- 2 Temmuz 2011
- 132.977
- 55.776
- 5.338
basaksehir şampiyon,besıktas sampiyon yazakta rahatlayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz hiç hak etmedik diyeyim o zamanSadece biz değil kimse hak etmiyor
Alemin Tek Kralı
Hayır bizde evimiz de olağanüstü oynadık bu yılBiz hiç hak etmedik diyeyim o zamanSadece biz değil kimse hak etmiyor
Alemin Tek Kralı
Beyler son 10 deplasman macı 2 galibiyet 1 beraberliğimiz var, kusura bakmayın hak etmiyoruz şampiyonluğu zaten. Şampiyon olursak taraftar sayesinde oluruz sadece. Hani diyorum Başakşehiri yensek, bu deplasman kedilerinin yine ruhsuz oynayacakları Alanya, Akhisar, Göztepe deplasmanları kalıyor. Son maç şampiyonluk maçı olsun yine ruhsuz oynar bunlar. Geçen hafta işin ciddiyetinin farkına varamayan adamlardan şampiyonluk falan beklemeyin. Hani maçta bi ışık görsem 4-5 yesekbir nevi şampiyon olabiliriz derdim, ama yok farkına varın artık. Maçtan sonra kendimizi kandırdık biz Başağı yeneriz falan diye ama sakin kafayla düşününce durum ortada.
Olağanüstü oynadık diyemeyiz bana göre,Sonuçta rakiplerde kendi sahalarında maksimum 3 maçta puan kaybettiler Fener hariç,Biz bakalım Basak ve Bjkyi yenebilecek miyizHayır bizde evimiz de olağanüstü oynadık bu yıl
Alemin Tek Kralı
Standart oyunumuzu oynarsak yenerizOlağanüstü oynadık diyemeyiz bana göre,Sonuçta rakiplerde kendi sahalarında maksimum 3 maçta puan kaybettiler Fener hariç,Biz bakalım Basak ve Bjkyi yenebilecek miyizHayır bizde evimiz de olağanüstü oynadık bu yıl
Alemin Tek Kralı
Bence oyunumuz Basak ve Bjk için aşılması imkansız bir oyun değil ama ben Fatih Hocaya güveniyorum şampiyon olamasak bile bunları yenip olamayız gibi hissediyorumStandart oyunumuzu oynarsak yeneriz
Alemin Tek Kralı