- 21 Haziran 2011
- 27.422
- 7.415
- 2.238
Arda ve Emre'ye verilecek tepki tüm tribünleri diri tutacak. Oyun içinde ne olursa olsun taraftar bir dakika bile susmayacak. Müthiş bir atmosfer ve müthiş bir sonuç bekliyorum. Kazanmak zorundayız!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tepki koyup motive etmenin yersiz oldugunu düşünüyorum.. ayrıca Olcay'a Ugur Demirok'a geçen maçta cılız iki tane ıslık çalamadi taraftarArda ve Emre'ye verilecek tepki tüm tribünleri diri tutacak. Oyun içinde ne olursa olsun taraftar bir dakika bile susmayacak. Müthiş bir atmosfer ve müthiş bir sonuç bekliyorum. Kazanmak zorundayız!
Tepki koyup motive etmenin yersiz oldugunu düşünüyorum.. ayrıca Olcay'a Ugur Demirok'a geçen maçta cılız iki tane ıslık çalamadi taraftar
Beraberlik halinde yarıştan kopmayız ama ipler başakşehirin eline geçmiş olur.Kazanın ulan şu maçı!Beraberlikde dahi yarıştan koparız.
Bu maçla ilgili kazanacağımız yönündeki görüşümü belirtmiş idim lakin olur da kazanamazsak şampiyonluk şansımız biter.
Bunu da belirtmiş olayım.
Kazanırsak şampiyon oluruz, kaybedersek Hükümetspor olur, berabere biterse 4 ihtimalli.
Kazansak bile bu deplasman performansıyla nasıl şampiyon olacağız ki?
Onun ümitsizliği bende de var fakat kazanılan ve tekrar elde edilecek olan liderlikle beraber camiayaya gelecek kenetlenme durumu bir ihtimal final oynama özelliğimizi canlandırabilir. Bu maçı alırsak Alanya'ya vurup döneriz bir şekilde diye düşünmeye başladım.
Kaybedersek kimsenin şansı kalmaz başak şampiyon olur 5 maçta 1 maç kaybetme hakları oluyo bjk ye karşı üstüne bjk de bize deplasmana gelecekGeçen hafta kazansaydık bu maçı kazanmamız durumunda ligi bitirecektik. Şimdi öyle bir noktaya geldi ki puan kaybedersek şansımız kalmıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi