GSC Haber Sunucu'dan Skoglund'a: "Türkiye'de çok fanatizm var futbol oynamak için iyi bir ülke değil"

İyi olduğun sürece taparlar. Düşmeye gör demeliydi:) Linnes'i bile çok uzun süre sevmedik mi?Bizde sevebilen cinsteniz yani.
Jelert' hırslı ,ısırıcı ,gerçekten sahiplenen bir yapıda arkadaş olsaydı vallahi onu bile bağrımıza basardık.Bize mücadeleci oyuncu gerekli .Ötesini sevmiyoruz sevemiyoruz maalesef .Bünye kabul etmiyor.

a73a119cb6498eb2abfcb42ca6ff3ff4.jpg
oardefault.jpg

Ne fanatizmi kardeşim? Kim uyduruyor bunları?

Galatasaray'ın kendisini 50 mi̇lyon İsveç kronuna (4.5 milyon euro) satin almak i̇stemesi üzerine Hampus Skoglund:

"Bunu duymak güzel ama buna değip değmeyeceğimi bilmiyorum. Bu çok yüksek bir meblağ."

Soru: "Bu kadar büyük bir kulübün seni 50 milyona almak istemesini kabul etmek zor mu?"

Hampus Skoglund: "Evet, kabullenmesi zor. Hiç gerçekçi gelmiyor. Bu harika bir şey. Ama sonra o adım için hazır olduğunuzu hissetmelisiniz."

- Galatasaray ilgisini kulüple konuştunuz mu?

Hampus Skoglund: "Evet biraz konuştuk. Sportif Direktörümüz bana, beni satmak istemediklerini söyledi. Bu beni değerli hissettiriyor." (@fotbollskanal)

sadece bir kişiyi Türk futbolundan ebediyen uzaklaştırmak, tüm fanatizmi en az %50 bitirir.

Geri
Üst Alt