Süper Kupa'nın Ertelenme İhtimali Yüksek

Hiç sanmıyorum ama İnşallah bu konuda dik durabilir ve erteleme isteğini kabul etmez Dursun.

Süper Kupa'nın Ertelenme İhtimali Yüksek kim?
İsmail Yüksek'in abisi mi? :d

muhtemelen ertelenir . ben bunu dert etmiyorum açıkçası.

şampiyon olduğumuzda zaten full formaliteye bağlayacak - en stressiz şekilde anca o zaman oynanır.

koskoca sezonda hiç oynatılamadı - rezillik orda zaten.

Ya ertelenmesin yada bizim fikstürü etkileyecek şekilde ertelenmesin sene sonuna ertelensin biz zaten bunları evire çevire yeneriz. Yanliz her türlü kararda kaybeden Başkan Dursun Özbek olacak o konuşmayı yapma yorum yapma bekle ne gerek var ...

Bence Türk futbolunun iyiliği için, barış ve kardeşlik için, maç 19 temmuz a ertelensin (19.07) Maçı Lale Orta yönetsin. Yardımcıları Ahmet Çakar, Cüneyt Çakır ve Halis Özkahya olsun. Var da Emre Malok olmazsa olmazımız. Maç Olimpiyatta oynansın ve tribünlere sadece mağdur Fenerbahçe taraftarı alınsın. Nasılsa Lig lig değil, kupa kupa değil, federasyon federasyon değil, PFDK, MHK bitik. Medya satılık. 2 tane de kupa götürelim 1 i büyük 1 küçük 77.087 biletli seyirinin önünde kitleyelim onun bunun kulübüne. Büyük olan kupayı onlara bırakırız. Yetmez 2 de yıldız verelim. Lan o değil de maç sonu sahaya girerler yine biz suçlu oluruz ana bacı vokke.

gs'ın son resmi 9 maçı kaldı. ucunda da 2 kupa var. biri çok önemli olan lig şampiyonluğu, diğeri ise hiçbir önem arz etmeyen süper kupa.

şu an bildiğin satranç oynanıyor. fb'in başında ciddi bir "trabzon maç sonu olayları" belası var. gs'ın kafa rahat, tüm takım hedefe odaklanmış durumda.

bugün alınan sizi sinirlendirecek bir karar, uzun vaadede lehimize olabilir.

sakin kalalım derim.

feneV taraftarı şimdi alinin yanında, 2 hafta sonra kupada koyarsak tekrardan alinin karşısında olacaklar, bence tek sebep budur. Alinin keyfine göre ilerliyor her şey.

Ertelendiği gün yönetim kurulu istifasını sunsun.

gs'ın son resmi 9 maçı kaldı. ucunda da 2 kupa var. biri çok önemli olan lig şampiyonluğu, diğeri ise hiçbir önem arz etmeyen süper kupa.

şu an bildiğin satranç oynanıyor. fb'in başında ciddi bir "trabzon maç sonu olayları" belası var. gs'ın kafa rahat, tüm takım hedefe odaklanmış durumda.

bugün alınan sizi sinirlendirecek bir karar, uzun vaadede lehimize olabilir.

sakin kalalım derim.

Ya zaten süper kupayı kimsenin bir tarafına taktığı yok. İnsanlar ülkeyi Ali babanın çiftliğine çevirdiler o na sinirleniyor.

Ya zaten süper kupayı kimsenin bir tarafına taktığı yok. İnsanlar ülkeyi Ali babanın çiftliğine çevirdiler o na sinirleniyor.
ya işte ondan diyorum satranç oynanıyor diye.

bazen mat etmek için, yeri gelir veziri bile verirsin. kaldı ki süper kupa bence max fil falandır :d

belki bunlar bu iptali ya da ertelemeyi yaptıracak ama ts olaylarından kütletilecekler. ya da yetti artık denilip kalan maçlarda hakem desteği kesilecek. ya da belki bu maçın 7 nisan tarihinde oynanması bizi ligde olumsuz etkleyecektir ki ben bu ihtimali çok olası görüyorum.

şu an bir sürü pazarlığın döndüğü belli. o yüzden, bence alınacak kararın arka planını incelemekte faide var.

Abi ne ertelenmesi iptal edilmeli, o hafta oynanacak lig maçı da oynanıp geçilmeli.
Bu saçma kupayı kim hangi zeka ile oluşturdu zaten merak konusu.Bir anlamı olmayan saçma sapan organizasyon.
Mal mal anlam yükleyip sonra da araplara götürdünüz. Hadi bak iyi hoş mantıklı hamleydi para kazanılacaktı ama bu maçı öyle bir hale sokup Atatürk, Cumhuriyetle planlı şekilde ilişkilendirip basit bir maçı bile eline yüzüne bulaştırdı adamlar.

Hem lige yatırımcı çekmek hemde buradaki yıldızları da iyi bir turnuvada oynatmak adına 4-5 takımı alıp 1 haftalığına arabistana götürüp orada kulüplete para kazandıracak iş yapılacaktı. Kulüp başı 5-10 milyon toplayıp geri geleceklerdi.
Ama beyni olmayan adamlar tarafından futbol yönetildiği için bok bir organizasyon oldu.
Sokarım kupasına bu saatten sonra böylr bir turnuvanın parçası olmayacağımızı açıklayıp geçeceksin. Ucunda bir anlamı olmayan kupayı alsın oynasınlar

Fb nin derdi fikstür değil. Ligdeki yarış devam ederken kupada olası bir GS yenilgisinde dağılır ve bunu mümkün olduğunca ertelemek istiyor. Yemiyor kısacası.

Şayet konferanstan elenselerdi bu defa da çıkıp güvenlik sorunu var oyuncularımız tehlikede diyip ertelemek isteyeceklerdi.

Yavv mesele Kupa macinin ertelenip ertelenmemesi degil, sorun pislik bir olusum olan Fenerbahce'nin her istediginin yapilmasi! Biz isteyince butun oe fenerliler karsi cikarken, simdi fener isteyince ertelenecek. Iyice can sIkIcI bir hal almaya basladi bu karaktersiz camianin yaptiklari!

Dursun çıktı kendi ağzıyla söyledi.
bok varmış gibi.
'Türk futboluna faydası olacak her kararın arkasındayız falan' dedi.
istifa et aciz insan.
yeter artık bizi rezil ettiğin.
İktidarın şamar oğlanına döndün.

Kusura bakmayın ama fener medyasının bir numaralı adamının sırf lobi oluşturmak için attığı mesajı buraya sanki gerçekleşecekmiş gibi yazanlar birebir suçludur Forum değil Fenerbahçe’nin PR ofisine dönmüş burası

Şanlıurfaspor Başkanı Haşim İzol: "Bize ulaşan son bilgi Süper Kupa maçının 7 Nisan Pazar tarihinden bir gün önce 6 Nisan Cumartesi günü oynanması. Süper Kupa maçının 6 Nisan Cumartesi günü oynanması muhtemel." (Salim Manav)

Geri
Üst Alt