Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu maçta oynamayan topçuyu affetmem,gerekirse kanını akatacak,ciğerlerini patlatacak ama galibiyeti aldıracak.
Bilmedigin icin su anki yerdesin zaten dangalak...bunun niyeti belli olduArda Turan: Tepkiler normal. Istedigi kadar yuhalasinlar. Ama en önemlisi, önce adam olmayi bilmek lazim.
1 ci oldum demin1.5h kalmis.. ne cabuk gecti zaman. 2-3 tur fortnite atip mac baslar
Birader kafadan zorun mu var niye denmeyen sözleri paylaşıp milleti kışkırtıyorsun?Arda Turan: Tepkiler normal. Istedigi kadar yuhalasinlar. Ama en önemlisi, önce adam olmayi bilmek lazim.
1 ci oldum demin1.5h kalmis.. ne cabuk gecti zaman. 2-3 tur fortnite atip mac baslar
SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ayni benim kafa fifa yi sildim momentuma dayanamiyom artik fort da bebeleri avliyom1 ci oldum demin1.5h kalmis.. ne cabuk gecti zaman. 2-3 tur fortnite atip mac baslar
Rezaletim bu oyunda. Ama egleniyorum. Fifa atsam sinirlerim tepeme cikacak.
Ayni benim kafa fifa yi sildim momentuma dayanamiyom artik fort da bebeleri avliyom1 ci oldum demin1.5h kalmis.. ne cabuk gecti zaman. 2-3 tur fortnite atip mac baslar
Rezaletim bu oyunda. Ama egleniyorum. Fifa atsam sinirlerim tepeme cikacak.