 2008
- 3.521
- 0
- 1.306
Cevap: # Sulley Muntari
Alsınlar Kallstrom-Muntari ikilisini keyfimize bakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Agalar Cana yerine Sunderland mıdır nedir o takıma almadılar mı bu arkadaşı ?![]()
Anladığım kadarıyla bir 10 numaramız olacak. Diego, Ronaldinho yada belki yeni nesillerden bir tanesi.
O nedenle Kallström'ün geleceğini sanmıyorum. Fatih Terim daha ısırgan bir oyuncu istiyor.
Ben Muntari Selçuk ikilisinin çok iyi işleyeceğini düşünmüyorum. Açıkası bunu milli maçtan önce de söylüyordum postlarımda var, Selçuk'un alınabilecek en iyi Türk oyuncu olduğunu düşünmekle beraber forumda fazla abartıldığına inanıyorum. Yani adam Effenberg değil. Bunu bilmek lazım. O nedenle yanına top kullanmakta en az kendisi kadar insiyatif alabilecek bir oyuncu lazım. Ayrıca bu oyuncunun tempolu bir adam olması da zorunlu. Selçuk'un özellikleri bence orta sahadaki adam seçimimizi oldukça zorlaştırıyor. Mesela elimizdeki adam Selçuk değil de Hamit veya Emre olsaydı, özellikle de Emre olsaydı, Kallström'le beraber çok efsane bir ikili oluşturabilirlerdi. Ama şimdi aynı kanıda değilim. Gözümde canlandırıyorum defansta Servet, Sabri, Çağlar... orta sahada Muntari, Selçuk... Hadi defans transferi için bize kıyak yapayım iyisinden bir de Ezequiel Garay'ı aldığımızı düşünelim. Bu takım yine top kullanmakta çok ama çok zorlanır. Keşke Keita, Lass gibi bir oyuncu alabilsek. Belki Vidal... Bu bölgeye iyi araştırılırsa Fransa'dan, İngiltere'den, İtalya'dan çok kaliteli bir isim getirilebileceğine inanıyorum. Bütün sezon başarılı olup olamayacağımızı belirleyecek transfer bence budur.
Muntari yerine Mustafa Sarp var hemde Türk kontenjandan yemiyor.
Gökmen Özdemir yazdıysa hayırlı olsun diyebilir miyiz?
Sunderland'ın bu seneki menajerinin açıklaması şu şekilde.''Muntari'yi Cana'nın yerini tutsun diye aldık.Ancak Cana kadar yararı olmadı.''