- 3 Haziran 2015
- 57.947
- 67.218
- 4.143
Sunmak başka
Kabul edip etmemek başka
Karar verilmisti bir kere
Kabul edip etmemek başka
Karar verilmisti bir kere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar basit ve net ya durum aslında. Hala gündemde olması şaka gibi. Umarım sadece iddia olarak kalır ve yönetim böyle bir şeyi kabul etmediğini deklare eder, arkasında dururuz.Ulan biz Münih deplasmanından 3 gün sonra hataya gittik yenildik. Çıkacaklar. Haci ismailin dediği gibi erkek gibi oynayacaklar. Kupa olmasa lig maçı oynanacakti zaten. Avrupa'da filanda değiller. Köy kupası oynadıkları lig
Öyle zaten de büyükekşi eyyam peşinde olurÇekilsinler yav g.tleri yiyorsa. Bu işin açık ara en büyük kaybedeni Fener olur.
Eşref Hamamcıoğlu hala pusuda bekliyor.Şu kupa ertelenirse zaten erden timuru geçtim isterse jeff bezos girsin dursunun listeye başkan seçilmemeli
ondan 3-4 gün önce de bjk maçı vardıUlan biz Münih deplasmanından 3 gün sonra hataya gittik yenildik. Çıkacaklar. Haci ismailin dediği gibi erkek gibi oynayacaklar. Kupa olmasa lig maçı oynanacakti zaten. Avrupa'da filanda değiller. Köy kupası oynadıkları lig
Zaten en geç sezon sonu onu da postalarlar bence.Öyle zaten de büyükekşi eyyam peşinde olur
Yaw nereye çekiyor takımı bıraksın bu işleri anca köşede 31 çeker.Pfdk sevkleriyle ertelemeyi aynı anda açıklayıp fbye zeytin dalı uzatacaklar diye tahmin ediyorum çekilmesinler diye.