Süper Kupa'nın VAR Hakemi: Emre Malok

biraz acımasız olacak ama bizim yönetim tüm yapılanları bildigi halde susması bana çok masumane gelmiyor yani 1.öncelikleri GS degil bence

Allah belasını versin böyle tffnin

Şimdi bu sekilde alenen fanatik fb taraftarı olan birinin bırakın bizi hiç bir fb maçında görev dahi almamalıdır. Daha adil olanı ise hakemlikten tamamen el cektirilmesidir. Bunu yapacak yönetim bir an önce önlem alıp uygulamaya geçmelidir.

Yönetim aciklama yapmali taraftar tag mag aciyor vs ama elden baska birsey gelmiyor. Bi yönetici cikip fenrrbahce stadinda mac izleyen ve esi fanatik fenerli olan bu zati macimizda istemiyoruz yanlis bi kararda cikan olaylarin sorumlusu tffdir diye bak ne oluyor

1703607676018.webp

Maaleser yönetiminde elinden birsey gelmiyor galiba.

Ellerinden bir şey gelmiyorsa taraftar ilk iç saha maçında bu yönetimi istifaya davet etmeli hemde tüm taraftar bunu yapmalı.
Çok değerli olan işleri yada siyasi ilişkilerine huzurla devam edebilirler. Talimatlarda ucu mene kadar gidebilecek bir olay var..
Karar verici ktirik kararlarda hakeme ilk agızdan bildirecek olan kişinin eşi bir kulübün yöneticisinin üniversitesinde master yapıyor. Koyu taraftarlık yapıyor ve bölüm hocası da atamaları yapacak olan gecen seneki çarpık ilişkinin sahibi olan kişi.
Bu döngüde ortaya çıkacak bir iletişim bile 1 sene men cezasıyla karşılaştırır. Sadece oturup görüşmeleri bile adil bir durum deģil.
Geçen sene işi işveren işçi durumuna indirgediler bu bile spor kurallariba göre kabul edilebilir bir durum değil.

Daha önce söylediğim gibi taraftar iç saha maçlarında yönetime baskı kurmalı fakat taraftarda inanılmaz pasif durumda ,başka türlü bu yönetim bizim hakkımızı savunmayacak belli oldu

Yönetimden maç öncesi bir açıklama olmalı, maç bitip hakkımız yendikten sonra konuşsan ne işe yarar..

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Febe ivan bebeki kendi macinda degistirrmisti uefa'ya. Biz bu adami nasil degistiremiyoruz?!

Geri
Üst Alt