Süper Kupa'nın Ertelenme İhtimali Yüksek

Bosuna tarih ariyorlar

Bana göre bu mac oynanmamali

Öyle bir ortam var ki bu mac oynanirsa büyük bir gerilime yol acabilir

Bizim adimiza konusuyorum böyle bir gerilime hic gerek yok cünkü lig sampiyonlugu icin sakin kalmamiz gerekiyor
Biz bu salakların oyunlarına gelmeyiz. Bize yenilip dağılacaklar diye sürekli bu macı erteletiyorlar. Kadıköyde de kaloriferciye defans yap yenilme demiş zor kurtuldular

Bu seferde ertelenirse oynanmasın artık suyu çıktı bu işin.

Uygun tarih yok takvimde bizim adana deplasmanı öncesine verirlerse bizimkiler ne der merak.ediyorum

Kupa ertelenirse takımı ligden çekin bu güzel bir bug. İcardinin ceza olayında da kullanılabilirdi tüm kapılıarı açıyor galiba harika bir olay.

Cumhurbaskanindan iki klup baskaninada tansiyonu dusurun telkini gelmis belli ortalik sut liman olur uzunca sure

Keyiflerine göre karar alıp ortamı yumuşatma çabası içindelerse kolay yolu var.

Ligdeki gergin ortamı sonlandıramanın yolunu söylüyorum ligi şu an ki haliyle tescil etsinler şampiyon olalım fenerde rahat rahat Avrupa'da takılsın.

Bizimkiler cok korkak. 7 Nisan haricinde oynamayiz deyin.

Bu maç için ligi ertelediler zaten? Bunun konuşulmaması gerekiyor. Muz cumhuriyetinde mi yaşıyoruz ? Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır ?

Ertelenirse biz oynamiyoruz dersin olur biter

Ha baskan onayiyla ertelenirse de baskan biraksin olsun bitsin

Oynatmayın şu lanet kupayı. Sıktı artık be.

Bence de iptal edilsin. Sene sonu oynanacaksa oynanır.

Erteleme için hiçbir sebep yok. Dünya saçması bir olay olur, sen bu maç için ligi 1 hafta ertele sonra bu maçı oynatma, ne alaka arkadaş sebep ne? Diyelim ki bu maç ertelendi o hafta lig maçı oynanmayacak mı? Yahu bu maç olmasa zaten lig maçı olacaktı. Şikeciler avrupa maçına çıkacakmış ee ne yapalım biz bjk-bayern yaparken sıkıntı yoktu? Bunlar leş olimpiakos ile oynayacak leş kupada, kesinlikle ama kesinlikle kabul edilmemeli, zaten fikstürde boşlukta yok.

Valla helal olsun ülke futbolu şımarık bir zengin bebeğinin her dediğini yapıyor herkeste izliyor kimsenin birsey dediği yok,böyle bir karar dursun ozbekin ipini ceker

Ertelenirse yeni tarihe göre dört gün sonra ADS deplasmanına gidiyoruz. Yani malum takımın fikstürü rahatlasın diye bizim fikstür sıkışacak, böyle bişeyi kabul ederseniz bir dakika bile oturmayın lan o koltuklarınızda!

dalga geçtikleri - çöp deidkleri avrupa kupası birden değere bindi - ikiyüzlülüğün seviyesi bu kadar olmamıştı hiç. yok fikstür yok bir şey -sürekli gündem edebilecekleri malzeme olması ne acı bir şey ya

Geri
Üst Alt