Hüseyin Civelek
Tecrübeli Üye
- 26 Eylül 2009
- 6.242
- 2.543
- 1.588
Bu maç burdan dönerse bizim maça çok ters etkileri olur malesef.Ne yapıp edip takılmaları önemli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapmayın boyle seyler?Akhisar ikinci yarının hemen başında 2 yi atar diyenler laykk ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sana guveniyoruz GSC camiasi olarakArsenal maçı 2 olduğuna göre kapatıp tamamen bu maça geçebilirim.
Stoke City yi kuruttum sıra IBB de.
sent via GSC
Arsenal maçını tam kapadım Badou penaltı yaptırmış geri açıp baktım.Sana guveniyoruz GSC camiasi olarakArsenal maçı 2 olduğuna göre kapatıp tamamen bu maça geçebilirim.
sent via GSC
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben surada Totem yapiyorum zaten, bu ne simdiAkhisar ikinci yarının hemen başında 2 yi atar diyenler laykk ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İste o sirada adebayor kacirdiArsenal maçını tam kapadım Badou penaltı yaptırmış geri açıp baktım.Sana guveniyoruz GSC camiasi olarakArsenal maçı 2 olduğuna göre kapatıp tamamen bu maça geçebilirim.
sent via GSC
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sent via GSC
Cok var aslinda,Volkan sen,Olcay,Oguzhan,Cenk gitti,Gokhan gonul(bir de yuzunu eksiterek bakar hakeme hep te bilegini tutar) himm dikkat ettim de cogu senolun ogrencisi enteresanBu Visca kadar sahtekar birini görmedim.