Süper Kupa'nın Ertelenme İhtimali Yüksek

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Süper Kupa'nın 7 Nisan yerine 24 Nisan tarihine ertelenme ihtimali yüksek. TFF, Fenerbahçe'nin resmi başvurusundan sonra kulüplere bu tarihi sunacak.

Yakup Çınar

Dursun gibi pasif başkanın olursa herşeyi ertelerler. Tff ve kurulları bunların çiftliği olmuş

Yarınki gündemler belli

Süper kupa ertelenmesi
PDFK'nın oyuncu bazında toplu sevki

fb de ts de mutlu mesut ayrılacak bu işten 2 kararla

Abi bu nasil baslik
Tansiyonum düşüyor lutfen değiştirin
1000030467.webp

Napalim şimdi bizdemi tehdit edelim
Harekeltlerinze adaletinize göre oy kullanacaz , bein üyelikleri iptal edecez falan mı diyelim

Yakup Çınar haberi Süper Kupa oynansın diye ligi 1 hafta kaydırdılar pek sanmıyorum erteleneceğini ertelenirse 1 hafta kaydırmayı mı geri alacaklar mesela?

Pfdk sevkleriyle ertelemeyi aynı anda açıklayıp fbye zeytin dalı uzatacaklar diye tahmin ediyorum çekilmesinler diye.

Dursun dolaylı yoldan evet dedi ya bugün
Karsi taraf camia için neler diyor, biz erteleme fikrini nasıl kabul edebiliriz, acikasi benim kabul etmem mümkün değil böyle bir şeyi. Dursun Özbek için direkt düşüncelerim değişir, şampiyonluğa ulaşmış olsak dahi seçilmesini istemem istifa etsin isterim.

Başlığı görünce bir an sinirlendim içine girince Yakup yazdığı an rahatladım en azından ertelenmeyeceğini garantilemiş olduk.

Erteleme için haklı ve yeterli bir sebep yok. Dursun Başkanın dediği gibi, TFF teklif etse bile yönetim kuruluna gelir ve kabul edilmez.

Şu kupa ertelenirse zaten erden timuru geçtim isterse jeff bezos girsin dursunun listeye başkan seçilmemeli

Geri
Üst Alt