Sumudica: "Tüm Türkiye'den özür dilerim, ben artık bir Türk gibi güçlü değilim"

Bu adam Gaziantep ile sözleşme imzaladığında alacağı para belli değil miydi? Neden sezonun ortasına bile gelmeden takım iyi gidince sadece maaşım 600 bin euro, Arabistan dan cazip teklif aldım diye açıklama yaptı. Fazla para koparmak için blöf yaptı ama ters tepti sanırım ben bu konuda Antep yönetimini haklı buluyorum.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Getirin bu adamı takımın başına @Serkan G. Veren Aliağa Petkimspor’u seneye UEFA Kupasına taşır.

Yani adam "Türk tipi teknik direktör" olayını çözmüştü aslında. Asgari ücret üzerinden ve sosyal konum üzerinden dem vurarak kameralar önünde futbolcuları fırçalamıştı. Bu olay yurdum insanı tarafından çok sevildi. Halkın desteğini alınca da futbolcuların üzerinde otoritesini sağlamlaştırdı. Ama şom ağzı rahat durmadı; biraz bunun üzerinde çalışması lazım :asd:

İşin gerçeği sahtekar, mahtekar ama bize böyle bir adam lazım.

Don't cry for me Argentinaaaaa.. seyy pardon..Don't cry for me Gaziantep diyecek arkadas nerdeyse. Haydi Sumi, büyük lokma ye ama büyük konusma der atalarimiz. Neymis efendim, saka yapmismismis... git sen o sakalari Romanya'da yap aslan parcasi. Tek gidis biletin hayrola. Cakal.

Adam Türkiye'yi çözmüş. Hamaset edebiyatını iyi yapan işini yürütüyor bu ülkede. Arabistan'da cebini doldurduktan sonra kendini atar bir Anadolu takımına gene.

Geri
Üst Alt