Süper Lig 17/18 H:29 | Akhisarspor 0-3 Beşiktaş | MS | 13 Nisan

Arkadaşlar abartmayın. Beşiktaş’ın yenilmesini temenni ettik ama skor normal.

Şampiyon olmak elimizde 6’da 6 yap şampiyon ol. Bu kadar basit. Rakiplerin 6’da 6 yapıp şampiyon olacaksa sende sıkıntı var demektir ve zaten hak etmemiş olursun. O yüzden rakiplerin galibiyetine ağlamanın anlamı yok!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yarın başağa vurup bjk yi şampiyon yapacağız daha öncede demiştim

o akhisar bize karsı hayvan gibi oynayınca da yorum yapın,neyse 2011deki gibi uyuyun.uyumaya alısıksınız

Bu medele çöp diyordu bizim forum takır takır oynuyor

Alemin Tek Kralı

Benim anlamadigim konu 1 şampiyon çıkacak ligten sanki dünyanın sonu gibi konuşuyor bazı arkadaşlar
Biz şampiyonluğu verirsek orta saha yüzünden veririz

Alemin Tek Kralı

Vallahi kim ne derse desin kadro kalitesi işte bu haftalarda kendini belli ediyor son düzlükte bizim şişim şişim şişirdiğimiz rodrigez yatıyor babel çatır çatır atıyor , taliscayı demeye gerek bile yok. Bizim bu raddeye kadar gelebilmemize dua edelim bence o kadar kötüyüz ki kalite olarak anlatamam terim olmasa şuan tahminen 5 6 yı zorluyorduk, Ben bu şike cart curt ütopyasına pek inanmıyorum kadron olucak çatır çatır oynayıp kazanıcaksın. Bizim takım top filan oynamıyor oynayan biziz taraftarlar arenada futbolu oynayan taraftar.

Alemin Tek Kralı
Dursuncular diyordu. Genel oyuncu profilleri Anadolu çöpleri. O profile uymayan her topçu işe yaramaz onlar için.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dursuncu ne alaka

Alemin Tek Kralı
Hain kitle demek yerine onu tercih ediyorum. Daha yumuşamış oluyor.

Teknik direktörlük durum yok arkadaşlar,Akhisar-Gençler gibi uzun-hantal defansları orta ile değil uzaktqn şutla kilidi açacan tabii k kaliteli ayak olacak takımında,Gençler maçında ilk dakikada Feguli bom boş vurmayıp 6 pasa pas çıkardı atsa bizde kilidi açıp 4-5 atacaktık,akıllı ve şütör topçun olacak ağlanmaya gerek yok

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alemin Tek Kralı
Dursuncular diyordu. Genel oyuncu profilleri Anadolu çöpleri. O profile uymayan her topçu işe yaramaz onlar için.

Dursuncu ne alaka

Alemin Tek Kralı

Anladım dursuncu olmak için fenerli falan olmak gerekir lakin bu adam secimi kazanacak gibi geliyor bana

Alemin Tek Kralı

Akhisar kim ki deyip durmayın içerde dışarda feneri yenmiş takım, 10 kişi kalmasalar belki de arenada bizden puan alacak takım.

oynadıkları top mu şimdi? bariz maçı sallamıyorlar, beleş 3 puanı alın gidin diyorlar. Ne diyelim beşiktaş haketti mi ? Şu maçta akhisar 3 büyüklere gösterdiği normal mücadelesini gösterse galibiyet alır. Tepkimiz buna.

Alemin Tek Kralı

Dursuncu ne alaka

Alemin Tek Kralı

Anladım dursuncu olmak için fenerli falan olmak gerekir lakin bu adam secimi kazanacak gibi geliyor bana

Alemin Tek Kralı
Büyük ihtimal. Maalesef kulübün içi hain kaynıyor.

Alemin Tek Kralı

Dursuncu ne alaka

Alemin Tek Kralı

Alemin Tek Kralı
Büyük ihtimal. Maalesef kulübün içi hain kaynıyor.

Dinazorlarin umurumda değil klüp

Alemin Tek Kralı

Medel bile şut çekiyor ya bizim topçular şut çekmekten korkuyor ya

Beyler son 10 deplasman macı 2 galibiyet 1 beraberliğimiz var, kusura bakmayın hak etmiyoruz şampiyonluğu zaten. Şampiyon olursak taraftar sayesinde oluruz sadece. Hani diyorum Başakşehiri yensek, bu deplasman kedilerinin yine ruhsuz oynayacakları Alanya, Akhisar, Göztepe deplasmanları kalıyor. Son maç şampiyonluk maçı olsun yine ruhsuz oynar bunlar. Geçen hafta işin ciddiyetinin farkına varamayan adamlardan şampiyonluk falan beklemeyin. Hani maçta bi ışık görsem 4-5 yesekbir nevi şampiyon olabiliriz derdim, ama yok farkına varın artık. Maçtan sonra kendimizi kandırdık biz Başağı yeneriz falan diye ama sakin kafayla düşününce durum ortada.

Biz elimizdeki balonun ipini geçen hafta kaçırdık.Şampiyonluk geçen hafta gitti bizim için.1 tane gol atsak 90 değil 900 dakika bize gol atamayacak takıma yenildik.Herşeyin için sıçtık.Oturup ağlamaya gerek yok.Rakiplerin maçlarını da izlemeyin.Ne fener ne beşiktaş anadolu maçlarda artık puan kaybetmez.Biz başakşehiri yenemezsek ne alanyayı ne beşiktaşı yenebiliriz.Ligi de 4. bitiririz

Geri
Üst Alt