# Sulley Muntari

Cevap: # Sulley Muntari

Gelirse yılın transferi olur. Forlan, Reyes hikaye. Galatasaraya asıl katkıyı Muntari gibi çalışkan futbolcular verir. Mesela Reyes gelmese bile Arda var. Veya Forlan olmazsa Baros var. Ama Muntarinin alternatifi yok...Muntari hem teknik hem de agresif futbolcu. Cana, Sarp, Barış tarzında değil. Emre belözoğlunun daha dirençlisi.

Yekta.........Selçuk.........Muntari...

......Reyes...............Arda............

................Forlan.......................

Yektanın yerine daha tecrübeli yabancı futbolcu alınırsa zehir gibi orta saha olur. Yekta da ilerde çok iyi futbolcu olacak. Okan Burukun gençlik halini görüyorum Yektada..Dar alanda çok hızlı, dikine oynuyor ve adam geçme özelliği var. Ama biraz pişmesi lazım.

Muntariye burun kıvıranlara da hayret ediyorum. Son yıllarda Munatri gibi futbolcu mu geldi bu takıma....Gelen adamlar hep benzer tipte futbolculardı. Toplu oyunda iyi topsuz oyunda yoklar....Keita, Elano, Kewell, Misimoviç, Lincoln vs vs... Bu futbolcular Galatasaraya ne verdi? Bana göre hiç bir şey...

Yöneticilere Muntariyi alması yönünde baskı yapmalıyız.

:005:

Cevap: # Sulleyman Ali Muntari

loric cana :o

görüldüğü üzre cacık olan mental özellikleri dışında hepsi fossss

35073ao.png

Gerçekten tam bir ön libero. Ben oynamam bilmem ama FM'yi yapanlar anlıyomuş bu işten takdir ettim.

edit: Muntari teknikmiş lan bi yaşıma daha girdim. Beyler komik duruma düşüyosunuz neyse takılın siz.

cana kalsin daha iyi! bosuna para harcamamis oluruz.

van gaal onu stoperde oynatiyordu yetenek kisiti oldugu icin. ayrica senin övdügün gibi hücuma da bir katkisi yok.

cana kalırsa ben sevinirim bile hiç üzülmem ayrıca cana ya muntariyi tercih edenlerede esenlikler dilerim :D dmc bence futbolda en zor en yorucu mevkidir iki yönlü oynamaya mecbursun ama bizim elimizde selçuk gibi bi as var yanınada kallström koyduğumuzu düşünsene bi gökay enginlere sığmaz taşarız.

cana'nin pasi 16'ysa xavi'nin ne? 250 mi?

pas disinda isabetli olmus ozellikleri

Mete bir şey soracağım, bu forumda en çok senin oyuncu analizlerine güvenirim.

Muntari gerçekten anlattığın kadar kötü mü, yoksa transfer haberi beklentilerinin altında kaldığı için inceden bir hayal kırıklığının da mı etkisi var? :)

Muntari ne yaptıgını bilen bir oyuncu degil. Sorunda iste tam burada. Yok sol ayaklıymıs, yok no-look paslar atıyomus falan gerisi bizi ilgilendirmemeli.

cana kalırsa ben sevinirim bile hiç üzülmem ayrıca cana ya muntariyi tercih edenlerede esenlikler dilerim :D dmc bence futbolda en zor en yorucu mevkidir iki yönlü oynamaya mecbursun ama bizim elimizde selçuk gibi bi as var yanınada kallström koyduğumuzu düşünsene bi gökay enginlere sığmaz taşarız.

kendinle celismiyormusun reis? :)

källs. ön libero degilki...selcuk ve käll yan yana oynayamaz!

ikisinin yan yana oynayabilmesi icn arkalarinda cana gibi süpürge lazim.

oda olmayacagina göre, FT'nin käll-veto'sunu tamami ile dogal karsiliyorum!

cana'nin pasi 16'ysa xavi'nin ne? 250 mi?

pas disinda isabetli olmus ozellikleri

canayı abartmışlar renk taş bilen bilir fm 05 te oyunun en iyi orta sahasıydı psgde profilinin yarısı 20 oluyordu ordan gelen bi kıyak var halen sports interactive tarafından

Aynı zaman da yetenek fakirlerinin oynadığı bir mevkiidir genelde. Tabii istisnalar da var. Bırakalım da yorucu olsun ..

canayı abartmışlar renk taş bilen bilir fm 05 te oyunun en iyi orta sahasıydı psgde profilinin yarısı 20 oluyordu ordan gelen bi kıyak var halen sports interactive tarafından

Anlaşıldı FM'yi fazla kaçırmışın sen senelerdir o yüzden sabahtan beri bu beyinsizi övüyosun:asd: İzlediğin falan yoktur eminim.

kendinle celismiyormusun reis? :)

cana yla ilgili hiç bşy söylemedimde muntari kallström ikilisi taraftarı ikiye bölmüş dedimki italya seri a yı izleselerdi muntari'ye kalkan olan taraftarlarımız sürekli kupon yırttıran takımın futbolcusunu bu kadar savunmazlardı ne zaman morinho kulübede muntariye çay ısmarladı inter yeniden ayağa kalktı ama millet bu kadar üstüne düşüyosa acaba bizmi yanlış adamı izledik :)

Geri
Üst Alt