Fener maçını da örnek verebiliriz. Penaltı almaya çalışırken kırmızı görmesi
O fener macinda, gözümün önünde o satisi gerceklestir di ya.. Agziyla kus tutsa öldü benim icin (ilk derbi macimdi stad'da. Icine sicti sacma sapan hareketleriyle)

düşünüyorum düşünüyorum ama anlamsız buluyorum.basaksehir şampiyon olsa o parayı transfere harcayıp iyi bi takım kurarlar mı şampiyonlar ligi için ?o para birilerinin ceplerine girecek,net.kimler oldugu da belli.kursalar taraftarsız bi pok yapamazlar.

ama Galatasaray'ın alttan gelen gençleri var,yazın mükemmel bi takım kurabiliriz.hatta ben mustafa kapılı bi takım hayal ediyorum.fatih hoca yavastan hazırlar onu.belki ali yavuzu.birilerinin parlayacagı kesin...neyse Allaha bırakıyorum konuyu.

1523583517721.webp

Fb'den sonra şansımızın en az tuttuğu takım bu akbilspor tabi şuan için zerre önemi ama yinede atayım şuraya.

Oran 1,60 olmuş bu arada @Sarper Yıldırım

Bu maça olur mu bilmem ama artık yavaş yavaş şöyle bir kadroya geçişin yapılması gerekir Alanya deplasmanı için bence:

--------------------------Muslera---------------------------

Mariano----------Maicon---------Serdar--------Nagatomo

-------------------Donk-----------Fernando-----------------

Sinan------------------Feghouli-----------------------Garry

-------------------------Gomis-------------------------------

Yeter Selçuk ve Belhanda'dan boş yere medet beklemeyelim artık Fernando ve Donk orta sahada şuan için en iyi 2 oyuncumuz ayrıca Feghouli bence Belhanda'dan çok daha iyi bir 10 numara olur, Feghouli'den kanat oyuncusu olmaz mesela, kanat oyuncusu dediğin güzel orta yapan, topu süratli süren tarzda bir oyuncu olmalı Sinan Gümüş daha yatkın kanatta oynamaya, Feghouli daha teknik ara pas atan sakin ve düşünerek oynayan bir oyuncu..

Ben hala Sinan'ın ikinci forvet olması gerektiğini düşünüyorum. Kanatlarda harcadık adamı.

Olum yine kayboldun çölünde. Sal kendini.
hocanın yıllık haritasında merkur ve mars kraliyet yıldızı regulusla kavusmus.buyuk basarı demek bu ama bunu savasarak elde edebilir ancak.mars var ,mücadele olmadan mümkün değil.yıllık haritada venusu de aslanda.kendi venusu de aslan ve ikisi kavusumda.bu övülecek,göz kamaştıracak basarı demek.aslan zerafet ve ihtişamdır çünkü.

hersey ondan yana,Allah yardımcısı olsun

BeinSports gelecek sezondan itibaren Şampiyonlar Ligi yayın haklarını aldı hem de tek başına yani tüm maçları şifreli verecek şekilde aldı. Bu yatırımı da kutu satarak çıkartabilmeleri lazım. Fakat Şampiyonlar Ligi'nde Başakşehir oynuyor diye de abone olan sayısı 100'ü bile bulmaz. O yüzden futbolun baronları bu maçı Galatasaray'ın kazanmasını ya da berabere bitip Beşiktaş'ın öne fırlamasını ister. Ancak Başakşehir kazanırsa ciddi ciddi şampiyonluk kupasının bir kulbundan tutuyor..

Beinsports'un satışlarını artıracak tek şampiyon Galatasaray'dır. 100 bin kişi

Hele ki olası bir Başakşehir şampiyonluğunda kim Başakşehir'in şampiyonlar ligi maçını izlemek için kim Beinsports alır ki? 100 kişi

BeinSports gelecek sezondan itibaren Şampiyonlar Ligi yayın haklarını aldı hem de tek başına yani tüm maçları şifreli verecek şekilde aldı. Bu yatırımı da kutu satarak çıkartabilmeleri lazım. Fakat Şampiyonlar Ligi'nde Başakşehir oynuyor diye de abone olan sayısı 100'ü bile bulmaz. O yüzden futbolun baronları bu maçı Galatasaray'ın kazanmasını ya da berabere bitip Beşiktaş'ın öne fırlamasını ister. Ancak Başakşehir kazanırsa ciddi ciddi şampiyonluk kupasının bir kulbundan tutuyor..

Satış dedikoduydu. Gerçekleşti mi?

hocanın yıllık haritasında merkur ve mars kraliyet yıldızı regulusla kavusmus.buyuk basarı demek bu ama bunu savasarak elde edebilir ancak.mars var ,mücadele olmadan mümkün değil.yıllık haritada venusu de aslanda.kendi venusu de aslan ve ikisi kavusumda.bu övülecek,göz kamaştıracak basarı demek.aslan zerafet ve ihtişamdır çünkü.

hersey ondan yana,Allah yardımcısı olsun
19
şubat
97
akşam saat 9 10 arası doğmuşum
benimkini de yorumlarsan sevinirim.

oooo stad müdürü oldun he
bir günde kral olmadım
bir günde tahttan inmem

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen misin tahtta, sen giderken biz dönüyorduk ufaklık.
insan şunu yazarken utanır be
siz kombine almamışken ben birkaç maça gittim
ostersunds maçında nerdeydin??

bir günde kral olmadım
bir günde tahttan inmem

Ulan ben 8. olduğumuz sezon full kombineliydim, 4 sene maç kaçırmadım, sen ne anlatıyon.

Bu sene de Oster maçına rağmen kombine aldım keza sen ne anlatıyon vol II.

Abdullah Avcı: "Arda Turan oynayacakmış gibi duruyor. Geçen hafta bir darbe almıştı. Bugün takımla birlikte. Net kararı yarın vereceğiz ama oynayacak gibi."

Abdullah Avcı: "3 tane 100 yıllık kulüple birlikte yarışmak ve ligin tepesinde olmak harika. Stres, baskı yok. Bir lig maçına hazırlanıyoruz."

bir günde kral olmadım
bir günde tahttan inmem

Ulan ben 8. olduğumuz sezon full kombineliydim, 4 sene maç kaçırmadım, sen ne anlatıyon.

Bu sene de Oster maçına rağmen kombine aldım keza sen ne anlatıyon vol II.
helal başkan özür dilerim

Beni durduran passolig + fenerli gsli heriflerin kavgasındaki bıçaklama olmuştu.

Futbol futbol olmaktan çıktı diye uzak kalmak istedim bir süre. Bu sene de özlemden aldım kombineyi yoksa Dursun varken almak saçmaydıç

Avcı: "Mossoro konusunda karar vereceğiz. Birkaç antrenmanın bazı bölümlerinde takımla çalıştı. Galatasaray karşısında oynayıp oynamayacağına yarın karar vereceğiz."

Baskani , antrenoru , kaptani , en pahali oyuncusu hatta taraftarinin cogu GS li olan bir klup

Hakkaten ates-gunes meselesine benzedi git gide

Geri
Üst Alt