18 Mart koreografisinde Emre'ye yer verip, Atatürk'ü es geçen bu başakşehirlilerin anasını bellemezsek yazıklar olsun kaç gündür bu maça bileniyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Polyanacılığa başlamışsınız yine gb maçı öncesi gibi şampiyonuz , rüzgarı arkamıza aldık vs vs. Alanya maçından o kadar korkuyorum ki ben, Akbilsporu oyuncular değil taraftarlar yenicek zaten. Allah yardımcımız olsunda ah şu sezon bi şampiyon olsak bide uefadan hayırlı haber gelirse bunların %70'inden kurtulcucaz terimin mimiklerinden hareketlerinden bile o kadar net anlaşılıyor ki şu adamlara zorla katlandığı kafadan ilk 11'den 5 6 oyuncu değişmemiz lazım. Evimizde ki hırsa mucadeye aldırmayın siz taraftarın sahada vucut bulmuş halleri onlar deplasmanda süt dönmüş kediye dönüyorlar.

Yanlis anlamayin ama basaksehiri yenip de bjk ye yenilip adamlari sampiyon yapsak mutlu olacaksiniz gibi bir hava estirilmis topluca okuyunca

Unutmayin ki biz sampiyon olamazsak sezon bay gecmeyecek , sportif cokusteki fb nin 10 sene sonr CL ile dirilisini , veya bjk nin 3 sene ust uste para basmasini istiyor gibi bir hava var

Bu vadi istanbul arabayı bırakıp maça girebilirmiyiz arkadaşlar yada başka çözümü olan ? Sanayi mah. Vs bulacaz yoksa..

Yanlis anlamayin ama basaksehiri yenip de bjk ye yenilip adamlari sampiyon yapsak mutlu olacaksiniz gibi bir hava estirilmis topluca okuyunca

Unutmayin ki biz sampiyon olamazsak sezon bay gecmeyecek , sportif cokusteki fb nin 10 sene sonr CL ile dirilisini , veya bjk nin 3 sene ust uste para basmasini istiyor gibi bir hava var
Şampiyonluk payı bolunmeyecek mi bu da bir zarar

dedigim o , basaksehiri yendik , bjk ye yenildik mesela , sadece bjk degil basaksehir de onumuzde olacak o zaman ... hic bir cazibesi yok

basaksehir 1 , biz 2 olsak kim rahatsiz olur ki ? hem fb ile bjk nin sampiyonlar ligi geliri sansi kalmayacak (uefa durumunu disarida birakiyorum) ,hem de bizim hala paraya ortak olma sansimiz olacak

bizim sampiyon olmamizdan sonraki en akla yatkin ve isteyecegimiz olasilik

tiner macından daha zor mac akbil macı tinercilerde korkacak birsey yok acık veren takım ama bu namussuzlar acık vermiyor sıkıntı o

Gelme imkanı olup da gelmeyen şampiyonluk gitti diye ağlamasın pls.

Onlara stadı dar etmemiz, döve döve yenmemiz lazım yarın.

Gelme imkanı olup da gelmeyen şampiyonluk gitti diye ağlamasın pls.

Onlara stadı dar etmemiz, döve döve yenmemiz lazım yarın.

Sakin olunuz. Top rakipteyken ıslık çalmanız, bizdeyken slogan atmanız, marş söylemeniz yeterli olacaktır. Şiddet uygulayarak şampiyonluk yolunda ciddi yara almamıza sebep olmayınız.

DZ2nC1hWsAAS1i3

DaK1NoFWsAACSy0

DZ4CWnHXcAAp8Uk

Bir buyuk mac kazandirin be.

Geri
Üst Alt