- 18 Mayıs 2011
- 54.496
- 58.693
- 4.613
Süper Kupa'nın 7 Nisan yerine 24 Nisan tarihine ertelenme ihtimali yüksek. TFF, Fenerbahçe'nin resmi başvurusundan sonra kulüplere bu tarihi sunacak.
Yakup Çınar
Yakup Çınar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bu nasil baslik
Tansiyonum düşüyor lutfen değiştirin
Dursun dolaylı yoldan evet dedi ya bugünYahu biz evet demez isek nasıl erteleme yapılabiliyor? Yönetim olur verdi ise istifa etsin. Türk futbolu yararına vs gibi şeyler ile meşrulaştıramaz yönetim bu durumu.
Sen öyle san. icardiye ceza çıkmaz diyenler de vardı. Tff bunların kuklası tamamen. Ne isterlerse yaptırırlar. Bizim yönetim zaten rezilErtelenmeyecek.
Karsi taraf camia için neler diyor, biz erteleme fikrini nasıl kabul edebiliriz, acikasi benim kabul etmem mümkün değil böyle bir şeyi. Dursun Özbek için direkt düşüncelerim değişir, şampiyonluğa ulaşmış olsak dahi seçilmesini istemem istifa etsin isterim.Dursun dolaylı yoldan evet dedi ya bugün
Çekilsinler yav g.tleri yiyorsa. Bu işin açık ara en büyük kaybedeni Fener olur.Pfdk sevkleriyle ertelemeyi aynı anda açıklayıp fbye zeytin dalı uzatacaklar diye tahmin ediyorum çekilmesinler diye.